Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Derrase muri, montim i derrasave te murit

Jeni duke kërkuar për një lojtar gipsi për montimin e kartonit të gipsit? Ne kemi 24,893 kartona gipsi në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,326 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Derrase muri, montim i derrasave te murit

Sa kushton montimi i kartonit të gipsit dhe gipsit? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për montimin e kartonit dhe gipsit: rilevim, montim ndërtimi dhe gipsi, lyerje. Çmimet e kartonit të gipsit dhe montimit të tij janë rreth 3-10 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në instalimin e kartonit të gipsit dhe gipsit është zakonisht instalimi i tavanit të kartonit të gipsit. Kostot shtesë mund të përfshijnë: këllëf ndërtimi, mbrojtës këndi alumini dhe bojë, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-40 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 24,893. Nuk keni më nevojë të kërkoni: kartonin e gipsit, çmimin e montimit të gipsit, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
33,326 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Derrase muri, montim i derrasave te muritÇmimet mesatare

Çmim të ulët168,00 L/m2
Çmimi mesatar280,80 L/m2
Cmim i larte456,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Plasterboard, Asambleja e Plasterboard

Për të mësuar çmimin e saktë të grumbullit të pllakave dhe pulave, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të provuar dhe kështu ju merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e plasterboard, konfigurimi i pllakës.

