Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Dritare alumini

Jeni duke kërkuar për një prodhues dritaresh alumini? Ne kemi 17,048 krijues dritaresh në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,713 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Dritare alumini

Sa kushtojnë dritaret e aluminit? Për dritaret e aluminit, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: fokus, prodhim, instalim dhe montim, shërbim. Çmimet e dritareve të aluminit janë rreth 190-250 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë në dritaret e aluminit është zakonisht prodhimi i dritareve atipike të aluminit. Shpenzimet e tjera mund të përfshijnë: shpenzimet e transportit, shërbimin pas garancisë, blindat, të cilat kushtojnë mesatarisht 20-80 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 17,048. Mos kërkoni më tej: dritaret e aluminit çmimi, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,713 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Dritare aluminiÇmimet mesatare

Çmim të ulët11 400,00 L/një copë
Çmimi mesatar13 500,00 L/një copë
Cmim i larte15 000,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të dritareve të aluminit

Për të mësuar çmimin e saktë të dritareve të aluminit, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e dritares së aluminit.

Shtrati i vetëm izolues i dyfishtë lustrim13740.0L / m2
Disa dritare OS me sistem alumini dhe lustrim të dyfishtë izolues.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Dyfishtë izolues të dyfishtë lustrim14400.0L / m2
Double OS + rreth sistemit të aluminit dhe izolues dritare me lustrim të dyfishtë.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Trianglo izolues me një krah.15000.0L / m2
Një dritare me një krah të krahut me sistem alumini dhe izolues të trefishtë.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Gjurmët izolues me dy artikulime15900.0L / m2
Dy rrota OS + rreth sistemit të aluminit dhe Trojack izolues.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Instalim i dritareveSa kushton instalimi i dritareve? Gjatë instalimit të dritareve, ne shpesh ofrojmë...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Sa qëndrojnë dritaret e aluminit? Çmimi i një dritareje alumini të thjeshtë mund të jetë rreth 100 euro. Megjithatë, në aspektin e efikasitetit të energjisë, merrni parasysh dritaret me lustrim të dyfishtë. Se çmimi rritet për të dyfishuar ose më shumë. Ky çmim i dritareve të aluminit është i vërtetë për dimensione më të vogla, me më të mëdha, me forma të shumta qelqi ose atipike, do të jetë pak më shumë. Faktorët që prekin dritaret e aluminit Madhësia e kornizës - dritaret e mëdha, dyert dhe format e dritareve atipike mund të jenë më të shtrenjta shumë herë. Për shembull, një dritare me një madhësi dritare prej përafërsisht 900 x 600 mm mund të kushtojë 100 euro gjatë dritares me një madhësi prej 2100 x 1450 mm është 750 euro. Glass dhe trashësi të zezë - lloji qelqi ndikon ndjeshëm në çmim. Glass i zakonshëm noton përfaqëson rreth 40 euro për metër katror. Çmimi i qelqit të ulët të hekurit rritet në rreth 145 euro. Për dritare të dyfishtë me lustrim, çmimi është rreth 200 euro. Xhami i ulët i emissivitetit do të rrisë atë në 220 euro. Glass petëzuar mund të kushtojë deri në 320 euro për metër katror. Aksesorë - Kostot e ndara formojnë flokët dhe varet. Është e rëndësishme të llogarisim në to në një vlerësim përfundimtar. Ndryshe nga falsifikimi në dritare druri, flokët dhe varet për prodhuesit e dritareve mund të jenë specifike dhe për këtë arsye më të kushtueshme. Shpenzimet e instalimit - Skleniers do të ngarkojnë rreth 40 deri në 50 euro në orë. Gjatësia e instalimit do të varet nga faktorë të tillë si vështirësitë me heqjen e dritareve aktuale dhe statusin e occlips tuaj. Vlerësimet e çmimit të llojeve të ndryshme të dritareve të aluminit Alumini mund të krijojë lloje të ndryshme të xhamit të dritareve, dritaret e aluminit janë pra një zgjedhje popullore. Kostoja mesatare e dritareve të aluminit: Dritare rrëshqitëse 900 x 1210 mm = 350 euro Wing Window 600 x 1200 mm = 380 euro Window Marker 500 x 610 mm = 205 euro. Madhësia më e madhe = 975 euro Dritarja e palosshme 1 250 euro për metër katror Grilles dritare 900 x 450 mm = 300 euro, 900 x 750 mm = 350 euro, 900 x 1700 mm = 600 euro Dera rrëshqitëse 2400 x 2100 mm; Paneli 2-derë = 950 euro Avantazhet e dritareve të aluminit Për shumicën e blerësve, ekziston një arsye kryesore për disponueshmërinë dhe qëndrueshmërinë e çmimeve. Ka një pamje të pastër dhe moderne dhe thekson vetë xhamin. Ai përfaqëson një zgjedhje të shkëlqyeshme për dritare ose dyer të mëdha. Korniza alumini për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm kërkojnë vetëm mirëmbajtje të ulët. Metal mund të fshijë lehtë dhe nuk mund të rritet ose ndryshe të prishë. Instalimi e bën të lehtë ndërtimin. Dritarja e njëjtë e madhësisë është shumë më e lehtë nëse është bërë prej alumini dhe jo nga druri. Disavantazhet e dritareve të aluminit Alumini nuk shton në shtëpinë tuaj, si dhe dru. Lëvizja e kornizave të aluminit të lirë janë të pajisura me mekanizma të brendshëm që mund të thyejnë kohën. Si të punësoni instaluesin e dritares? Tip nr. 1 - për të blerë më shumë oferta nga syze të ndryshme në Wilio. Tip nr. 2 - Konsideroni stilet e ndryshme të Windows për të marrë opsione të ndryshme të çmimeve. Tip nr. 3 - Krahasoni çmimet e dritareve konvencionale dhe të dyfishtë. Tip nr. 4 - Mos harroni të kërkoni pajisje të ndara dhe kosto të pjesëve Këshilla për përzgjedhjen e saktë të dritares Tip nr. 1 - Investoni në një dritare të dyfishtë GLAL për të reduktuar llogaritë e energjisë në të ardhmen. Tip nr. 2 - Sa i përket pamjes astetike, e cila mund të shtojë vlerën në shtëpinë tuaj në të ardhmen, konsideroni përdorimin e një klase më të lartë të aluminit.