Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Cati metalike

Jeni duke kërkuar për një teneqexhi për çati prej kallaji? Ne kemi 22,276 çati në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Cati metalike

Sa kushton një çati metalike? Për mbulimin me llamarina, ne shpesh ofrojmë këto shërbime: rilevim, heqje të çatisë origjinale, montim të çatisë prej llamarine, trajtim sipërfaqësor. Çmimet e llamarinës janë rreth 8-16 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë brenda një çati prej llamarine është zakonisht prodhimi i çatisë prej llamarine të një forme atipike. Kostot shtesë mund të përfshijnë: heqjen e çatisë origjinale, pajisjet mbrojtëse, veçoritë e sigurisë dhe sigurisë, të cilat kushtojnë mesatarisht 30-200 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 22,276. Mos kërkoni më tej: çatia prej llamarine do të gjeni ofertat më të mira dhe punë cilësore me ne.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Cati metalikeÇmimet mesatare

Çmim të ulët528,00 L/m2
Çmimi mesatar742,80 L/m2
Cmim i larte912,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të çatisë së fletëve metalike

Për të mësuar çmimin e saktë të çatisë së kallajit, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e kulmit të pllakave.

Mbulesa e fletëve të çatisë, me 1220 mm të gjerë dhe 0.5 mm të trasha376,20L / m2
Mbulesa metalike e çatisë - poliestër glossy 25μ, w. 1220 mm 0.5 mm i trashë.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Rrip ndriçimi me tekstil me fije qelqi843,00L / M.
Lightlight T18 tekstil me fije qelqi 1135 mm gjerësi, gjatësi 6000 mm, shtesë në pjatë trapezoidale.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Mbulim i dehur në lartësi deri në 15 m1 035,60L / m2
Përpiquni të mbuloni me 15 metra. Lidhja e vidhos është e përbërë nga bulonat e filetuara.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Mbulim mbulim me një qoshe të bladed të përbashkët deri në 15 metra.780,00L / m2
Mbulimi i mbyllur në lartësi deri në 15 metra. Bashkimi i salduar kryhet nga një saldim qoshe duke përdorur një batanije rrethore prej 40 mm dhe prej 2.5 mm të trashë.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Mjeshter çatieSa kushton hidrauliku? Gjate punes se hidraulikut ne shpesh bejme sherbimet e...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Sa është një çati prej kallaji? Kostoja mesatare e zëvendësimit të kulmit metalik është midis 3600 deri në 7000 euro. Ky çmim mund të rritet në mënyrë dramatike bazuar në madhësinë e çatisë, llojin e metalit të përdorur dhe sasinë e punës së riparimit të nevojshme. Roofers profesionale mund të instalojnë një çati të re metalike në një shtëpi ose ndërtesë tregtare. Kulmi i ri i kallajit mbledh kur jeta e çatisë së vjetër mbaron të rrjedhur tepër, metali është plasaritur ose i dëmtuar në mënyrë të pariparueshme. Kulmet metalike mund të jenë gjithashtu pjesë e rindërtimit ose të bëra gjatë ndërtimit të një pasuri të re të re. Duke pasur parasysh materialin dhe faktin se është një lartësi, nuk ka instalim të një çati metalike me një ide të mirë për shumicën e pronarëve të shtëpive - nëse nuk janë trajnuar siç duhet dhe nuk kanë njohuri për mënyrën se si të trajtojnë me siguri herpes metalike. Çmimi i çatisë suaj të re do të varet nga faktorë të tillë si materialet, metra dhe lloji i mbulimit të përzgjedhur të metaleve. Kulmi i ri metalik