Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Cati

Jeni duke kërkuar për një roje çatie? Ne kemi 22,880 çati në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,325 profesionistë të regjistruar
90,153 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Cati

Sa kushton çatia? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për çatitë: punimin e kapakut prej druri, instalimin e materialeve izoluese dhe mbuluese, instalimin e sistemit të ulluqeve, instalimin e aksesorëve të çatisë dhe çatisë. Çmimet e sistemeve të çatisë janë rreth 50-300 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë brenda çatisë është zakonisht instalimi i çatisë së djegur ose prej llamarine. Kostot e tjera mund të përfshijnë: dorezat, prizmat dhe kostot e transportit, të cilat kushtojnë mesatarisht 20-100 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 22,880. Mos kërkoni më tej për çmimin tuaj: çmimi i çatisë, do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
33,325 profesionistë të regjistruar
90,153 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: CatiÇmimet mesatare

Çmim të ulët3 000,00 L/m2
Çmimi mesatar3 804,00 L/m2
Cmim i larte4 800,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorÇmimi i listës së çmimeve.

Për të mësuar çmimin e saktë të çmimeve, dërgoni kërkesën për specialistin tonë të certifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e çatisë.

Mbërthimi nga fleta e galvanizuar PZ894,00L / M.
Me ngjyra të ndezura të pllakës së galvanizuar PZ, duke përfshirë qoshet, nyjet dhe dilatimin e ulluqeve në vargjet me mbulesë të fortë, trashësi metalike 0.6 mm dhe gjerësi 400 mm.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Mbulesa të lëmuara të fletëve të galvanizuar të pzf2 580,00L / m2
Rrotulloni mbulesat e fletëve të galvanizuar të ngjyrosura PZF, duke përfshirë redaktimin e ulluqeve, deklarimet dhe zgjatjet nga trashësia e gjerësisë 670 mm, trashësia e fletës 0.6 mm prirje deri në 45 °.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Ulluqe1 554,00L / M.
Gjëndrat nga trashësia e fletëve të galvanizuar me ngjyrë PZF 0.6 mm, duke përfshirë grepa, ciar, qoshet dhe zgjerimet gjerësi 400 mm.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Instalimi i strukturave të çatisë së mbuluar318,00L / M.
Instalimi i strukturave të lidhura me kulmet e kulmeve, shalave, valvulave, pamjes së përcaktuar të planit ose drejtkëndor nga sipërfaqja mesatare deri në 120 cm 2.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Mjeshter çatieSa kushton hidrauliku? Gjate punes se hidraulikut ne shpesh bejme sherbimet e...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Cilat faktorë janë pjesë e një kosto të re të çatisë Zëvendësimi i çatisë mund të shfaqet si një proces i thjeshtë, por një numër faktorësh ndikojnë në çmimin. Përveç herpes, ekziston një pjesë e zëvendësimit të çatisë dhe materialeve të tjera, të tilla si thonjtë, ventilimi, redaktimi dhe kostot e punës. Sa është vlera e re e çatisë? Kostoja mesatare e zëvendësimit të çatisë mund të ndryshojë mjaftueshëm. Çmimi varet nga faktorë të ndryshëm, duke përfshirë metra katrorë, material, dëmtim të çatisë dhe të tjerëve. Por i kushtoni vëmendje materialit që përdorni. Gjithashtu në mjeshtra që do të ndryshojnë çatinë. Nëse vendosni të punoni në cilësi të ulët, do të rezultojë që ju do të duhet të ndryshoni çatinë tuaj më parë BA edhe ju mund të humbni garancinë. Mos harroni gjithmonë para se të urdhëroni një kompani për të kërkuar garanci dhe përgjegjësi të sigurimit për të qenë të sigurt edhe nëse aksidenti. Sa kushton rindërtimi i çatisë? Kostot e rindërtimit të çatisë