Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Dyer garazhi me varese

Po kërkoni një montues për dyert e palosshme të garazhit? Ne kemi 19,730 montues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,323 profesionistë të regjistruar

85,292 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Dyer garazhi me varese

Sa kushtojnë dyert e palosshme të garazhit? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për portat e palosshme të garazhit: heqja e portës së vjetër, instalimi i një porte të re seksionale, instalimi i instalimeve elektrike. Çmimet e dyerve të palosshme për garazhe janë rreth 320-910 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë në dyert e garazhit me anim është zakonisht prodhimi i dyerve të pjerrëta të garazhit sipas masës. Shpenzimet e tjera mund të përfshijnë: shpenzimet e transportit, të cilat kushtojnë mesatarisht 100-350 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 19,730. Mos kërkoni më tej: çmimi i dyerve të palosshme të garazhit, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,323 profesionistë të regjistruar

85,292 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Çmimi për: Dyer garazhi me varese

Çmimet mesatare

Çmim të ulët31 200,00 L/një copë
Çmimi mesatar42 240,00 L/një copë
Cmim i larte54 600,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Kalkulator

Lista e Çmimeve të Gates Gatel Tilting

Për të mësuar çmimin e saktë të tilting Gates Gates dërgoni pyetjen për specialistin tonë të certifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e portës Garage Tilting.

Tipping Garage Gate - Brendshme39960.0L / një copë
Pamje e krahut - profilet e aluminit me lartësi 77 mm, mbushës - shkumë poliuretani pa tym, peshë - 6kg / m2, clipboard - alumini një nga qoshet e rregulluara në 45 gradë, Udhëzuesi i aluminit gjerësi hekurudhore 90 mm, dimension 1500x2000 mm.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Tipping Garage Gate - Brendshme45360.0L / një copë
Pamje e krahut - profilet e aluminit me një lartësi prej 77 mm, mbushës - shkumë poliuretani pa tym, peshë - 6kg / m2, clipboard - alumini një nga qoshet e rregulluara në 45 gradë, Udhëzuesi i aluminit gjerësi hekurudhore 90 mm, dimension 2000x2000 mm.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Tipping Garage Gate - Brendshme54960.0L / një copë
Porta e krahut - Profilet e aluminit me lartësi 77 mm, mbushës - shkumë poliuretani pa tym, peshë - 6kg / m2, clipboard - alumini një nga qoshet e rregulluara në 45 gradë, gjerësia e hekurudhave të aluminit 90 mm, dimension 3000x2000 mm.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Tipping Garage Gate - Brendshme47400.0L / një copë
Wing Gate - profilet e aluminit me një lartësi prej 77 mm, mbushës - shkumë poliuretani pa tym, peshë - 6kg / m2, clipboard - alumini një nga qoshet e rregulluara në një kënd prej 45 gradë, Udhëzuesi i aluminit gjerësi 90 mm, dimension 2250x2000 mm.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

Dyer garazheSa kushtojnë dyert e garazhit? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Trego më shumë

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?