Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Asfaltim

Kerkoni nje ndertues per asfaltim? Ne kemi 20,293 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,314 profesionistë të regjistruar

85,268 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Asfaltim

Sa kushton asfaltimi? Gjatë asfaltimit, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: heqja e sipërfaqes së vjetër, trajtimi dhe nivelimi i sipërfaqes, derdhja e asfaltit. Çmimet për prodhimin e rrugëve dhe trotuareve janë rreth 10-25 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në asfaltim është zakonisht marrja me qira e makinerive të ndërtimit. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: materiale, punë gjeodete, e cila kushton mesatarisht 150-1000 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 20,293. Nuk duhet të shikoni më: çmimi i asfaltimit, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,314 profesionistë të regjistruar

85,268 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Çmimi për: Asfaltim

Çmimet mesatare

Çmim të ulët596,40 L/m2
Çmimi mesatar1 061,40 L/m2
Cmim i larte1 500,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Kalkulator

Lista e çmimeve të çmimeve të asfaltit

Për të mësuar një çmim të saktë të asfaltit, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar dhe kështu merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për shërbime individuale në kategorinë Asfalt.

Substrate ose podsyp nga riciklimi i asfaltit300.0L / m2
Substrate ose podsis nga riciklimi i asfaltit me përhapjen, lagështirën dhe zbehjen, pas zbehjes prej 100 - 200 mm të trasha
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Sfond nga betoni asfalt1800.0L / m2
Substrate nga betoni asfalt AC 16 P me përhapjen dhe zbehjen, pas zbehjes prej 100 - 150 mm të trasha
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Spërkatës asfalt102.0L / m2
Spray për infiltrim asfalt me ​​një agregat puspy nga rruga asfalt
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Makadam asfalt.462.0L / m2
Makadam depërtimit asfalt me ​​llak kompakt, i bërë me trashësi të rëndë nga trashësia e asfaltit 80 - 100 mm
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

Punime te specializuara ndertimiSa kushton puna e specializuar e ndërtimit? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e...
Trego më shumë

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?