Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Dyer garazhi me hapje anesore

Po kërkoni një montues për dyert e garazhit me lëkundje? Ne kemi 18,260 montues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,800 profesionistë të regjistruar
87,876 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Dyer garazhi me hapje anesore

Sa kushtojnë dyert e garazhit me lëkundje? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për portat lëvizëse të garazheve: fokus, prodhim, montim dhe shërbim. Çmimet e dyerve të garazhit me dy fletë janë rreth 34-77 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në dyert e garazhit me lëkundje është zakonisht prodhimi i portave me lëkundje atipike. Kostot shtesë mund të përfshijnë: bllokimin e sigurisë, bojën, kostot e transportit, të cilat kushtojnë mesatarisht 15-60 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 18,260. Mos kërkoni më tej: çmimi i dyerve të garazhit me krahë, ju do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore me ne.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,800 profesionistë të regjistruar
87,876 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Dyer garazhi me hapje anesoreÇmimet mesatare

Çmim të ulët38 760,00 L/një copë
Çmimi mesatar57 696,00 L/një copë
Cmim i larte82 320,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Gates Garage Wing

Për të mësuar çmimin e saktë të Gates Wing Gates Dërgoni kërkesën për ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë Garage Garage Wing.

Dera e tipit 250 cm x 212,5 cm15 000,00L / një copë
Dyert e tipit klasik të bardhë janë plotësisht të përgatitur për inkorporim. Vertikalisht çeliku fije siguron stabilitet dhe mekanizmat e lehtë të drejtimit të siguruar trajtimin e lehtë.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Garage gri seksion me makinë dhe telekomandë 2,5x4.0 m39 000,00L / një copë
Garazh sektorial, dyvjeçar, izoluar, duke përfshirë pajisjen dhe kontrollin e largët. I përshtatshëm për garazhe me kërkesë të izolimit termik. Asambleja e lehtë, të gjitha materialet në rritje janë të përfshira.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Tilting Komentet 237,5 cm x 212.5 cm17 400,00L / një copë
Wing Girred i përbërë nga lamella dyvjeçare e mbushur me shkumë të veçantë pa tela. Izolimi termik i slats 1.0 WM2K. Vula e katit të veçantë, vulë anësore dhe vulën midis lamellave në lidhje.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Tipper Vrate 237,5 cm x 212.5 cm15 000,00L / një copë
Kthimet klasike të bardha të bardha janë plotësisht të përgatitura për inkorporim. Çeliku vertikalisht i dhëmbëzuar siguron stabilitet dhe mekanizma me operacion të lehtë për të siguruar trajtimin e lehtë.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Dyer garazheSa kushtojnë dyert e garazhit? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?