Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Cati me kashte

Jeni duke kërkuar për një çati me kashtë? Ne kemi 21,588 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,721 profesionistë të regjistruar
87,718 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Cati me kashte

Sa kushtojnë çatitë prej kashte? Për çatitë me kashtë, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: rilevim, prodhim dhe montim të kulmeve me kashtë. Çmimet e çatisë së kashtës janë rreth 60-80 euro për m2. Vendosja e kulmeve me kashtë është zakonisht artikulli më i shtrenjtë në çatitë me kashtë. Kostot shtesë mund të përfshijnë: koston e telave dhe lidhësve, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-60 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 21,588. Mos kërkoni më tej: çatitë prej kashte çmimi, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,721 profesionistë të regjistruar
87,718 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Cati me kashteÇmimet mesatare

Çmim të ulët3 300,00 L/m2
Çmimi mesatar3 679,80 L/m2
Cmim i larte4 140,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të kulmeve të stramarëve

Për të mësuar koston e saktë të kulmeve të endura dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e kulmeve të kashtës.

Mbulesa e kulmit me slam me një shpat më pak se 45 gradë2700.0L / m2
Mbulesa e kulmit me kashtë me pjerrësi të vogël se 45 gradë. Vendosjen, instalimin dhe rregullimin e materialit të kashtës në çati.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Mbulesa e çatisë me goditje me një shpat më të madh se 45 gradë3600.0L / m2
Mbulesa e çatisë me goditje me një shpat më të madh se 45 gradë. Vendosjen, instalimin dhe rregullimin e materialit të kashtës në çati.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Konsultim9000.0L / gjitha
Konsultimi në instalimin e kulmit të kashtës.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Instalim1800.0L / orë
Shkalla e orëve kur aplikoni çati kashte.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Mjeshter çatieSa kushton hidrauliku? Gjate punes se hidraulikut ne shpesh bejme sherbimet e...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?