Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Dizajn i brendshem

Po kërkoni një stilist për dizajn të brendshëm dhe dizajn të brendshëm? Ne kemi 16,217 stilistë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,729 profesionistë të regjistruar
87,726 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Dizajn i brendshem

Sa kushton dizajni i brendshëm dhe dizajni i brendshëm? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme në dizajnin e brendshëm dhe dizajnin e brendshëm: konsulencë, fokus, vizualizim dhe dizajn. Çmimet e dizajnit të shtrirjes dhe pajisjeve të brendshme janë rreth 16-50 euro në orë. Artikulli më i shtrenjtë në dizajnin e brendshëm dhe dizajnin e brendshëm është zakonisht vizualizimi 3D. Kostot shtesë mund të përfshijnë: përfshirjen e komenteve në propozim, konsultime shtesë, kosto transporti, të cilat kushtojnë mesatarisht 20-100 €. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 16,217. Mos kërkoni më tej: dizajni i brendshëm dhe çmimi i dizajnit të brendshëm, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,729 profesionistë të regjistruar
87,726 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Dizajn i brendshemÇmimet mesatare

Çmim të ulët960,00 L/m2
Çmimi mesatar1 812,00 L/m2
Cmim i larte3 000,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Dizajnit të Brendshëm dhe Dizajnit të Brendshëm

Për të mësuar çmimin e saktë të dizajnit të brendshëm dhe dizajnin e brendshëm, dërgoni pyetjen për specialistin tonë të certifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në dizajnin e brendshëm dhe dizajnin e brendshëm.

Dizajni i ndryshimeve të disponimit240.0L / m2
Dizajni i paraqitjes së objektit dhe llogaritja e çmimeve paraprake.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Dizajn i ideve, konsultimi10140.0L / gjitha
Idejekt i brendshëm i projektimit, prezantimi i dizajnit dhe konsumit të ndryshimeve.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Dizajni i brendshëm 2D - hapësira kryesore rezidenciale12000.0L / gjitha
Përpunimi i një studimi arkitekturor me një dizajn të brendshëm 2D për hapësirën kryesore të jetesës.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Studimi arkitektonik - dizajni i brendshëm 2d7800.0L / gjitha
Përpunimi i një studimi arkitektonik me një dizajn të brendshëm 2D për hapësirat e banimit - dhoma gjumi, studimi, dhoma e fëmijëve.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Arkitekture, arkitektSa kushton një arkitekt? Për arkitekturën dhe arkitektët, ne shpesh ofrojmë shërbimet...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?