zakonisht qëndron dy herë çmimi si çmimi i çatisë së asfaltit. Sharqet tradicionale të asfaltit me tre karta fillojnë me çmimin prej 50 euro për paketë dhe çati metalike metalike nga 100 në 120 euro për metër katror. Faktorët që ndikojnë në koston e çatisë metalike: Takim Përdorimi i një pamje bazë të planit katror është i lidhur drejtpërdrejt me madhësinë e kulmit, pasi që pjerrësia e çatisë (pjerrësia) dhe detajet e kulmit (ulluqet dhe vikiere) rrisin zonën e përgjithshme të çatisë. Kostot e fuqisë punëtore ndryshojnë në varësi të rajonit, lloji i kulmit të instaluar dhe niveli i dëshiruar i aftësive. Riparim Në varësi të llojit të sistemit të çatisë, bulonave të dëshiruara, materialeve dhe fushëveprimit të punës që kryen çati origjinale, kostot e korrigjimit mund të ndryshojnë. Kostoja mesatare e riparimit të kulmit metalik është 290 - 800 euro, duke përfshirë materialin dhe punën. Përfundime të veçanta Kulet metalike janë në dispozicion në stile të shumta dhe përfundon si panelet tradicionale dhe stilet vertikale të përdorura në të kaluarën. Disa materiale për mbulim imitojnë herpes dhe tjegulla me zinxhirë; Materialet e tjera kanë modele të veçanta të tilla si forma të diamantit ose modelet e veta. Kulmet metalike gjithashtu vijnë në një gamë të gjerë ngjyrash dhe përfundon, nga textured përmes pamjes me shkëlqim të motit. Përzgjedhja e një ngjyre të veçantë, model ose fund mund të rrisë koston e materialeve të mbulimit të metaleve me 20 deri në 25 për qind. Shumica e paneleve metalike ose herpes metalike mund të prodhohen në një shtesë të rregulluar nga veshje reflektuese, efikase për energji ose ngjyra. Dizajn i çatisë Pjerrësia dhe dizajni i çatisë ndikon në koston totale të instalimit të një çati metalike. Pjerrësia e pjerrët e kulmit ankohet dhe shtrihet përfundimi i punës - dhe kështu rrit kostot e punës për punën e përgjithshme. Çatia e dizajnit mund të zvogëlojë ose të rrisë koston e një çati të re metalike në varësi të dizajnit të thjeshtë ose të ridizajnuar. Shpenzimet janë më të mëdha, pjesa më e madhe e çatisë ka kalon, tuba, oxhaqe, skylights dhe të tjerët. Këto elemente kërkojnë shumë vepra të vogla për të siguruar që çatia e re nuk e tejkalon. Ato gjithashtu kërkojnë mbulim të mëtejshëm, vida dhe materiale të tjera, gjë që rrit kostot totale. Llojet e kulmeve metalike. Lloji i herpes metalike që ju zgjidhni do të ndikojë në kostot tuaja të mbulimit të çatisë. Kulmet metalike janë një investim i mirë, sepse ata janë të fuqishëm. Ata zakonisht bëhen nga një përzierje e përmbajtjes së ricikluar dhe materiale të reja, janë më të lehta se pllaka ose asfalt. Ata janë zjarrdurues dhe janë në gjendje të durojnë motin ekstrem kur instalohen. Llojet më të zakonshme të kulmeve metalike në treg dhe vlerësimin e tyre në fushën e çmimeve: Alumini është i lehtë dhe i pakontrolluar ose Norczvia Çfarë është një avantazh i shkëlqyer në kushtet e shiut. Megjithatë, krahasuar me metalet e tjera është e butë dhe më e lehtë për t'u dëmtuar ose shpuar. Në përgjithësi, herpes alumini janë më të shtrenjta se herpes çeliku. Çeliku shpesh është i veshur me alumin ose zink (çeliku i galvanizuar) për të shmangur korrozionin. Pa këto veshje, çeliku do të ndryshohet. Zakonisht është më e lirë se alumini, bakri ose zinku. Stainless Steel është një tjetër zgjedhje e mbulim metalik, edhe nëse është më e kushtueshme se çeliku i