Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Dasma, ahengje, evente

Po kërkoni një ofrues për dasma, festime, evente? Ne kemi 2,957 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,794 profesionistë të regjistruar
87,869 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Dasma, ahengje, evente

Sa kushtojnë dasmat, festimet dhe eventet? Në dasma, festime dhe evente, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: sigurinë e hapësirës, ​​dekorimin e hapësirës, ​​ndriçimin dhe zërin, DJ dhe muzikë, katering. Çmimet e eventeve sociale janë rreth 4000-12000 euro për event. Artikulli më i shtrenjtë për dasma, festime dhe evente është zakonisht dhënia me qira e dhomave. Shpenzimet e tjera mund të përfshijnë: fotograf, kameraman, moderator, të cilat kushtojnë mesatarisht 400-1500 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 2,957. Nuk keni më nevojë të kërkoni: dasma, festa, evente, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,794 profesionistë të regjistruar
87,869 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Dasma, ahengje, eventeÇmimet mesatare

Çmim të ulët270 000,00 L/veprim
Çmimi mesatar444 000,00 L/veprim
Cmim i larte720 000,00 L/veprim
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?