Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Dyer garazhi sektoriale

Po kërkoni një instalues ​​për dyert seksionale të garazhit? Ne kemi 18,228 montues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,701 profesionistë të regjistruar
87,679 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Dyer garazhi sektoriale

Sa kushtojnë dyert seksionale të garazhit? Për dyert seksionale të garazhit, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: projektim dhe vizualizim sipas dizajnit të zgjedhur, prodhim dhe instalim të dyerve seksionale. Çmimet e portave automatike rrotulluese për garazhe janë rreth 650-1300 euro për garazh. Artikulli më i shtrenjtë në dyert seksionale të garazhit është zakonisht prodhimi i një dere automatike seksionale garazhi me dekor premium. Kostot shtesë mund të përfshijnë: telekomandë, shërbim pas garancisë, i cili kushton mesatarisht 5-80 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 18,228. Mos kërkoni më tej: çmimi i dyerve seksionale të garazhit, ju do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore me ne.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,701 profesionistë të regjistruar
87,679 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Dyer garazhi sektorialeÇmimet mesatare

Çmim të ulët38 760,00 L/një copë
Çmimi mesatar57 372,00 L/një copë
Cmim i larte82 200,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Gates Sektorëve

Për të mësuar çmimin e saktë të portave të garazhit sektorial, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, kështu që ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e Garage Garage Garage.

Garage seksion 2375 x 2000 mm41394.0L / një copë
Seksioni Komentet e garazhit ECOSTAR 2375 X 2000 mm. Një mënyrë elegante, e sigurt dhe moderne për mbylljen e garazhit. Wing Girred i përbërë nga lamella dyvjeçare dërguar me shkumë të veçantë të Orpelless PU. Izolimi termik i slats 1.0 WM2K. Vula e veçantë e dyshemesë, vulë anësore dhe vulën midis lamellës.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Porta e garazhit të seksionit duke përfshirë pajisjen dhe kontrollin e largët37794.0L / një copë
Garazh sektorial, dyvjeçar, izoluar, duke përfshirë pajisjen dhe kontrollin e largët. Madhësia 250x212,5 cm. I përshtatshëm për garazhe me kërkesa të izolimit termik. Asambleja e thjeshtë.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Konsultim6000.0L / gjitha
Konsultimet në Kuvendin e Gatelit të Seksionit.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Instalim1800.0L / orë
Asambleja e normës së orës së portave të garazhit të seksionit. Udhëzime për operatorin.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Dyer garazheSa kushtojnë dyert e garazhit? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?