Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Dysheme epoksi

Po kërkoni një shtrues për dysheme epokside? Ne kemi 24,209 arkëtarë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,700 profesionistë të regjistruar
87,679 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Dysheme epoksi

Sa kushtojnë dyshemetë epoksi? Për dyshemetë epokside, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: shënjestrimi dhe llogaritja e materialit të kërkuar, përgatitja e sipërfaqes, derdhja e dyshemeve epokside. Çmimet e dyshemesë me rrëshirë janë rreth 40-90 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në dyshemetë epokside është zakonisht një dysheme epoksi e derdhur premium. Kostot shtesë mund të përfshijnë: rul depërtues, rafte me doreza të dhëmbëzuara, doreza për gozhdë për këpucë, pajisje mbrojtëse të punës, të cilat kushtojnë mesatarisht 5-40 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 24,209. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e dyshemeve epoksi, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,700 profesionistë të regjistruar
87,679 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Dysheme epoksiÇmimet mesatare

Çmim të ulët2 646,00 L/m2
Çmimi mesatar2 956,80 L/m2
Cmim i larte3 300,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve Epoxy Podláh

Për të mësuar çmimin e saktë të dyshemeve epoxy, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e katit epoxy.

Katet e anti-shqip2460.0L / m2
Katet e vonuara epoxy anti-shqip në brendësi me 3 mm të trasha
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Kate vetë-leveling3000.0L / m2
Kati i vonshëm Epoxy vetë-leveling, dekorative në brendësi me 3 mm të trasha
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Dysheme patate të skuqura9900.0L / m2
Dyshemetë me vonesë Epoxy vetë-leveling, dekorative, patate të skuqura trashësi 5 mm
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Dyshemeja e lëvizshme2820.0L / m2
Kati i vonë epoxy, dysheme celulare bodrum dhe pllaka pellgu me sipërfaqe të lëmuar - 1 shtresë
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Shtrimi ose zevendesimi i dyshemeseSa kushton shtrimi ose zëvendësimi i një dyshemeje? Kur shtrojmë ose zëvendësojmë...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Çfarë është një dysheme epoxy? Dyshemetë epoxy njihen gjithashtu si dysheme rrëshirë. Atraktiviteti i tyre konsiston në rezistencën e veshin ndaj sasive të mëdha të këmbësorëve, duke përfaqësuar kështu një nga mundësitë më të mjaftueshme dhe më të vlefshme në fushën e dyshemeve. Kjo e bën atë ideal për aplikim në hapësirat dhe garazhet komerciale. Dyshemetë epoxy në bodrume janë gjithashtu të zakonshme. Kati epoxy është bërë nga resins polimer dhe hardestonte. Kur këto përzierje janë të përziera, ata krijojnë një lidhëse kimike me një lidhëse kimike, duke rezultuar në një material plastik shumë rezistent. Është aplikuar në katet e të paktën dy milimetra - në më pak se dy milimetra në vend të dyshemesë, ne flasim për shtresë epoksi. Avantazhet e dyshemeve epoxy Ne japim disa avantazhe të rëndësishme të dyshemeve epoxy që bëjnë kosto të pranueshme. Shine e lartë mund të ndihmojë të ndriçojë të brendshme. Qëndrueshmëri - në trafikun afatgjatë të fundit. Lehtë janë të lehtë për t'i rezistuar naftës dhe njollave të ujit. Ato janë instaluar lehtë pa nevojën për pajisje të veçanta. Mund të përmbajë aditivë anti-shqip për siguri më të lartë. Ata kërkojnë vetëm mirëmbajtje të lehtë. Mund të përdoren në modele të ndryshme. Kostot e