Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Bluarje dhe lustrim betoni

Po kërkoni një ndërtues për bluarjen e betonit? Ne kemi 21,067 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,729 profesionistë të regjistruar
87,726 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Bluarje dhe lustrim betoni

Sa kushton bluarja e betonit? Gjatë lëmimit të betonit, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: lëmim i ashpër, lëmim i imët, lustrim i sipërfaqes, kosto. Çmimet e trajtimit të sipërfaqes së betonit janë rreth 5.5-10 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në bluarjen e betonit është zakonisht mulli i betonit. Kostot shtesë mund të përfshijnë: mulli me një disk, vegla diamanti dhe karborund, të cilat kushtojnë mesatarisht 100-500 €. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 21,067. Mos kërkoni më tej: çmimi i bluarjes së betonit, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,729 profesionistë të regjistruar
87,726 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Bluarje dhe lustrim betoniÇmimet mesatare

Çmim të ulët337,20 L/m2
Çmimi mesatar471,60 L/m2
Cmim i larte600,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të betonit

Për të mësuar çmimin e saktë të betonit të betonit, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e betonit të betonit.

Bluarje144.0L / m2
Bluarja e pabarabartë të dyshemeve të reja të betonit, trashësia e veshjes deri në 2 mm
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Bluarje dysheme ekzistuese betoni336.0L / m2
Bluarje dysheme ekzistuese betoni, trashësi bluarje deri në 3 mm -0.006 t
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Bluarje rome1890.0L / m2
Zonat e përpunimit të gurit të bëra prej guri artificial, i zakonshëm ose para-betoni me një shirit duke bluar parvaz
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Duke bluarur kangjella.2104.8L / m2
Zonat e përpunimit të gurit të gurit artificial, të zakonshëm ose para betonit me një shirit duke bluar kangjella
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Punime te specializuara ndertimiSa kushton puna e specializuar e ndërtimit? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Shpenzime Nëse shikoni në koston e veglave të diamantit në aspektin e blerësit, ky faktor mund të bëhet më i rëndësishmi nëse kriterit i vetëm përzgjedhës. Megjithatë, theksojmë se shpenzimet janë të rëndësishme vetëm në lidhje me performancën e instrumentit. Nëse mjeti nuk ka një normë të përhershme të prodhimit të lartë, çmimi i saj është i parëndësishëm. Mund të ketë gjithashtu një dallim të rëndësishëm midis instrumentit dhe kostos së përdorimit të tij. Çmimi i blerjeve për disa mjete mund të jetë i ulët, por kostoja e përdorimit të tyre do t'ju habisë një sasi të lartë. Gjeni çmimin aktual për mjetin mund të llogarisë lehtë koston reale për mjet. Shkruan duhet të kryhen në çdo punë, në të njëjtën ditar si shënime mbi ecurinë e instrumentit. Llogaritja e mjeteve të kostos për diamant është e thjeshtë, ndani koston totale të instrumenteve në numrin e metra katrorë që keni punuar ato. Nëse jeni p.sh. Ata paguan 427,50 € dhe bluajtjen e tyre me një zonë 12,000 m2, rezultati i kostos suaj do të ishte 0,0356 € ose 3.6 cent për m2. Krahasuar me shpenzimet e shërbimit, kostoja e mjeteve të diamantit është relativisht e ulët, kështu që nëse jeni duke u përpjekur për të kursyer ju duhet të arrini një mjet cilësor, madje edhe për çmimin e shpenzimeve më të larta. Mjetet e diamantit po investojnë - nëse nuk jeni të gatshëm të investoni, nuk mund të prisni performancë të madhe. Inventar As mjetet më të mira në treg nuk do të ju kursejnë nëse nuk sjellni në punën tuaj të drejtë. Për të punuar, zgjidhni mjetet më të përdorura, të paktën tre lloje të madhësisë së grurit. Në këtë mënyrë ju vini në llojin më të përshtatshëm të madhësisë së grurit të përshtatshme për qëllimin tuaj. Mjeti i duhur ka një ndikim në produktivitetin tuaj, si dhe kostot që lidhen me të, por shënimet dhe matjet e mjeteve tuaja do t'ju ndihmojnë ta përcaktoni atë të përshtatshme për një punë të caktuar. Kurseni para në inventarin minimal të veglave të diamantit në fund të fundit do të rrisë kostot totale dhe do të zvogëlojë produktivitetin. Ashtu si dy faktorët e mëparshëm, është e rëndësishme të kuptoni se çfarë në fazën përfundimtare do të sjellë biznesin tuaj ose do të punoni me mjete diamanti dhe ku të shpëtoni në të vërtetë. Regjistro çdo përdorim të instrumentit në inventar. Lagështi i lagësht ose i thatë i betonit? Sipërfaqja e betonit mund të grindet në gjendje të lagësht ose të thatë. Uji nuk është shtuar në procesin e bluarjes dhe kështu një sasi e madhe e pluhurit gjenerohet në procesin e bluarjes. Për raste të tilla, pastruesi me vakum që del nga pluhuri në zhvillim është i bashkangjitur në bluarje. Të gjithë grinders moderne janë të pajisura me zgjerime të tilla vakumi. Megjithatë, bluarja në gjendje të thatë është jopraktike në zona të mëdha. Kur blu në gjendje të lagësht, dyshemeja është e humbur me ujë. Bluarja e lagur është më efektive dhe pluhuri është formuar vetëm në nivelin e katit. Megjithatë, slurri është krijuar nga uji dhe pluhuri i betonit për t'u larguar me kujdes. Çdo përfundim i betonit përfshin disa faza të bluarjes me përdorimin vijues të diamanteve finer. Pas çdo faze, dyshemeja duhet të pastrohet nga llumi i akumuluar me një tharëse të larjes. Në mes të tezës, përdorni një kompaktor konkret që kimikisht një sipërfaqe të veçantë betoni. Kur të përfundoni bluarjen, përdorni ngjitësin e impregnimit që mbron sipërfaqen nga lagështia. Në fund të dyshemesë, le të shkojmë. Sa është bluarja e betonit? Është e vështirë për këtë pyetje si një çmim ndikon në disa faktorë. Së pari duhet të shqyrtojmë se në cilën gjendje është sipërfaqja e dyshemesë dhe të përcaktojë ngurtësinë e betonit. Betoni i butë është më i kërkuar dhe disa komplikime mund të zbulohen. Kati është i ashpër dhe kështu përdoret një sasi më e madhe e konsumit. Prandaj, do të jetë e nevojshme të përgatitet mirë para rregullimit. Faktori themelor është gjithashtu një shkallë e dëmtimit të dyshemesë betoni. Sa parregullsi duhet të heqim është në sipërfaqen e dyshemesë? Sa të çara zbuluam? Po sikur të ketë gjurmë të dëmtimit nga gomat në dysheme? A do të ndikojë madhësia e dyshemesë? Sa më efikase kati që mund të jetë rëndë në mënyrë më efikase. Është gjithashtu e rëndësishme kur ndodhet dyshemeja. A do të hyjmë në dyshemenë e makinës dhe të cisterës në KAL, apo do të jetë më sfiduese? A kemi deponitë lokale në dispozicion në faqen e bluarjes? Për shkak të faktorëve të ndryshëm, ne gjykojmë se kostoja e prodhimit të një dysheme betoni të lëmuar në cilësi të lartë, duhet të jetë midis 8 deri 25 € për m2 në vitin 2021.