Mirë se vini në Wilio! Ju jeni duke parë wilio si një profesionist i paregjistruar
Kaloni tek klienti
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju jeni duke parë wilio si një profesionist i paregjistruar
Kaloni tek klienti
Hyni
Gjeni klientët që kërkojnë shërbimet tuaja Zgjidhni një projekt dhe dërgoni ofertën tuaj tek klienti.

Ne kemi ndihmuar tashmë profesionistët tanë të fitojnë më shumë se 10082 milionë L.

Për të filluar fitimin e parave me Wilio është e lehtë. Vetëm regjistrohuni, plotësoni profilin tuaj dhe filloni të kontaktoni klientët.

Filloni të fitoni

Aktualisht projekte të hapura të konsumatorëve

Arkitekture, arkitekt
Vizualizim 3d
Dizajn i brendshem
Planifikim urban dhe i perdorimit te tokes
Auto servis
Dasma, ahengje, evente
Derrase muri, montim i derrasave te murit
Dyer garazhe
Dyer garazhi me hapje anesore
Dyer industriale garazhi
Dyer garazhi me rrotullim
Dyer garazhi sektoriale
Dyer garazhi me varese
Elektricist
Lidhje elektrike
Instalimi elektrik
Panele solare
Nderpres elektrik, instalim dhe riparim
Instalime elektrike te mencura
Instalim i llambave
Kutite e paneleve elektrike dhe siguresave - instalim dhe riparim
Panele diellore, panele fotovoltaike
Tavane me ndricim
Sisteme te sigurise dhe alarme te shtepise
Estrih
Perzierje e reres se gerryerjes dhe lidhesit
Estrih cementi
Material vetenivelues
Makina per shtrimin e betonit
Beton i thate
Fasada, izolim shtepie
Veshje druri
Skela
Fasada llamarine
Fasada me ventilim
Izolim
Fotograf, video
Gardhe dhe porta
Rrethoje betoni
Gardhe druri
Gardhe gabion
Porta te farketuara
Gardhe hekuri i farketuar
Gardhe metali
Gardhe me panele
Gardhe plastike
Porta rreshqitese
Gardhe me thurje
Gardh me tela
Ndertim i gardhit
Gjeodet
Hidraulik
Instalim i rubinetit ose lavamanit
Instalim tualeti
Kanalizim, grope
Pastrimi i linjes se kanalizimeve
Punime dhe riparime te vogla hidraulike
Montim i dushit ose vaskes
Riparimi ose nderrimi i rubinetit ose lavamanit
Riparim i tubave
Riparim dushi ose vaske
Riparim tualeti
Filtrim dhe trajtim i ujit
Pune hidraulike
Depozitimi i gropes
Lidhja e ujesjellesit, lidhja e kanalizimeve
Hijezim i brendshem
Grila te brendshme
Roleta pelhure
Roleta dhe perde
Roleta te trasha
Roleta
Roleta te brendshme per dritare
Roletne vertikale
Perde
Hijezim i jashtem
Tenda
Pjergulla
Roleta per dritare
Rrjeta dritaresh, rrjeta dyersh
Grila te jashtme me rul
Roleta te jashtme
Instalim i dritareve
Dritare druri
Dritare alumini
Riparim i roletneve - grilave
Dritare plastike
Dritare rreshqitese
Sills dritare
Rinovim i dritareve
Servisim dhe riparim i dritareve
Instalim i dyerve
Dyer te blinduara
Dyer druri te jashtme
Dyer alumini te jashtme
Dyer te brendshme
Riparim ose zevendesimi i braves
Dyer plastike te hyrjes
Dyer rreshqitese
Restaurimi i dyerve
Instalimi dhe mveshja me pllaka
Pllaka per terasa
Bordet e tarracës
Trotuar prej guri
Kurbet
Tavane me tension
Veshje oxhaku
Veshje e shkalleve
Mozaiku
Pllaka per banjo
Materiale per dyshemese
Pllakatar, montues pllakash
Beton i stampuar
Dysheme me pllaka
Pllaka gipsi
Profil tatra
Mure me tulla
Rrugice me kubeza
Veshje kabine
Instalimi i pajisjeve
Riparim frigoriferi
Riparim lavatrice
Riparim i thareses se rrobave
Riparim i lavastoviljes
Inxhinierët, dizajn inxhinierik
Siguria dhe shendeti ne pune
Certifikate energjie
Raporte gjeologjike
Inspektime dhe rishikime
Inxhinieri ndertimi
Legalizim i ndertesave
Punime inxhinierike
Projekt per instalimeve elektrike
Projekti i mbrojtjes nga zjarri
Projekt i sigurise teknike te ndertesave
Projekti i rrjeteve inxhinierike
Projekte per shtepi
Implementimi i projektit
Inxhinier strukturor
Leje ndertimi
Mbikeqyrja e ndertimit
Termografi
Vizualizime
Llogaritja e bilancit te energjise
Lista e elaborimit te punimeve
Vleresim i prones
Keshilltar shendetesor
Fizioterapist
Parukeri, berber
Specialist i kozmetikes
Kondicioner
Pastrimi i kondicionerit
Instalim dhe riparim i kondicionerit
