Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Arkitekt kopshti

Po kërkoni një arkitekt peizazhi? Ne kemi 7,253 arkitektë peizazhi në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,787 profesionistë të regjistruar
87,834 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Arkitekt kopshti

Sa kushton një arkitekt i peizazhit? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për arkitektët e peizazhit: projektim kopshtesh, projektim, zbatim, mirëmbajtje, mbjellje, lëndina, vaditje, shtretër lule. Çmimet e projektuesve për pjesën e jashtme dhe kopshtin janë rreth 250-400 euro për projekt. Artikulli më i shtrenjtë në mesin e arkitektëve të peizazhit është zakonisht vizualizimi 3D i projektit. Kostot shtesë mund të përfshijnë: konsultimet, përfshirjen e komenteve, propozime shtesë për projekte të vogla si një shtëpi kopshti, të cilat kushtojnë mesatarisht 100-200 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 7,253. Mos kërkoni më tej: arkitekti i peizazhit, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,787 profesionistë të regjistruar
87,834 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Arkitekt kopshtiÇmimet mesatare

Çmim të ulët7 800,00 L/projekt
Çmimi mesatar13 152,00 L/projekt
Cmim i larte18 360,00 L/projekt
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të arkitektit të kopshtit

Për të mësuar çmimin e saktë të shërbimeve të arkitektit të kopshtit, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shihni më shumë shërbime në kategorinë Arkitekt Kopshti.

Arkitekt1 680,00L / orë
Arkitekti i kopshtit të punës në rangun më shumë se 8 orë; sfiduese, jashtëzakonisht profesionale.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Arkitekt1 800,00L / orë
Arkitekti i kopshtit punon në rangun më shumë se 4 dhe më pak se 8 orë; sfiduese, jashtëzakonisht profesionale.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Arkitekt2 100,00L / orë
Arkitekti i kopshtit punon në rangun e më pak se 4 orë; sfiduese, jashtëzakonisht profesionale.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Arkitekt1 500,00L / orë
Arkitekti i kopshtit punon në rangun e më shumë se 12 orëve; sfiduese, jashtëzakonisht profesionale.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Kopsht, kopshtarSa kushton një kopsht, një kopshtar? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?