Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Boshte inspektimi

Po kërkoni një ndërtues për boshtet e inspektimit? Ne kemi 22,112 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,791 profesionistë të regjistruar
87,854 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Boshte inspektimi

Sa kushtojnë boshtet e inspektimit? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për boshtet e inspektimit: instalimi i një boshti inspektimi, riparimi dhe zëvendësimi i sistemeve hidraulike dhe kulluese. Çmimet e dhomës së inspektimit janë rreth 70-160 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë brenda boshteve të inspektimit është zakonisht vendosja e një lidhjeje të kanalizimit me tubin e kanalizimit. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: shërbimin emergjent, frezimin me spirale, pastrimin nën presion, të cilat kushtojnë mesatarisht 100-350 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 22,112. Ju nuk keni pse të shikoni më: boshtet e inspektimit çmimi, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,791 profesionistë të regjistruar
87,854 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Boshte inspektimiÇmimet mesatare

Çmim të ulët3 630,00 L/një copë
Çmimi mesatar7 074,00 L/një copë
Cmim i larte9 240,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të boshteve të rishikimit

Për të mësuar çmimin e saktë të boshteve të rishikimit, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e boshtit të rishikimit.

Hatch7 860,00L / një copë
Begu hedhur beton hekuri, ngarkesës klasë A15, për shaft revizion DN 630 në 1000.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Uji me ujë bosht betoni të përforcuar31 860,00L / një copë
Bg, lxšxv 1200x900x1800 mm, lxsxv 1200x900x1800 mm, volumi 1.9 m3.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Watermaster dhe bosht i përshtatshëm133 800,00L / një copë
Meter uji dhe montimi i boshtit të përforcuar BG, lxšxv 2500x1200x1800 mm, volum 5.4 m3.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Shaft i Rishikimit të Kanalizimeve DN 400/200010 200,00L / një copë
Boshti i rishikimit përbëhet nga ADN-ja të boshtit me katër inpute DN200, shtrirja e boshtit (furrë e valëzuar DN400) dhe një çelës plastik me një kapacitet ngarkimi prej 2000 kg.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Punime tokeSa kushtojnë punimet e tokës? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme gjatë...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?