Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Dysheme druri

Po kërkoni një specialist për dysheme druri? Ne kemi 23,021 dysheme në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,708 profesionistë të regjistruar
87,692 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Dysheme druri

Sa kushtojnë dyshemetë prej druri? Për dyshemetë prej druri, ne shpesh ofrojmë këto shërbime: heqja e dyshemesë së vjetër, nivelimi i nënshtresës, nivelimi, sipërfaqja, llogaritja e materialit dhe shtrimi i dyshemesë prej druri. Çmimet e dyshemeve prej druri janë rreth 20-70 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë brenda një dysheme druri është zakonisht dyshemeja prej arre. Kostot shtesë mund të përfshijnë: material nivelues, çekiç gome, stuko, kallëpe, sharrë, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-100 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 23,021. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e dyshemeve prej druri, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,708 profesionistë të regjistruar
87,692 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
KalkulatorLista e çmimeve të dyshemeve prej druri

Për të mësuar çmimin e saktë të dyshemeve prej druri, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e dyshemeve prej druri.

Dysheme druri lundrues2640.0L / m2
Kati lundrues prej druri është instaluar nga sistemi CLIK dhe nuk është i nevojshëm për ta ngjitur atë në mënyrë klasike. Vendosja e saj është e thjeshtë dhe e lirë.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Dysheme druri me tre shtresa3180.0L / m2
Dy shtresat e ulëta që formojnë strukturën siguron stabilitet. Shtresa e sipërme është në përputhje me një drurë. Dysheme të tilla sigurojnë nxehtësi, zhurmë të ulët dhe fleksibilitet.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Dysheme masive prej druri4920.0L / m2
Dyshemetë masive bëhen me një copë. Këto Poldahs janë të gjata me mundësinë e rinovimit të rregullt.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Rondele nën dysheme lundruese 2 mm103.2L / m2
Pad ka për qëllim të zvogëlojë zhurmën në dhomë duke ecur dhe në ndikim. Është gjithashtu i përshtatshëm për ngrohje nën dysheme.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Vendosja e dyshemesë prej druri534.0L / m2
Instalimi i multilayer druri lamella lamellae
Së bashku
m2
Futni kërkesën