Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Banjo te hidroizoluara

Jeni duke kërkuar për një pllakë për hidroizolimin e banjës? Ne kemi 25,782 pllaka në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,729 profesionistë të regjistruar
87,726 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Banjo te hidroizoluara

Sa kushton një hidroizolim i banjës? Gjatë hidroizolimit të një banjoje, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: aplikim depërtimi, ngjitës hidroizolues dhe ngjitës pllakash me cilësi të lartë. Çmimet e izolimit për dhomat me lagështi të lartë janë rreth 5-10 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në hidroizolimin e një banjo është zakonisht një shirit asfalti hidroizolues. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: ngjitësin mbushës, shirit ngjitës për mbylljen e fugave, ngjitës silikoni, llaç fugash, të cilat kushtojnë mesatarisht 15-50 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 25,782. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin hidroizolues të banjës, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,729 profesionistë të regjistruar
87,726 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Banjo te hidroizoluaraAverage prices

300,00 L
449,40 L
600,00 L
create demand
KalkulatorLista e çmimeve të hidroizolimit të banjës

Për të mësuar çmimin e saktë të hidroizolimit të banjës, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e hidroizolimit të banjës.

Banjo hidroizolim në zonën horizontale402.0L / m2
Banjo të dyfishtë, hidroizolim me një përbërës në sipërfaqen horizontale të Cemix 103.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Banjo hidroizolim në një zonë vertikale522.0L / m2
Banjo të dyfishtë, hidroizolim me një përbërës në sipërfaqen vertikale të CEMIX 103.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Izolimi i ujit sipërfaqësor në sipërfaqen horizontale, hidroizolimi bituminoz876.0L / m2
Izolim antioon kundër ujit sipërfaqësor. Nëpunës i ftohtë në një zonë horizontale. Hidroizolim bituminoz bituminoz.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Izolimin e lagështisë në tokë në një sipërfaqe vertikale, hidroizolim bituminoz630.0L / m2
Izolim antioon kundër ujit sipërfaqësor. Nëpunës të ftohtë në një sipërfaqe vertikale. Hidroizolim bituminoz bituminoz.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Rinovim dhe rindertimSa kushton rindërtimi dhe rinovimi? Gjatë rikonstruksioneve dhe rinovimeve, ne shpesh ofrojmë...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?