Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Dyer garazhi me rrotullim

Po kërkoni një instalues ​​për dyert e garazheve të rrotulluara? Ne kemi 18,247 montues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,729 profesionistë të regjistruar
87,726 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Dyer garazhi me rrotullim

Sa kushtojnë dyert e garazhit me rrotullim? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për dyert e garazhit me rrotullim: shënjestrim, prodhim, dorëzim dhe montim të portës. Çmimet e dyerve automatike të garazhit janë rreth 400-720 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë në dyert e garazhit me rrotullim është zakonisht prodhimi i dyerve automatike të garazhit. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: disqet e portës, telekomandat dhe aksesorët, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-150 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 18,247. Mos kërkoni më tej: çmimi i dyerve të garazhit me rrotullim, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,729 profesionistë të regjistruar
87,726 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Dyer garazhi me rrotullimÇmimet mesatare

Çmim të ulët25 800,00 L/një copë
Çmimi mesatar32 940,00 L/një copë
Cmim i larte43 200,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Gates Rolling Gates

Për të mësuar çmimin e saktë të scrolling Gates Gates Dërgoni kërkesën për ekspertët tanë të verifikuar, kështu që ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë Rolling Garage.

Porta e lëvizjes - e brendshme39960.0L / një copë
Wing Wing - profilet e aluminit me një lartësi prej 77 mm; Mbushje - shkumë poliuretani smonic; Pesha - 6kg / m2; Ndërtimi - alumini, një nga qoshet e rregulluara në 45 gradë; Udhëzuesi i aluminit hekurudhor 90 mm gjerësi; 1500x2000 mm dimension.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Porta e lëvizjes - e brendshme45360.0L / një copë
Wing Wing - profilet e aluminit me një lartësi prej 77 mm; Mbushje - shkumë poliuretani smonic; Pesha - 6kg / m2; Ndërtimi - alumini, një nga qoshet e rregulluara në 45 gradë; Udhëzuesi i aluminit hekurudhor 90 mm gjerësi; 2000x2000 mm dimension.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Porta e lëvizjes - e brendshme54960.0L / një copë
Wing Wing - profilet e aluminit me një lartësi prej 77 mm; Mbushje - shkumë poliuretani smonic; Pesha - 6kg / m2; Ndërtimi - alumini, një nga qoshet e rregulluara në 45 gradë; Udhëzuesi i aluminit hekurudhor 90 mm gjerësi; 3000x2000 mm dimension.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Porta e lëvizjes - e brendshme47400.0L / një copë
Wing Wing - profilet e aluminit me një lartësi prej 77 mm; Mbushje - shkumë poliuretani smonic; Pesha - 6kg / m2; Ndërtimi - alumini, një nga qoshet e rregulluara në 45 gradë; Udhëzuesi i aluminit hekurudhor 90 mm gjerësi; 2250x2000 mm dimension.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Dyer garazheSa kushtojnë dyert e garazhit? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?