Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Cati e sheshte

Jeni duke kërkuar për një roje çati të sheshtë? Ne kemi 22,059 çati në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Cati e sheshte

Sa kushton një çati e sheshtë? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për çatitë e sheshta: prodhimi dhe montimi i shiritave të asfaltit me pëlhurë xhami dhe astar alumini, përgatitja e termoizolimit, veshje depërtuese. Çmimet e çatisë së sheshtë janë rreth 50-140 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në një çati të sheshtë është zakonisht prodhimi i një pllake çati të sheshtë prej betoni të armuar. Kostot shtesë mund të përfshijnë: bulonat e ankorimit, papafingo, veshjen e papafingo, pykë prej leshi mineral, të cilat kushtojnë mesatarisht 50-600 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 22,059. Mos kërkoni më tej për çmimin tuaj: çati e sheshtë, me ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Cati e sheshteÇmimet mesatare

Çmim të ulët3 000,00 L/m2
Çmimi mesatar5 280,00 L/m2
Cmim i larte8 400,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të kulmit të sheshtë

Për të mësuar çmimin e saktë të një çati të sheshtë, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në një kategori të sheshtë të çatisë.

Duke e bërë parozárborna në kulmet126.0L / m2
Prodhimi i prodhimit në shufra në 10 °.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Duke e bërë mbulimin e veshjes së çatisë së sheshtë deri në 10 ° të rreshtuar lirshëm Nopo HDPE POIL246.0L / m2
Marrja e mbulesës së veshjeve të çatisë së sheshtë deri në 10 ° Nopo HDPE Foil të lirë.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Marrja e mbulimit të veshjes178.8L / m2
Bërja e mbulimit të veshjes së çatisë së sheshtë deri në 10 ° bende për AIP të thatë, NAIP ose pëlhurë.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Duke e bërë mbulesën e veshjes së çatisë së sheshtë deri në 10 ° Coatings150.0L / m2
Bërja e mbulesës së mbulesës së kulmeve të sheshta deri në 10 ° nga nxehtësia ose ngjitësi me shtresë asfalti për kartonin e punched.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Mjeshter çatieSa kushton hidrauliku? Gjate punes se hidraulikut ne shpesh bejme sherbimet e...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?