Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Dritare rreshqitese

Po kërkoni një hapës dritaresh për dritare rrëshqitëse? Ne kemi 17,139 krijues dritaresh në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,729 profesionistë të regjistruar
87,726 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Dritare rreshqitese

Sa kushtojnë dritaret rrëshqitëse? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për dritaret rrëshqitëse: fokusim, projektim, prodhim dhe montim të dritareve rrëshqitëse. Çmimet e dritareve me sistem rrëshqitës janë rreth 200-360 euro për copë. Dritaret me xham të sigurisë antiplumb janë zakonisht artikujt më të shtrenjtë brenda dritareve rrëshqitëse. Kostot shtesë mund të përfshijnë: ekranet dhe dorezat e insekteve, të cilat kushtojnë mesatarisht 15-50 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 17,139. Nuk duhet të shikoni më: çmimi i dritareve rrëshqitëse, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,729 profesionistë të regjistruar
87,726 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Dritare rreshqiteseÇmimet mesatare

Çmim të ulët12 180,00 L/një copë
Çmimi mesatar15 876,00 L/një copë
Cmim i larte21 600,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të dritareve rrëshqitëse

Për të mësuar çmimin e saktë të dritareve rrëshqitëse, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të provuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e dritareve rrëshqitëse.

Sistemi i kornizës me kornizë.34200.0L / një copë
Sistemi rrëshqitës i përshtatur me xhami të mbushur 2000x1600 mm, numri i Windows 2.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Sistemi i kornizës me kornizë.41700.0L / një copë
Sistemi rrëshqitës i framazhit me mbushës xhami 2500x1600 mm, numri i Windows 2 + 2.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Sistemi i kornizës me kornizë.50160.0L / një copë
Sistemi rrëshqitës i framazhit me xham mbushje 3500x1600 mm, numri i Windows 4.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Sistemi i kornizës me kornizë.92640.0L / një copë
Sistemi i skuqjes së rrëshqitjes me mbushje qelqi 8000x1600 mm, numri i Windows 4 + 4.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Instalim i dritareveSa kushton instalimi i dritareve? Gjatë instalimit të dritareve, ne shpesh ofrojmë...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?