Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Si punon?

Filloni projektin tuaj

Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni profesionistë për të gjitha shërbimet për shtëpinë, apartamentin, ndërtimin dhe kopshtin falas.

Fillo

Profesionistët më të mirë lokalë

Wilio është platforma më e madhe me shërbime për shtëpi, banesë, ndërtim dhe kopsht.

Kompanitë32 000+
Projekte87 000+
App instalon260 000+
Kategoritë e Shërbimit393
Vlera totale e projekteve142 000 000 €

Krijo një projekt

Krijimi i një projekti nëpërmjet Wilio është i thjeshtë, i shpejtë dhe i lirë

Brenda pak minutash ju mund të publikoni projektin tuaj dhe të filloni të bashkëveproni me profesionistë të kualifikuar dhe kompani.

Filloni falas

Marrin oferta

Zgjidhni profesionin tuaj dhe pranoni ofertën më të mirë të çmimeve

Ju mund të merrni disa oferta nga pro të ndryshme, dhe mos ngurroni të pranoni ose refuzoni ndonjë ofertë që ju pëlqen. Gjithashtu konsideroni vlerësimet e ofruesit dhe veprat e tij të mëparshme. Varet nga ju që do të punoni me të!

Lidh

Të lidheni privatisht

Pas ofertës së suksesshme të pranimit, mund të kontaktoni Pro nëpërmjet aplikacionit privat në aplikacion, ku mund të shkëmbeni informacionin e kontaktit dhe të organizoni të gjitha detajet e nevojshme për të filluar ekzekutimin e projektit tuaj.

Përfundimi i projektit

Plotësoni projektin tuaj dhe normën
ofruesi

Pasi konfirmimi i përfundimit të projektit është bërë nga ju dhe profesionistët, projekti do të përfundojë. Së fundi, mos harroni të vlerësoni profesionin dhe punën e tyre.

Regjistrim i Lirë

Mos hezitoni dhe merrni projektin tuaj të bërë nëpërmjet Wilio lehtë dhe shpejt!

Fillo