katit epoxy Kostot e katit epoxy lëvizin në varësi të madhësisë së bodrumit tuaj, garazhit ose hapësirës tjetër të brendshme, lloji epoxy që zgjidhni dhe natyrisht nga kostot e instalimit. Në përgjithësi, epoxy kushton 40-90 euro për m2. Me çmimin, tre kategori të ndryshme të dyshemeve epoxy: 100% të ngurta janë më të shtrenjtë, sepse ato janë plotësisht epoksi. Ata zakonisht përdorin profesionistët e tyre në hapësirat e biznesit. Katet me bazë uji. Edhe pse ato janë më të hollë, ngjyrat epoxy të holluar me ujë, shumë më të lehtë për t'u aplikuar. Bazuar në tretës. Është ngjyra më e dendur si epoksidi i bazuar në ujë, por aplikimi i tyre është më i komplikuar. Ata janë më të trashë dhe mund të mbulojnë mangësi në dysheme betoni, ekspertë që i zbatojnë ato, por respiratorët duhet të veshin në punë. Lista e kontrollit të katit epoxy Ju tashmë keni një ide të një buxheti në projektin tuaj, kështu që ju mund të filloni të grumbulloni informacion rreth kompanive që kanë të bëjnë me instalimin e dyshemeve epoxy në zonën tuaj. Disa gjëra duhet të mbahen mend në kërkim: Theksoni buxhetin tuaj të paktën 7% për të marrë parasysh çdo kosto të papritur Merrni të paktën tre deri në pesë vlerësime të ndryshme para se të vendosni. Mbani në mend se ofertat do të ndryshojnë në varësi të sipërme të kompjuterit. Nëse doni të merrni zbritjet më të mëdha, prisni për sa kohë që është e mundur për vjeshtën vonë ose fillimin e dimrit, jashtë sezonit kryesor të kateve. Mos harroni se një çmim i ulët mund të mos thotë gjithmonë një zgjidhje më të mirë - ju doni të punësoni një kompani të njohur që instalon katin tuaj të katit epoxy. Prandaj është e rëndësishme të marrësh një mendim të dytë. Çfarë presin. Kur punësoni një instalues ​​për aplikimin e dyshemeve epokside ju duhet të prisni dhe të kërkoni gjëra të veçanta. Mos harroni se nëse pyesni përreth dhe merrni oferta që janë të thella nën mesataren, këto instalues ​​mund të jenë skermë. Megjithatë, nuk është gjithmonë ajo, prandaj konsultohuni me punëtorët e punësuar para se të fillojnë, ju do të jeni të sigurt se ata e dinë se çfarë bëjnë ata. 1. Kontrolloni lagështinë. Para fillimit të punës, do t'ju duhet të kontrolloni statusin konkret. Nëse hasni lagështi, mund të përdoret epoxy. 2. Disa shtresa. Aplikacioni i mirë epoksid siguron një deri në shtatë shtresa. Kjo është për shkak se në varësi të cilësisë së betonit, shtresat janë përdorur për të imponuar ose niveluar substratin. Një ngjyrë bazë, një ose dy veshje epoxy dhe rërë ose snowflakes dhe rregullimi përfundimtar i llakut të lartë zakonisht aplikohen në një sipërfaqe jo-rrëshqitëse. 3. Koha. Çfarë ju duhet për të numëruar më së shumti është koha e nevojshme për të përfunduar. Edhe pse kjo është një proces relativisht i thjeshtë, eksperti juaj i punësuar do të duhet të thahet epoksi pas çdo veshjeje. Për këtë arsye, instalimi tipik i dyshemeve epoxy do të kërkojë deri në katër ose pesë ditë. Zgjidhje afatgjatë për dysheme cilësore Gjerësia e shpenzimeve të dyshemeve epoxy varet kryesisht nga madhësia e hapësirave në të cilat ju doni t'i instaloni ato, llojin e epoxy përdorur dhe koston e punës dhe materialit. Ju gjithashtu do të duhet të merrni parasysh kohën e nevojshme për të përfunduar punën. Megjithatë, kati i saktë epoksi i instaluar mund të durojë për vite, madje edhe në brendësi në të cilën ka një trafik të madh. Është ende një avantazh më i madh që kati epoxy kërkon vetëm mirëmbajtje pak lehtë dhe pastrohet lehtë për shkak të rezistencës ndaj ujit ose të naftës.