Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Beton i thate

Jeni duke kërkuar për një lyer me mallë të thatë? Ne kemi 23,959 piktorë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,323 profesionistë të regjistruar

85,295 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Beton i thate

Sa kushton një mallë e thatë? Për mallë të thatë, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: përgatitjen e sipërfaqes dhe aplikimin e mallës së thatë. Çmimet e mallërave të dyshemesë së thatë janë rreth 5-8 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në mallë të thatë është zakonisht betoni me ngjitje të shpejtë me fibra çeliku të karbonit. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: mistri, nivel dhe kamxhik, të cilat kushtojnë mesatarisht 5-20 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 23,959. Mos kërkoni më tej: çmimi i mallës së thatë, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,323 profesionistë të regjistruar

85,295 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Çmimi për: Beton i thate

Çmimet mesatare

Çmim të ulët510,00 L/m2
Çmimi mesatar612,00 L/m2
Cmim i larte720,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Kalkulator

Lista e çmimeve të masës së thatë

Për të mësuar çmimin e saktë të llaçit të thatë, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shih çmimet për secilin shërbim në një kategori të thatë të scared.

Scum çimento nga përzierjet e thata621.6L / m2
Shpinë të çimentos nga përzierjet e thata të presionit të forcës 20 trashësi MPA 15 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Dhimbje betoni të betonit nga përzierjet e thata3528.0L / m2
Sheqerat e betonit të betonit nga përzierjet e thata (mbrojtja e RTG) Forca e presionit 35 MPA trashësi 10 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Anhidrit (gips) shpinë vetë-leveling nga përzierjet e thata600.0L / m2
Anhidrit (gips) shpinë vetë-standarde nga përzierjet e thata prej 20 mpa trashësi 20 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Çimento vetë-leveling spinter960.0L / m2
Squegee vetë-standarde çimento, presioni i forcës 20 MPa, trashësi 15 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

EstrihSa kushton vezët? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për mallërat: konsulencë,...
Trego më shumë

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?