Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Betonim

Jeni ne kerkim te nje ndertuesi per betonim? Ne kemi 23,228 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,714 profesionistë të regjistruar
87,708 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Betonim

Sa kushton betonimi? Gjatë betonimit, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: përgatitja e sipërfaqes, nivelimi i nënshtresës, derdhja e betonit. Çmimet e materialeve të ndërtimit nga agregatet, çimentoja, uji dhe aditivët e tjerë janë rreth 11-33 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në betonim është zakonisht marrja me qira e pajisjeve të betonit. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: mikser, lopatë, furrë, shpatull, zorrë uji, i cili kushton mesatarisht 10-300 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 23,228. Mos kërkoni më tej: duke betonuar çmimin, do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore me ne.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,714 profesionistë të regjistruar
87,708 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: BetonimÇmimet mesatare

Çmim të ulët660,00 L/m2
Çmimi mesatar1 356,00 L/m2
Cmim i larte1 980,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Përfundimit

Për të mësuar çmimin e saktë të betonit, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në bazë të betonit.

Pllakat bazë të betonit6000.0L / m3
Pllakat bazë të betonit, hekuri 0.4-dmax 22 - s3 nga çimento troskoportland.
Së bashku
m3
Futni kërkesën
Rripa bazë betoni5400.0L / m3
Shtresat bazë të betonit të hekurit 0.4-dmax 22 - s3 nga çimentos troskoportland.
Së bashku
m3
Futni kërkesën
Betonimi i këmbëve të themelit5460.0L / m3
Këmbë betoni nga hekuri 0.4-dmax 22 - s3 nga çimento troskoportland.
Së bashku
m3
Futni kërkesën
Muret bazë të betonit5580.0L / m3
Betonimi i mureve bazë (pa përforcim) nga betoni i hekurit 0.4-dmax 22 - S3 nga çimentos troskoportland.
Së bashku
m3
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
NdertimSa kushton puna e ndërtimit? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme gjatë...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?