Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Dezinsektim

Po kërkoni një kontroll brejtësish? Ne kemi 3,856 kontrollues brejtësish në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,800 profesionistë të regjistruar
87,875 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Dezinsektim

Sa kushton kontrolli i brejtësve? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për kontrollin e brejtësve: parandalimin dhe eliminimin e brejtësve, eliminimin e insekteve, heqjen e boshtit të folesë. Çmimet e specialistëve për eliminimin e dëmtuesve janë rreth 20-50 euro për udhëtim. Dezinfektimi industrial është zakonisht artikulli më i shtrenjtë në shërbimet e kontrollit të brejtësve. Kostot shtesë mund të përfshijnë: pajisje mbrojtëse, dezinfektim, respirator, të cilat kushtojnë mesatarisht 20-70 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 3,856. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e kontrollit të brejtësve, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,800 profesionistë të regjistruar
87,875 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: DezinsektimÇmimet mesatare

Çmim të ulët1 200,00 L/thirrje
Çmimi mesatar2 136,00 L/thirrje
Cmim i larte3 000,00 L/thirrje
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorÇmimi i derës

Për të mësuar çmimin e saktë të derës, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, kështu që ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në një kategori të deratizer.

Dezinseccia.6 000,00L / gjitha
Dezinsica e insekteve të padëshirueshme dhe kafshëve të tjera si milingonat, buburrecat, rabs, moles, pleshtat, arthropods të tjera
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Platformat e monitorimit (shtëpia e familjes)6 000,00L / gjitha
Platformat e monitorimit për shtëpinë e familjes
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Konsultim2 400,00L / gjitha
Një lokal me konsultime dhe këshilla profesionale
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Raporti me shkrim2 400,00L / gjitha
Raporti me shkrim mbi statusin e një objekti për nevojat personale
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Produkte dhe sherbime tjeraSa kushtojnë produktet dhe shërbimet e tjera? Për produkte dhe shërbime të...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?