veshur me alumin. Bakri përdoret shpesh për mbulim metalik arkitekturor. Bakri duket i mrekullueshëm, i moshuar, nuk ka avull dhe ka një jetë të gjatë. Megjithatë, ajo është gjithashtu me vlerë më shumë se çatitë metalike standarde. Çmimet fillojnë nga 70 euro deri në 120 euro për metër katror. Fuqia punëtore është gjithashtu më e shtrenjtë për çatitë e bakrit, sepse instalimi në përgjithësi kërkon mbulues më të aftë. Bakri zakonisht përdoret në trashësi 4550 ose 5670g për metër katror. Zink është një lloj i njohur metalik për kulmet me dizajn unik për shkak të duktilitetit tuaj. Vetitë e saj natyrore lejojnë instalimin në pothuajse çdo mjedis dhe nuk kërkon veshje të fabrikës për të mbrojtur korrozionin. Shumë profesionistë pohojnë se nuk zbehet, nuk do të hiqet ose nuk do të hiqet. Çmimi i materialeve të zinkut është i krahasueshëm me bakri ose çelik inox. Përfitimet e çatisë së zinkut janë - sa më shpejt që të jeni një investim fillestar - kujdesi që është pothuajse zero ose pa mirëmbajtje dhe jeta e saj e gjatë. Cilat janë përfitimet e kulmeve metalike? Instalimi i një çati metalike ka shumë përfitime nga qëndrueshmëria për kursimet afatgjata. Edhe pse çatitë metalike zakonisht kushtojnë më shumë se asfalt, ata kanë një jetë më të gjatë, e cila në afat të gjatë kursen para. Ata janë në shtëpi, për të rritur efikasitetin tuaj të energjisë dhe për të kursyer para. Përveç pamjes së mirë dhe kursimeve të energjisë, ata kanë kulmet metalike dhe disa përfitime të tjera. Kulmet e metaleve të qëndrueshme janë të vështira. Alumini, çeliku, bakri dhe metale të tjera mund të durojnë atë që nuk zgjasin një zall prej druri ose tjegull. Në instalimin e duhur, sistemet e çatisë metalike mund të përballojnë erën me një normë stuhie deri në 145 km në orë. Kulmi metalik duhet të mbijetojë moti më i kërkuar duke përfshirë shiun, erën, nxehtësinë ekstreme dhe borën kur përdoren teknikat administrative për instalim. Disa çati metalike janë bërë deri në 95 për qind të përmbajtjes së ricikluar. Në varësi të prodhuesit dhe nga e cila është bërë çatia metalike, deri në 100 për qind është e riciklueshme. Disa lloje të mbulimit metalik kanë sipërfaqe të veçanta që reflektojnë ngrohtësinë dhe emitivitetin e ulët, të cilat mund të zvogëlojnë llogaritë e ngrohjes dhe ftohjen me 10 deri në 15 për qind. Panelet e kulmit në ngjyrë të bardhë mbretërore janë një material me efikasitet të efektshëm të energjisë. Ata përdoren për të bërë "kulmet e ftohta". Këto materiale janë paratë e kursimit miqësor për mjedisin për një kohë të gjatë duke zvogëluar llogaritë. Shumë pllaka metalike ose panele morën klasën e zjarrit A. Instalimi i shtresës së bazës së zjarrit në çati siguron mbrojtje të mëtejshme. Duke përzgjedhur herpes ose panelet metalike të shokut dhe duke investuar në materiale metalike shumë të vlefshme, ju mund të merrni ulje të sigurimeve - dhe kështu çdo vit merrni kursime shtesë. Si mund të punësosh një furnizues për mbulim? Mos zgjidhni ofertën më të lirë kur krahasoni çmimet e mbulimit të metaleve. Lexoni komente profesionale - shikoni për ofruesit me të cilët konsumatorët janë të kënaqur. Merrni citate - Përdorimi i Wilio Pyetni furnizuesit e mbulimit për të përgatitur një kuotim për ju. Kërkojuni atyre të ndajnë atë me çmimin e materialeve të kulmit metalik, kosto të punës dhe kosto të tjera. Konfirmojnë sigurimet dhe licencat e tyre.