Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Beton i stampuar

Po kërkoni një shtrues për beton të stampuar? Ne kemi 23,018 pllaka në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,341 profesionistë të regjistruar

85,391 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Beton i stampuar

Sa kushton betoni i stampuar? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për betonin e relievit: prodhimin dhe shtrimin e trotuareve, trotuareve, dyshemeve, tarracave ose zonave rreth pishinës prej betoni të derdhur monolit. Çmimet e betonit të derdhur dekorativ janë rreth 30-75 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në betonin e stampuar është zakonisht prodhimi i betonit të stampuar. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: pastrues me presion të lartë, punë gërmimi, shpatulla, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-150 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 23,018. Mos kërkoni më tej për çmimin tuaj: çmimi i betonit të stampuar, ju do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore me ne.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,341 profesionistë të regjistruar

85,391 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Çmimi për: Beton i stampuar

Çmimet mesatare

Çmim të ulët3 300,00 L/m2
Çmimi mesatar5 280,00 L/m2
Cmim i larte7 200,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Kalkulator

Lista e çmimeve aktuale të betonit

Për të mësuar çmimin e saktë të betonit të stampuar, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në një kategori të betonit të stampuar.

Materiale dhe transport2700.0L / m2
Betoni i bllokuar i betonit - material dhe transport.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Përforcim hekuri600.0L / m2
Përforcimi i hekurit për betonin e vulosjes së grushta.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Përfundimi i sipërfaqes përfundimtare1200.0L / m2
Trajtimi përfundimtar sipërfaqësor i betonit të vulosur vulën.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Punë900.0L / m2
Duke bërë një vulë vulosur të betonit.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

Instalimi dhe mveshja me pllakaSa kushton vendosja e shtrimit dhe pllakave? Gjatë shtrimit të shtrimit dhe...
Trego më shumë

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?