Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Bavendreqes

Jeni duke kërkuar për një bravandreqës për të riparuar, zëvendësuar bravën? Kemi 19,434 bravandreqës në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,802 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Bavendreqes

Sa kushton një bravandreqës? Për bravandreqës, ne shpesh ofrojmë këto shërbime: hapje dere, hapje veture, ndërrim bravash, punë bravandreqës. Çmimet e shërbimeve kyçe janë rreth 15-150 euro për punë. Artikulli më i shtrenjtë brenda një bravandreqës është zakonisht hapja e një dere të mbyllur dhe të mbyllur. Kostot e tjera mund të përfshijnë: daljen jashtë zonës, koston e një bllokimi të ri, prodhimin e çelësave rezervë, të cilët kushtojnë mesatarisht 15-30 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 19,434. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin bravandreqës, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,802 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: BavendreqesÇmimet mesatare

Çmim të ulët1 800,00 L/një copë
Çmimi mesatar3 180,00 L/një copë
Cmim i larte4 800,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Locksmiths

Për të mësuar çmimin e saktë të shërbimit bravandreqës, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Ju lutemi referojuni çmimeve për çdo shërbim në kategorinë e bravandreqës.

Shërbimet bravandreqës1 680,00L / orë
Bravëndreqës punojnë në rangun e më shumë se 8 orëve; sfiduese, jashtëzakonisht profesionale.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Shërbimet bravandreqës1 800,00L / orë
Bravëndreqës punojnë në rangun më shumë se 4 dhe më pak se 8 orë; sfiduese, jashtëzakonisht profesionale.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Shërbimet bravandreqës2 100,00L / orë
Bravëndreqës punojnë në rangun e më pak se 4 orë; sfiduese, jashtëzakonisht profesionale.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Shërbimet bravandreqës1 500,00L / orë
Bravëndreqës punojnë në rangun e mbi 12 orëve; sfiduese, jashtëzakonisht profesionale.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Produkte dhe sherbime tjeraSa kushtojnë produktet dhe shërbimet e tjera? Për produkte dhe shërbime të...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?