Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Depozitimi i gropes

Jeni duke kërkuar për një ofrues për të eksportuar gropa? Ne kemi 18,192 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,729 profesionistë të regjistruar
87,726 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Depozitimi i gropes

Sa kushton eksporti i një pusi? Gjatë eksportimit të gropave, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: pompimin e ujërave të zeza, pastrimin me presion të lartë, eksportimin dhe pastrimin e kurtheve të yndyrës. Çmimet e pompimit dhe eksportit të gropës septike janë rreth 40-170 euro për eksport. Artikulli më i shtrenjtë në eksportin e gropës është zakonisht heqja e rrënjëve nga kanalizimi me mulliri. Kostot shtesë mund të përfshijnë: shërbimin e urgjencës, monitorimin dhe tubacionet e kamerave, të cilat kushtojnë mesatarisht 60-80 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 18,192. Mos kërkoni më tej: eksportoni çmimin e gropës, do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore me ne.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,729 profesionistë të regjistruar
87,726 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Depozitimi i gropesÇmimet mesatare

Çmim të ulët2 520,00 L/një copë
Çmimi mesatar2 717,40 L/një copë
Cmim i larte3 000,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të eksportit çeke

Për të mësuar koston e saktë të shpellave të eksportit, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Ju lutemi referojuni çdo shërbimi në kategorinë e eksportit të mbulesave.

Eksport minierë dhe septikë72.0L / km
Export minave dhe septike - makinë tank për të anijeve feces dhe llum.
Së bashku
km
Futni kërkesën
Performanca në vend1800.0L / orë
Hedhje të eksportit - Performanca në vend brenda 1 orësh.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Likuidimi i Snaškov.120.0L / m3
Hedhje të eksportit - asgjësimi i Snaskov.
Së bashku
m3
Futni kërkesën
Performanca në vend për 1 orë1620.0L / orë
Eksport hedhje - performanca e energjisë mbi 1 orë.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
HidraulikSa kushton një hidraulik uji? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?