Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Arkitekture, arkitekt

Po kërkoni një arkitekt për një dizajn arkitekturor? Ne kemi 16,776 arkitektë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,326 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Arkitekture, arkitekt

Sa kushton një arkitekt? Për arkitekturën dhe arkitektët, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: dizajn të brendshëm dhe dizajn të brendshëm, planifikim urban dhe planifikim të përdorimit të tokës. Çmimet e stilistëve janë rreth 30-50 euro në orë. Artikulli më i shtrenjtë në arkitekturë është zakonisht vizualizimi 3D. Kostot e tjera mund të përfshijnë: matjen e strukturës së ndërtesës, kostot e transportit, konsultimet dhe përfshirjen e komenteve në propozim, të cilat kushtojnë mesatarisht 20-100 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 16,776. Nuk duhet të shikoni më: arkitekturë, çmim arkitekt, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
33,326 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Arkitekture, arkitektÇmimet mesatare

Çmim të ulët480,00 L/m2
Çmimi mesatar888,00 L/m2
Cmim i larte1 440,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Arkitekturës, Arkitekt

Për të mësuar çmimin e saktë të arkitekturës, arkitekti dërgon pyetjen për ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë Arkitekturë, arkitekt.

Fokusi i hapësirës600,00L / m2
Fokusimi i hapësirës tre-dimensionale duke përfshirë muret, tavanet dhe shitjet. Rezultati është një model 3D i hapësirës që shërben si një substrate për dizajnin e brendshëm. Disponimi dhe dizajni i brendshëm mund të bëhen edhe pa u fokusuar në vizatime.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Zgjidhje600,00L / m2
Dizajni i disponimit për montimin e planit të riorganizimit dhe marrja e imazheve për përdorimin e tyre. Rezultati është një plan i projektimit me dimensionet bazë.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Dizajn i brendshem2 400,00L / m2
Studimi i brendshëm në formën e vizualizimeve duke përdorur orendi dhe materiale të vërteta.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Projekti për kuotim3 000,00L / m2
Projekti përmban vizatime të tavaneve, mureve dhe dyshemeve me vendosjen e instalimeve elektrike, ujit dhe elementeve të tjera. Dokumentacioni përfshin vizatimet e mobiljeve të paqes dhe një specifikim të hollësishëm të elementeve të përdorura me një realizim kyç.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Vizualizim 3dSa kushton vizualizimi 3D? Në vizualizimin 3D, ne shpesh ofrojmë shërbimet e...
Dizajn i brendshemSa kushton dizajni i brendshëm dhe dizajni i brendshëm? Ne shpesh ofrojmë...
Planifikim urban dhe i perdorimit te tokesSa kushton urbanizmi dhe planifikimi i përdorimit të tokës? Në planifikimin urban...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Përditësuar në: May 15, 2023