Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Bluarje parketi

Jeni duke kërkuar për një parketbërës për lëmimin e parketit? Ne kemi 24,726 arkëtarë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Bluarje parketi

Sa kushton për të rërë parket? Gjatë lëmimit të parketit, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: lëmim, mbyllje, lustrim dhe montim të parketit që mungon. Çmimet e lëmimit të dyshemeve prej druri janë rreth 4-11 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në lëmimin e parketit është zakonisht lëmimi me një mulli rrotullues me rul. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: stuko, llak, copa parketi për dokumentacion, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-30 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 24,726. Mos kërkoni më tej: çmimi i bluarjes së parketit, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Bluarje parketiÇmimet mesatare

Çmim të ulët240,00 L/m2
Çmimi mesatar453,60 L/m2
Cmim i larte659,40 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorPARQIT LISTA E ÇMIMIT

Për të mësuar çmimin e saktë të pastrimit të parketeve, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Ju lutemi referojuni çdo shërbimi në parket në kategorinë e rëndë.

Makineri terrenore348.0L / m2
Riparime të tjera për peizazhin, bluarje dysheme bluarje të kryer në lidhje me riparimin e Podláh
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Dyshemetë e bluar90.0L / m2
Riparime të tjera rutine, dysheme të rëndë, bluarje bazë të kryer në lidhje me riparimin e Podláh
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Bluarje Podláh Makineri me Veshje llak564.0L / m2
Riparime të tjera për peizazhin, dyshemetë e bluarjes së makinës me veshjet e bojës, bluarje të kryera në lidhje me riparimin e Podláh
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Makinë me dysheme me ngjitje522.0L / m2
Riparime të tjera rutine, kate bluarje me makinë me ngjitje, bluarje të kryera në lidhje me riparimin e Podláh
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Intercust dhe derdhur60.0L / m2
Renovimi i dyshemesë me parket me bluarje dhe të përfundojë.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Nënshkrimin180.0L / m2
Cemaling Parquet Sealant Solvent se ngjyra e qartë është e lëngshme dhe e përzier me pluhurin më të mirë gërryes nga bluarja e fundit.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lustrim me një shtresë120.0L / m2
Lacquers aplikohen në një temperaturë prej të paktën 13 ° C dhe anët rreth 2 orë. Pas ngasjes së llakut bazë për të bërë të ndërmjetme.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Vaj me një shtresë180.0L / m2
Vajos me vaj dylli të fortë. Aplikuar duke përdorur një furçë bojë ose furçë. Kati do të jetë uniform pa shenja të dëmtimit dhe korrigjimeve.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Picking - 1 shtresë600.0L / m2
Oferta e veshur me dru në strategji, në mënyrë të barabartë deri në furçë "të thatë".
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Parket Rails - Bar S26 X 35 X 2000 mm (ahu, lisi)270.0L / metër
Dorëzimi dhe montimi i binarëve prej druri, të pikturuar, me parkete me fuçi sipërfaqësore. Kuvendi pa përdorur vida të dukshme.
Së bashku
metër
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Shtrimi ose zevendesimi i dyshemeseSa kushton shtrimi ose zëvendësimi i një dyshemeje? Kur shtrojmë ose zëvendësojmë...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Restaurimi i Wizard-it të dyshemeve prej druri Rimëkëmbja dhe rindërtimi i dyshemesë prej druri në nivelin më të mirë të mundshëm mund të rinovohen dhe të rriten vlerën e pronës, sepse dyshemeja origjinale prej druri është ende në kurs dhe është jashtëzakonisht e dëshiruar. Nëse keni lëvizur kohët e fundit në një pasuri të re të re ose vetëm ju lënë për të rindërtuar shtëpinë, restaurimi i dyshemesë duhet të jetë edhe ndarjet e para në listën e detyrave. Investimet për të do t'ju paguajnë patjetër. Kostot e rimëkëmbjes së dyshemesë prej druri përcaktohen nga madhësia dhe nivelet e saj të kërkuara. Riparimet e dyshemeve prej druri janë zakonisht një përzierje e trajtimit të