Instalimi i tavanit të pllakave të barabarta1 200,00L / m2
Jumping Profile UD për muret rrethuese të dhomës. Çdo profil CD komplotuar nga telat e transportuesit që kombinojnë barin e tavanit. Mbushja e raster me materiale izoluese, një pambuk xhami, duke fërkuar filmin e dyanshëm dhe kur bordet e SDK-së.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Instalimi i tavanit të caktuar të gipsit1 500,00L / m2
Izolimi i tavanit polietilen shkumë, i cili është i bashkangjitur me vida direkt në tavan; Kuvendi i kornizës që ndan gjerësinë e tavanit; Instalimi i dritës në vend; Aplikimi i seams masking rrjetë në plasterboard, të cilat gjithashtu i bashkëngjiten nyjeve.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Ndërtimi i pllakave1 140,00L / m2
Mbërthimi i profileve me dowels vidhos në tavan dhe dysheme. Vendosja e Profileve CW dhe qëndrojnë, duke plotësuar vulën e hapësirave të ndërmjetme.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Çmontimin e tavanit të plasterboard480,00L / m2
Heqja e vidave vetë-përgjimi nga fletë metalike. Heqja e faqosjes së sipërfaqes dhe kornizës.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
0,00L /
summary
create demand
0,00L /
summary
create demand
0,00L /
summary
create demand
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Sa kushton grupi i pllakave? Mesatarisht, grupe të pllakave midis 20 deri 50 euro për panel, duke përfshirë shpenzimet materiale dhe të punës. Këto panele, të referuara edhe si pllaka gipsi, janë pllaka të parafabrikuara që janë pezulluar në gjethe dhe janë përdorur për të përfunduar dhe të barabarta muret dhe tavanet në ndërtimin e shtëpive dhe komerciale. Faktorët që ndikojnë në koston totale të projektit të montimit të gipsit: Këto kosto përfshijnë koston e materialit, punës, përgatitjes, duke hequr suvatin origjinal dhe koston e riparimit të pllakave. Kostoja e vetë materialit mund të jetë midis 15 dhe 50 për qind të kostos totale të projektit, në varësi të madhësisë së kontratës. Për shembull, puna dhe puna e rindërtimit kërkojnë kosto shumë më të madhe të punës (mjetet, kostot e udhëtimit, shkarkimin, paketimin) si material (bulonat, kasetë, ngjyra etj.). Llojet e plasave: Para se të plotësoni projektin tuaj, do të jetë e përshtatshme të njiheni me llojet e disponueshme të pllakave të gipsit. Gips standarde Për pllaka standarde gips, ju do të paguani 3-6 euro për njësi prej 1.2 x 2 metra. Ky grup i plasterboard përdoret në shumicën e pasurive të patundshme komerciale dhe banesore dhe përdoret kudo që nuk ka nevojë të përdorë panele plasterboard me aftësi të veçanta. Rezistente ndaj gipsit dhe rezistente ndaj lagështirës Panele të tilla plasterboard përdoren në mjediset e larta të lagështirës, ​​veçanërisht në banjo dhe në kuzhinë. Ato janë bërë nga materiale rezistente ndaj mykut të tilla si fibra qelqi me vetitë antimikrobike që parandalojnë propagimin e plesni dhe mbajnë funksionalitetin dhe pamjen e pllakave të pllakave. Bordet e betonit përdoren në faqet e larta të ujit si dushi. Për shkak se ato janë bërë nga materiale më rezistente duhet të numërohen me panele të tilla më të shtrenjta dhe të paguajnë më shumë se sa paguani për pllaka standarde të gipsit. Mesatarisht, ata qëndrojnë nga 6 në 10 euro. Rezistente ndaj zjarrit sidkartone Pllakat e zjarrit të zjarrit janë instaluar ku ligji i ndërtimit e kërkon atë. Një pllakë e tillë plasterboard është zakonisht bruto nga 12 në 15mm me një paraqitje anësore standarde prej 1.2 x 2 metra dhe është bërë nga fibra qelqi. Pjata e pllakave të zjarrit zakonisht instalohet në garazh dhe pranë sobës, zjarrit dhe furrat. Për pllaka të tilla të zymta, ju do të paguani rreth 7-10 euro për panel. Përzierje plasterboard Përzierja e gipsit është pluhuri i bardhë i gipsit primar të përzier me ujë. Masa është formuar nga ky kombinim. Përdoret për të nënshkruar nyjet midis gjetheve të pllakave duke përdorur letrën ose kasetë lidhës fibroze. Përzierja e plasterboard ekziston në forma të shumëfishta: përzierje e lehtë, universale ose e përfunduar (pluhur). Shembuj të kostove të plasave: Në rastin e litarëve të pllakave dhe tavaneve në një apartament standard me tre dhoma, kostot mund të ndahen në katër grupe themelore. 1) instalimi i pllakave: Instalimi i plasterboard është një nga artikujt më të shtrenjtë brenda murit të plotë dhe tavaneve. By default, këto kosto mund të jenë 800 - 1,500 euro për të gjitha dhomat. 