Mirë se vini në Wilio! Ju jeni duke parë wilio si një profesionist i paregjistruar
Kaloni tek klienti
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju jeni duke parë wilio si një profesionist i paregjistruar
Kaloni tek klienti
Hyni

Si funksionon Wilio?

Konsumatorët e rinj po presin për ju në Wilio

Ne do t'ju lidhim me klientët që kanë nevojë për shërbimet tuaja. Mbi 50,000 klientë na besojnë.

Filloni të fitoni

Vlerat mesatare të projekteve

Profesionistët kanë fituar tashmë më shumë se 115 milionë lek përmes Wilio

Masoneria, Mason1060
Pikturë, piktor2950
Kopshti dhe puna e jashtme700
Rikonstruksion8300
Burri i dobishëm47

Bashkohu me ne

Krijo profilin tuaj profesional Wilio

Krijo profilin tuaj, përshkruani biznesin tuaj dhe verifikoni identitetin tuaj për të marrë lehtësisht klientë të rinj. Regjistrimi është i lirë dhe merr vetëm disa minuta.

Regjistrohuni tani

Zgjidhni zonën tuaj

Specifikoni zonën ku do të jepni shërbimet tuaja

Ne do t'ju tregojmë projekte nga konsumatorët vetëm brenda arritjes së zonës suaj të specifikuar.

Kërkoni mundësi

Ndërveproni me klientët për të krijuar oferta të çmimeve të përshtatura

Gjeni projekte interesante dhe komunikoni me klientët në mënyrë efikase nëpërmjet Wilio për të siguruar që të keni të gjitha detajet e nevojshme për të krijuar oferta të plota të çmimeve. Është e shpejtë dhe e lehtë.

Rreth ofertave të çmimeve

Ndërtoni reputacionin tuaj

Merrni vlerësime dhe ndërtoni reputacionin tuaj

Dërgo ofertën e çmimeve private për konsumatorin. Nëse klienti ndihet i kënaqur me ofertën tuaj, mund të kontaktoni me klientin nëpërmjet aplikacionit privat të aplikacionit, ku mund të shkëmbeni informacionin e kontaktit dhe të organizoni të gjitha detajet e nevojshme për të filluar ekzekutimin e projektit tuaj.

Përfundimi i projektit

Plotësoni projektin dhe ndërtoni reputacionin tuaj

Pasi konfirmimi i përfundimit të projektit është bërë nga ju dhe klienti, projekti do të përfundojë. Së fundi, ju lutem mos harroni të vlerësoni klientin.

Regjistrim i Lirë

Mos hezitoni. Filloni biznesin tuaj me Wilio sot!

Filloni të fitoni