rëndë dhe sipërfaqes në mënyrë që të arrihen vetitë e elementeve natyrore. Restaurimi i dyshemesë prej druri Riparimi i dyshemeve klasike prej druri është një proces shumëfalë. Kostot e korrigjimit do të varen nga madhësia e dyshemesë, shpenzimet e pagave (nëse nuk e kryeni vetë këtë aktivitet) dhe materialet ose pajisjet e kërkuara. Kati i vjetër prej druri mund të jetë i fshehur Cadech dhe materiali themelor mund të jetë me të vërtetë i pakënaqshëm, kështu që kati i vjetër duhet të shpërbëhet dhe të shikohet nën të. Për të bërë kuptimin e punës, nuk mjafton të kujdeset vetëm për dyshemenë, por edhe për substratin e saj. Eliminimi i dyshemesë, bluarjes, trajtimit dhe punës zakonisht mund të lidhet me një ofertë të vetme me kosto efektive që çdo mjeshtër i mirë nga Wilio po zhvillohet. Megjithatë, nëse jeni të sigurt se mund ta bëni këtë pa probleme vetëm, pa dyshim kurseni koston e fuqisë punëtore. Dhomë boshe Nëse jeni duke rivendosur katin e besuar nga mjeshtri dhe doni të kurseni shpenzimet, heqja parandaluese e të gjitha objekteve dhe mobiljeve nga dhoma e rinovuar është një hap i arsyeshëm. Nëse nuk mund ta zbrazni dhomën veç e veç për ndonjë hendikep, kontaktoni profesionin që do të rindërtohet dhe të kërkoni një kuotë që përmban largimin dhe rimbursimin e gjërave dhe mobiljeve në dhomë si pjesë e kontratës. Rivendosja e dyshemeve të parketave prej druri Dyshemetë parket janë formë elegante dhe ikonike të dyshemeve prej druri. Nëse druri është mirëmbajtur siç duhet, dyshemeja mund të durojë dekada. Nëse dyshemeja nuk trajtohet dhe është dëmtuar në shumë vende, mund të duket se është e veshur dhe vizualisht mund të jetë shumë e pasigurt. Edhe në rivendosjen e dyshemeve të parketave, shpenzimet e përcaktuara nga fushëveprimi dhe materiali i nevojshëm për të kryer punën. Nëse dyshemeja juaj e parketeve kërkon bluarje dhe mbarim të plotë, mund të prisni kosto më të ulëta. Megjithatë, ata mund të rriten nëse dyshemeja do të kërkonte riparime më themelore të tilla si riparimi i blloqeve të lira ose shkëmbimi i atyre që kalojnë ose mungojnë. Herë pas here, mund të gjejë edhe se në vend të shkëmbimit të blloqeve të zhdukura plotësojnë pronarët e mëparshëm të ndërtesës së dyshemesë së betonit. Në këtë rast, ndoshta do të duhet të rrisë buxhetin për të hequr betonin dhe instalimin e dyshemeve të reja të parketave të asaj pjese të dhomës, për të mos përmendur që ju nuk mund ta përdorni llojin e duhur dhe hijen dhe dyshemenë që do t'ju duhet Plotë plotësisht. Riparimi i dyshemeve të drurit Kati prej druri mund të sjellë një pamje të bukur dhe të sofistikuar pothuajse në çdo dhomë në shtëpi. Për të gjetur koston mesatare të riparimit të një dyshemeje drurë, është më mirë të këshilloni me ekspertët dhe të eksploroni dyshemenë në lidhje me fushëveprimin e riparimeve. Start Wood shpesh mund të kërkojë bluarje dhe të përfundojë me default. Nëse riparimi i dëshiruar dhe shtresat më të thella janë gjithashtu të mundshme për në dru. Trajtimi sipërfaqësor i dyshemeve prej druri ndihmon në ruajtjen e dyshemeve dhe ruajtjen e tyre për të ardhmen dhe gjithashtu ndihmon për të rivendosur pamjen origjinale dhe ndjenjën e drurit. Lustrim dhe dysheme druri Lustrim dysheme druri mund të parandalojë dëmtimin dhe të sjellë jetë të re të veshur me dysheme. Lustrim dysheme druri merr pak kohë dhe mund të kërkojë disa veshje, e cila është e lidhur me disa vizitorë në zotërin e kryerjes së kësaj pune. Në mënyrë që të merrni ofertën e saktë të çmimeve për lustrim dysheme druri, tregtari do të duhet të vizitojë pronën tuaj dhe të masë dimensionet e dyshemesë, ose ju do të duhet të ofroni atë. Nëse ka një bluarje të domosdoshme para procesit të lustrimit ju duhet të rezervoni kostot shtesë. Natyrisht, ju mund të bëni të gjitha këto aktivitete, por kjo rekomandohet vetëm nëse keni përvojë të mëparshme. Nga bluarja e pakujdesshme, ju mund të dëmtoni filtrat e dyshemesë. Nëse nuk keni përvojë të rivendosjes së dyshemeve prej druri, duhet të këshilloni veten me ekspertë para se të filloni ndonjë punë. Ju duhet të mendoni mirë dhe për të ri-rinovuar ose do të ndryshoni të gjithë katin për një dysheme të re.