Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Dizajn

Po kërkoni një stilist? Ne kemi 2,606 stilistë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,342 profesionistë të regjistruar

85,394 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Dizajn

Sa kushton dizajni? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme në dizajn: dizajn të brendshëm, vizualizime 3D, konsulencë profesionale, realizime në dorë. Çmimet e projektimit janë rreth 180-560 euro për projekt. Artikulli më i shtrenjtë në dizajn është zakonisht një zbatim i bërë me porosi. Kostot e tjera mund të përfshijnë: konsultimin, një kuotë, përfshirjen e komenteve në propozim, të cilat kushtojnë mesatarisht 50-100 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 2,606. Mos kërkoni më tej: çmimi i dizajnit, ju do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore me ne.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,342 profesionistë të regjistruar

85,394 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Çmimi për: Dizajn

Çmimet mesatare

Çmim të ulët33 600,00 L/ueb
Çmimi mesatar55 404,00 L/ueb
Cmim i larte83 940,00 L/ueb
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

Sherbime kompjuterike dhe itSa kushtojnë shërbimet e PC dhe IT? Për shërbimet e PC dhe...
Trego më shumë

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?