Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Certifikate energjie

Po kërkoni një ekspert të certifikatës së energjisë? Ne kemi 22,187 ekspertë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,794 profesionistë të regjistruar
87,869 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Certifikate energjie

Sa kushton një certifikatë energjie? Me një certifikatë energjie, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: inspektim, konsultim, përgatitje të certifikatës. Çmimet e certifikatës së energjisë janë rreth 87-130 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë në një certifikatë energjie është zakonisht certifikimi i objekteve të mëdha. Kostot e tjera mund të përfshijnë: dokumentacionin e projektit, planimetrinë, projektin e ngrohjes, specifikimin e burimeve të tjera të energjisë, të cilat kushtojnë mesatarisht 100-350 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 22,187. Mos kërkoni më tej për certifikatën tuaj të energjisë, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,794 profesionistë të regjistruar
87,869 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Certifikate energjieÇmimet mesatare

Çmim të ulët5 220,00 L/thirrje
Çmimi mesatar6 312,00 L/thirrje
Cmim i larte7 740,00 L/thirrje
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të certifikatës së energjisë

Për të mësuar çmimin e saktë të certifikatës së energjisë, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e certifikatës së energjisë.

Për shtëpinë familjare6 000,00L / gjitha
Certifikata e Energjisë për Shtëpinë e Familjes për Collaration
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Për shtëpinë familjare9 000,00L / gjitha
Vlerësimi i Energjisë për Shtëpinë e Familjes për Leje Ndërtimi
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Apartament shtëpi deri në 1.000 m215 000,00L / gjitha
Certifikata e Energjisë për Shtëpitë e banuara deri në 1.000 m2
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Ndërtesat e banimit deri në 8,000 m223 400,00L / gjitha
Certifikata e Energjisë për Shtëpitë e banuara deri në 8,000 m2
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Inxhinierët, dizajn inxhinierikSa kushtojnë projektuesit dhe projektimi i ndërtesave? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?