Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Detektor gazi

Jeni ne kerkim te gazit? Ne kemi 22,027 gazinierë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,800 profesionistë të regjistruar
87,876 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Detektor gazi

Sa kushton një gazist? Për kompanitë e gazit, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: instalimi i sobave me gaz dhe pianurave me gaz, rinovimi i instalimeve të gazit, zëvendësimi i tapave dhe zorrëve të gazit, teste dhe inspektime të presionit. Çmimet e ekspertëve të gazit janë rreth 50-220 euro për operim. Artikulli më i shtrenjtë në një industri gazi është zakonisht zëvendësimi i valvulës kryesore të mbylljes së gazit. Kostot shtesë mund të përfshijnë: shërbimin e urgjencës pa ndërprerje, eliminimin e rrjedhjeve të gazit, të cilat kushtojnë mesatarisht 20-100 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 22,027. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e gazit, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,800 profesionistë të regjistruar
87,876 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Detektor gaziÇmimet mesatare

Çmim të ulët3 000,00 L/operacion
Çmimi mesatar7 560,00 L/operacion
Cmim i larte13 200,00 L/operacion
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të gazit të gazit.

Për të mësuar çmimin e saktë të shërbimit të gazit, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të provuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Ju lutemi referojuni çmimeve për çdo shërbim në kategorinë e gazit.

Plynár.1 354,80L / orë
Kuvendi i gazit punon në rangun e më shumë se 8 orëve, sfiduese, jashtëzakonisht profesionale.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Plynár.1 448,40L / orë
Puna e montimit të gazit në rangun e më shumë se 4 dhe më pak se 8 orë, sfiduese, jashtëzakonisht profesionale.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Plynár.1 689,00L / orë
Asambleja e gazit punon në rangun e më pak se 4 orë, sfiduese, jashtëzakonisht profesionale.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Plynár.1 234,80L / orë
Kuvendi i gazit punon në rangun e më shumë se 12 orëve, sfiduese, jashtëzakonisht profesionale.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Ngrohje, inxhinier ngrohjejeSa kushtojnë ngrohja dhe korrierët? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?