2) Kërkimi i pastrimit dhe tavanit: Riparimi i çara, zbutja dhe vendosja e mëvonshme e paneleve të montuara në fund të gipsit varion nga 80-200 euro. 3) Mbajtja e instalimit: Instalimi dhe kapja e strukturave për të cilat më pas janë bashkangjitur në panelet që variojnë nga 2-5 euro për metër katror, ​​të cilat mund të jenë një mbledhje totale e të gjithë përmbledhjes së apartamenteve në rangun prej 120-300 euro. 4) Heqja e tavanit origjinal Heqja e një tavani të vjetër është një rrezik potencialisht shëndetësor, sepse shpesh përfshin asbestin. Kostoja e heqjes së një tavani të tillë mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit dhe madhësisë së punës. Ngarkesa minimale e shërbimit Shumë ekspertë përdoren për të pranuar të ashtuquajturat. Ngarkesa minimale e shërbimit. Kjo tarifë përfaqëson një sasi minimale të kontratës që do të bëjnë profesionistë për ju. Kjo përdoret kryesisht në rastet kur duhet të bëhen vetëm riparime ose mbledhje të vogla në dhoma të vogla. Secili furnizues dhe ekspert duhet gjithashtu të llogarisin koston e transportit, mjeteve, materialeve dhe natyrisht kohën e udhëtimit të punëtorëve. Është gjithashtu e nevojshme të përfshihen kostot e përgjithshme të biznesit, përfaqësimin e sigurimeve, marketingut, administrimin e biznesit dhe riparimin e flotës. Prandaj, përdoret shpesh një pagesë minimale e shërbimit për projektet e vogla. Zakonisht një tarifë e tillë varion nga 80 në 120 euro. Kontaktoni me ekspertin Zakonisht në kontakt të parë me një profesionist për ju eksperti do të përgatisë një kuotë bazuar në sa kohë puna do të zgjasë dhe çfarë do të jetë kostot e pagave. Kostot e Cena dhe kostot materiale mund të caktohen gjithashtu në çmimin bazë. Disa ekspertë krijojnë vlerësime të çmimeve të pllakave të bazuara në një metër kuadër të caktuar, të tjerë krijojnë një kuotë sipas kohës së dëshiruar dhe fushëveprimit të punës. Ndër të tjera, profesionistët mund të ndihmojnë me një fshirje të plotë të tavanit të gipsit, riparimin e pjesëve të dëmtuara dhe instalimin e tavanit. Shumica e këtyre profesionistëve gjithashtu kontrollojnë lidhjen dhe nyjet e bluarjes, ngjyrosjen e strukturës dhe heqjen dhe zëvendësimin e pllakave të vjetra të gipsit. Është shumë e rëndësishme të zgjidhni artizanën e duhur dhe të kualifikuar, sepse cilësia e mureve të reja varet nga aftësia e tyre për të zbutur dhe redaktuar sipërfaqen përfundimtare. Llojet për të mbrojtur pllakën Provoni këto çifte për të mbrojtur pllakën dhe për të kursyer para për riparim: - Kini kujdes kur lëvizni mobilje. Mobilje, gjoks dhe karrige mund të çojnë në plasaritje në pllaka. - Gjithashtu, mos harroni të përdorni motorin e kërkimit të pjesëve metalike për të parandaluar dëmtimin e murit, nëse doni të ulni një foto ose kllapa në mur. - Shpejt korrigjoni pjesët e salduara të pllakës. Lagështia shpesh tregon një problem me instalimin ose mbulimin. Pa marrë parasysh se si është futur suvaboard, formimi i mykut mund të ndodhë pas kohe. Prandaj, është e nevojshme të filloni të veproni menjëherë kur shfaqen shenjat e para të lagështisë. Rindërtimi kundrejt Novostavba. Instalimi i pllakave në një ndërtesë të re është shumë më i lirë në një metër katror ose konvertohet në një pjatë në krahasim me instalimin e pllakës në rastin e rindërtimit të plotë. Puna gjatë rindërtimeve vendore shpesh ndahen në shumë zona të ndryshme të punës në të gjithë shtëpinë. Pra, profesionistët e suvateve duhet të bashkëpunojnë me furnizuesit dhe punëtorët e tjerë që kryejnë punën e tyre njëkohësisht, procesi që procesi është më i ngadalshëm dhe më i thellë. Puna është shumë më e thjeshtë nëse muret janë të reja dhe një i aftë në art mund të pandërprerë deri në 12 svgjedha në orë. Ekspert Sadkartón vs. kompani ndërtimi Për shkak se ekspertët e pllakave përqendrohen vetëm në këtë fushë të veprave, ata mund të ofrojnë oferta më të sakta për projekte individuale në krahasim me kompaninë e ndërtimit që ofron një gamë të gjerë aktivitetesh. Kompania e ndërtimit është përgjegjëse për menaxhimin e përgjithshëm të projektit. Nga ana tjetër, kompania do të ngarkojë një shtesë prapa nënkontraktorit të pllakës dhe një tarifë për mbulimin e kostove të tyre të biznesit, duke rritur koston totale në finale. Megjithatë, nëse vendosni për kompaninë e ndërtimit, sigurohuni që të zgjidhni një kompani me një reputacion të mirë. Përveç kësaj, është e përshtatshme për shkak të komunikimit të mirë me personin e kontaktit. Përgatitja e kontratës Nëse tashmë keni një kompani ndërtimi të përzgjedhur, doni të punoni, është e nevojshme për të gjitha pikat e nevojshme të formuluara në mënyrë të qartë në kontratë. Kontrata duhet të përshkruajë fushën e përgjithshme të grupit të instalimit të plasterboard. Kështu, një zonë në metra katror që duhet të mbulohen ose numrin e letrave që dëshironi të instaloni. Traktati duhet gjithashtu të jetë i vendosur nga grupi i pllakave që dëshironi të përdorni - për shembull, rezistente ndaj mykut, pllakave të fireplace etj. Natyrisht, është gjithashtu e nevojshme të përfshihen një ndarje e kostove të pritshme të punës dhe metodës së materialit dhe të pagesës për t'u zbatuar pas përfundimit të projektit. Në rastin e projekteve më të vogla, shpesh ekziston një kopje e dëshiruar për të siguruar punën në fillim të projektit dhe pjesa tjetër paguhet pas përfundimit të plotë të punës. Në projekte të mëdha dhe të plotë të përsëritura ose asamblesë në ndërtesat e reja, përdoret shpesh metoda e pagesës. Mos harroni të përfshini një datë të përafërt të fillimit dhe përfundimit të projektit, sepse këto të dhëna mund të ndryshohen pak për shkak të problemeve dhe ndryshimeve të papritura. Sqaroni nëse furnizuesi ka marrë lejet e nevojshme dhe gjithashtu me shkrim për të siguruar që ato të sigurojnë deponimin dhe asgjësimin e mbeturinave.
Përditësuar në: May 15, 2023