varen nga shumë faktorë të tillë si madhësia e çatisë, pozicioni gjeografik, materialet dhe të tjerët. Nëse doni të bëni vetëm një riparim më të vogël në vend të zëvendësimit të të gjithë çatisë ju mund të kurseni ndjeshëm. Në varësi të numrit të herpes dhe materialeve të përdorura, korrigjimi ose shkëmbimi i disa herpes mund të dallohen në aspektin e kostove. Kostoja e zëvendësimit të shingles asfalt Një nga shpenzimet më të mëdha që ndikon në koston e çatisë së këmbimit është materiali që zgjidhni. Baza themelore, tre-band asfalt shingle është materiali më i lirë për mbulim. Megjithatë, ky material është shumë i hollë dhe i prirur për dëmtimin e erës. Kostoja e zëvendësimit të herglëve të asfaltit arkitekturor Një tjetër lloj i zakonshëm i shingles asfalt janë 30 ose 50-vjeçar herpes arkitekturore ose herpes laminat. Këto lloje të herpes janë më rezistente dhe më të mira, sepse ato janë më të trashë se ato herpes të zakonshme. Kompanitë me cilësi të lartë të çatisë duhet të ofrojnë një garanci më të gjerë për një produkt premium si një shingle arkitektonike 50-vjeçare. Furnizuesit më të lartë zakonisht ofrojnë vetëm produkte me cilësi të lartë, kështu që në varësi të furnizuesit mund të mos jetë e nevojshme për të paguar kostot shtesë. Përveç herpes, një numër faktorësh të tjerë, të tillë si materiale të tjera dhe punë janë të përfshira në çmimin e përgjithshëm. Çfarë tjetër do të shkojë në koston e çatisë së këmbimit? Elemente të tjera që duhet të merren parasysh gjatë llogaritjes së kostove të zëvendësimit të çatisë Thonjtë Thjeshtë si ajo mund të duket për të zëvendësuar çati kërkon të pandërprerë shumë thonjtë. Kulmi tipik kërkon një minimum prej dy kutive të thonjve. Çmimi i këtyre thonjve do të rritet dhe merr parasysh koston totale të çatisë së këmbimit. Docodes Si një shtresë tjetër mbrojtjeje kundër dëmtimit të ujit, ne rekomandojmë përdorimin e një substrate të qëndrueshme për çatinë tuaj. Në rast të dëmtimit të herpes tuaj, substrati do të sigurojë shtëpinë tuaj nga kërpudhat, rrjedhjet e nxehtësisë dhe probleme të tjera të shkaktuara nga uji. Sigurohuni që furnizuesi juaj po planifikon ta instalojë atë. Akulli dhe barriera e ujit Me çatinë tuaj, një pengesë cilësore kundër akullit dhe ujit do të punojë gjithashtu. Disa barriera janë të dizajnuara për të qenë fleksibël dhe të përkasin në çatinë tuaj. Barriera e borës dhe ujit siguron mbrojtje të mëtejshme jashtë herpes për të shmangur kërcimin e ujit nën herpes. Stuhitë, bora dhe ciklet e ngrirjes dhe shkrirja janë të gjitha mënyrat për të marrë ujë në shtëpinë tuaj. Herpes kryesore Herpes kryesore janë sende të tjera që janë thelbësore për të bërë çatinë tuaj të mbrojtur nga uji. Këto herpes shkojnë nën zallin kryesor dhe për të mbrojtur seams nga uji, uji jashtë çatisë në vend që të lënë të ulet dhe të hyjë në shtëpinë tuaj. Ventilim. Ashtu si të gjitha fushat e shtëpisë tuaj, kulmi juaj duhet të ajrohet për rrjedhjen e ajrit të duhur. Pa ventilim të nevojshëm ajri i nxehtë nuk mund të largohet nga papafingo, duke çuar në një problem me kërpudhat dhe materialet e kalbur. Ventilimi do të zgjasë jetën tuaj të çatisë dhe ndihmon me efikasitetin e energjisë në shtëpinë tuaj. Lemming çati. Redging çati është një metodë e nënshkrimit të nyjeve dhe zonave të tjera të ndjeshme për të parandaluar ujin. Edging është përdorur shpesh rreth zonës ku shingle takon oxhakun. Kulmi Lemming është një artikull normal që nuk është përfshirë në shumë vlerësime për shpenzimet përfundimtare, sepse ata shpesh kërkojnë heqjen e një pjese të çatisë së drurit ose pllakës së çimentos. Hendek Edge Gutter është një zonë