Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Suva gëlqere me një shtresë

Jeni duke kërkuar për një suvasë me brizolit? Ne kemi 22,685 suvasë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,805 profesionistë të regjistruar
87,885 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Suva gëlqere me një shtresë

Sa kushton suva gëlqere me një shtresë? Në rastin e suva gëlqere me një shtresë, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: përzierjen dhe aplikimin e suva gëlqere me një shtresë, përfundimin e sipërfaqes. Çmimet e suvasë gëlqereje janë rreth 3,30-6 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në suva gëlqere me një shtresë është zakonisht aplikimi me makinë i suva gëlqere me një shtresë. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: kovë, ujë, furçë, e cila kushton mesatarisht 5-20 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 22,685. Nuk duhet të shikoni më: çmimi i suva gëlqere me një shtresë, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,805 profesionistë të regjistruar
87,885 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Suva gëlqere me një shtresëÇmimet mesatare

Çmim të ulët198,00 L/m2
Çmimi mesatar289,80 L/m2
Cmim i larte360,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të Brizolite.

Për të mësuar çmimin e saktë të Brizolite, dërgoni pyetjen për ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë Brizolite.

Heqje60,00L / m2
Ndezje e mbarështimit dhe suva të tjera, brizolite e jashtme, -0.050 t.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Suva600,00L / m2
Muret e suvasteve të jashtme të përzierjeve të thata Limensioni bërthamor (i përafërt) trashësi 10 - 35 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Depërtim180,00L / m2
Përgatitja e mureve të jashtme substrate me depërtim nën suva dhe veshje
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Testimi i sipërfaqes.102,00L / m2
Duke përdorur sipërfaqen e betonit të padëshiruar ose muret e betonit të përforcuar dhe të parafabrikuara të jashtme me riparimin e spastrimit në llaçin e strategjisë për suva
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
SuvatimSa kushton suva? Për suva, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: shënjestrimi...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të di
Sa kushton brizolite? Përzierja e thatë në vetvete e nevojshme për të bërë suva është shitur relativisht e zakonshme. Çmimi i saj varion nga 8, - euro për 25 kilogramë në dyqanet e hobi. Megjithatë, mund të jetë më e ulët, varësisht nga furnizuesi dhe vëllimi i përgjithshëm që blini. Është gjithmonë më mirë në fillim të numëroni shumën që ju nevojitet për të gjithë projektin dhe për të blerë të gjitha materialet në të njëjtën kohë me një rezervë të arsyeshme. Çfarë tjetër ndikon çmimi i suvas Brizolite? Suva e Brizolite është vetëm me një nga opsionet më të lira në vetë materialin. Pjesa më e kërkuar e saj është vetëm një punë sesa vetë dhe përgatitja e mëparshme e substratit. Ndërtimi i mjeshtrit nga Wilio, i cili do t'ju apelojë, e di teknikën e tyre dhe mund të vlerësojë kohën e përgjithshme të punës. Kur shikoni tenderët ju merrni, ju duhet t'i kushtoni vëmendje jo vetëm çmimit që rezulton, por edhe teknikës së aplikimit dhe të përpiqeni të verifikoni se furnizuesi mund të garantojë dorëzimin afat të projektit. Mund të kurseni disi? Ndërtimi i punës, ku nevojiten importet me sasi më të madhe të materialit, ata kanë transportuar transportin në çmimin e saj. Të paktën për këtë arsye, ju dëshironi të dërgoni suva të brizolitetit kur kërkoni që master suva të renditet në ato nga një mjedis juaj më i afërt.