Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Auto servis

Jeni ne kerkim te mekanikut per nje servis makinash? Ne kemi 3,242 mekanikë makinash në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,729 profesionistë të regjistruar
87,726 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Auto servis

Sa kushton shërbimi i makinës? Në dyqanet e riparimit të makinave, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: ndërrim vaji, ndryshim gomash, ndërrim dhe riparim xhami. Çmimet e riparimit të makinave janë rreth 25-42 euro në orë. Artikulli më i shtrenjtë në një dyqan riparimi makinash është zakonisht një riparim i plotë i makinës pas një aksidenti me makinë. Kostot shtesë mund të përfshijnë: kontrollin e servisit, vajin, gomat e verës dhe dimrit, të cilat kushtojnë mesatarisht 30-500 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 3,242. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e servisit të makinës, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,729 profesionistë të regjistruar
87,726 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Auto servisÇmimet mesatare

Çmim të ulët1 500,00 L/orë
Çmimi mesatar1 989,60 L/orë
Cmim i larte2 520,00 L/orë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?