çati që tejkalon çatinë ekzistuese. Hendeku është shpesh kompanitë e mbuluara, por nëse kjo buzë e hendekut është e instaluar keq, uji nuk do të kullojë siç duhet dhe kështu do të shkaktojë kalim. Jo vetëm që hendeku do të përmirësojë pamjen e shtëpisë tuaj, por buza e pikave është e rëndësishme për mbajtjen e ujit dhe insekteve dhe jashtë shtëpisë tuaj. Kostoja e paparashikuar e zëvendësimit të kulmit Nëse kostot e zëvendësimit të çatisë janë më të larta se sa prisni në bazë të materialeve që keni zgjedhur mund të jetë për shkak të dëmtimit të çatisë tjetër. Nëse keni përjetuar një stuhi që shkaktoi një dëmtim të çatisë, por nuk keni siguruar veprime të menjëhershme, kulmi juaj mund të dëmtohet. Hartat gjithëpërfshirëse të çatisë mund të komplikojnë dhe të rrisin çmimin dhe çatinë e re. Skylights janë të vështira për të prodhuar në mënyrë që roofers gjithashtu do të ngarkuar më shumë para për të përmbushur këto kërkesa atipike. Faktorë të tjerë që merren parasysh gjatë vlerësimit të kostos së një çati të re përfshijnë llojin e materialit të kulmit që ju nevojitet për të hequr, prirjen e çatisë tuaj dhe qasjen në çati. Kostoja e punës në çati Tani që ju numëroni kostot e të gjitha materialeve është koha për të shtuar kostot e punës. Puna zakonisht përfaqëson 60% të kostos së një çati të re. Nëse jeni duke konsideruar një kompani që akuzon çmime shumë të ulëta është e vlefshme për të eksploruar pse është kështu. Ne rekomandojmë kërkimin e këtyre kompanive në internet dhe lexojmë me kujdes të gjitha shqyrtimet. A është ndryshimi i çatisë me një investim të mirë? Megjithëse kostot fillestare janë të larta, zëvendësimi i çatisë është një investim i madh. Kulmi i ri zakonisht zgjat të paktën 20 vjet dhe çatia e re mund të rrisë vlerën e shtëpisë tuaj në varësi të shumë faktorëve. Nëse jeni të interesuar të merrni një çati të re, ka mundësi të ndryshme që mund t'ju ndihmojnë të lehtësoni barrën financiare. Pse është mbulesa e çatisë aq e dashur? Nëse kjo është një instalim i ri i mbulimit ose riparimit të mbulimit të çatisë së vjetër, pothuajse të gjithë e dinë se është një çështje mjaft e shtrenjtë. Megjithëse është shumë njerëz, ata ende gjejnë të tillë që pyesin atë që ndikon në çmimin. Kështu që ju e dini pse mbulim mund të jetë aq i shtrenjtë, ju duhet të kuptoni disa aspekte siç duhet. Këtu është pasqyra e faktorëve më të rëndësishëm që mbulon çati për tejkalimin: Materialet: Ashtu si në rastin e gjërave të tjera, ata aktualisht po rriten materiale të përdorura. Veçanërisht mbulimi është një nga materialet, çmimi i të cilit është rritur më shumë se dy herë në vitet e fundit. Materialet më të përdorura për mbulesat e kulmit prodhohen duke përdorur beton, balta ose vaj. Çmimet e naftës mund të kenë një ndikim të drejtpërdrejtë në çmimet e asfaltit. Në vitet e fundit, kostot e asgjësimit të materialeve të vjetra dhe të dëmtuara u rritën. Shpenzimet e fuqisë punëtore: Ky aspekt është pak subjektiv, sepse të gjitha llojet e punës nuk janë aq të shtrenjta. Pas fuqisë punëtore cilësore, ekziston një kërkesë e madhe që thjesht rriti çmimin e tyre për shkak të kërkesës së vazhdueshme. Punëtorët e nivelit bazë janë ende pak të lirë për punë, por ju nuk dëshironi të punësoni punëtorë të papërvojë për të riparuar mbulimin tuaj të mbulimit. Sigurimi: Ky është një aspekt mjaft i tërthortë që prek çmimet e mbulimit. Normat e sigurimeve po rriten ashtu siç e dimë të gjithë. Kështu, furnizuesi juaj duhet të paguajë më shumë për sigurimin e punëtorëve të tyre. Ky fenomen në mënyrë indirekte çon në mbulimin e çatisë bëhet një çështje e kushtueshme.
Përditësuar në: May 15, 2023