Ventilim
Kontabilitet
Keshilla tatimore
Deklarata tatimore
Kopsht, kopshtar
Kositje bari, lendine
Mbjellja e pemeve
Mbjellja e barit, lendine
Shkeputje bari
Prerja, sharrimi i pemeve
Punime kopshti dhe te ambienteve te jashtme
Kopshti i shtepise, vila
Qendra e kopshtit
Arkitekt kopshti
Sistemi i ujitjes
Kujdes dhe infermieri
Kujdestare per femije
Kujdesi per te moshuarit / kujdesi per personat me aftesi te kufizuara
Lyerje, bojaxhi / moler
Suva veneciane
Suva dekorative
Tapeta
Ngjyrosje druri
Trajtimi me dru
Trajtim siperfaqesor i metaleve
Trajtim siperfaqesor
Stuko
Marangoz, punues mobiljesh
Montim kuzhine, mobilje kuzhine
Riparim mobiljesh
Rinovim i kabineteve te kuzhines
Rinovim i mobiljeve
Marangoz ndertimi
Dollape te integruar
Prodhimi i kabineteve te kuzhines
Prodhim mobiljesh
Mobilje kopshti
Material per ndertim
Lende druri te laminuara
Lende drusore ndertimi, dru
Mjeshter
Instalim i kinemase ne shtepi
Ekspert, specialist
Montim i tv ne mur
Montim i mobiljeve, instalim
Fotografi muri
Mjeshter çatie
Rrufeprites
Pastrimi i oxhakut
Hidroizolim i catise se sheshte
Pastrues oxhaku
Kulmi i oxhakut
Mbulimi i çatise
Ngjyrosje e catise
Oxhaqe metalike
Mbrojtje nga folet e zogjve
Ulluqe
Riparim i catise
Cati metalike
Cati e sheshte
Inspektim i oxhakut
Cati me kashte
Ndertim i oxhakut
Cati
Dritare kulmi
Izolimi i çatise
Kulm ekologjik
Ndertese e re
Ndertim me qelesa ne dore
Shtëpi njëkatëshe
Shtepi druri
Ndertesa ekologjike
Shtepi te parafabrikuara
Shtëpi moderne
Shtepi me shpenzim te ulte te energjise
Shtepi eficente
Shtëpi me kontejnerë
Ndertim
Betonim
Produkte betoni
Tavanet filigran
Ndertim shtepie
Muratim, murator
Mure mbajtese
Pergatitja e kantierit per projekte ndertimi
Mbeshtetes
Marangoz
Pllaka baze, themele te ndertesave
Ndertim dhe prodhim shkallesh
Shkalle druri
Kangjella druri
Kangjella hekuri i farketuar
Shkalle metalike
Shkalle portative
Shkalle inox
Kangjella metalike
Shkalle lundruese
Kangjella xhami
Shkalle spirale
Ndertim i pishinave
Pellgje dhe liqene
Mirembajtja e pishines
Pishine me mbulese
Ndertimi i tarracave
Hidroizolim terrace
Ngrohje, inxhinier ngrohjeje
Ngrohje ne dysheme me rryme
Panele infra te kuqe
Riparimi bojleri
Detektor gazi
Radiator
Ngrohje ne dysheme
Lidhja e gazit
Servisim i kaldajave
Ngrohje e murit dhe tavanit
Pompe nxehtesie
Instalim i bojlerit
Instalimi / nderrim i termostatit
Produkte dhe sherbime tjera
Fshese me korrent
Dezinsektim
Kende lojrash
Gurgdhendes
Gure varresh
Lemim dhe bluarje
Mjete me qira
Ngjyrosje me pluhur
Sauna
Pune ne lartesi
Ashensore
Bavendreqes
Mirembajtje gjate dimrit
Punime te specializuara ndertimi
Asfaltim
Bluarje dhe lustrim betoni
Freze, linje per oxhak
Hidroizolim themeli
Shtyllat e themelit
Prerja e betonit
Punime toke
Pastrimi i puseve
Germimi dhe shpimi i puseve
Germimi i themeleve
Boshte inspektimi
Shpim
Germim per rjedhje uji
Punime germimi
Rikuperim
Rinovim dhe rindertim
Higjiene, demolim
Shembje
Izolim me shkume
Banjo te hidroizoluara
Vatra zjarri, soba
Mbulim i oxhakut me pllaka
Nenprerje, fuga murature
Rinovim / riparim garazhi
Rinovim i ballkoneve, tarracave
Rinovim banese, rimodelim apartamenti
Rikonstruksioni i bërthamave të apartamenteve
Rinovim dhe rimodelim i shtepise
Rimodelim kuzhine
Rimodelim banjo
Rinovim i papafingos
Izolim i papafingos
Kopesht dimeror
Saldim
Punime metalike
Saldim alumini
Saldim plastik
Saldim tig
Sherbime biznesi
Sigurime
Pajisje me qira
Marrja me qira e makinerive te renda
Marrja me qira e automjeteve komerciale
Vinc me qira, ashensor me qira
Menaxhimi i objektit
Sherbime kompjuterike dhe it
Dizajn
Grafik dizajn
Teknologjia informative dhe zhvillimi
Riparim tv dhe satelitit
Faqje e internetit
Sherbime te pastrimit
Pastrimi i pllakave
Pastrim fasadash
Pastrimi i kulmeve dhe ulluqeve
Pastrim me lageshti
Pastrim i makinave me lageshti
Pastrim i tepihave me lageshti
Pastrim i divaneve me lageshti
Pastrim i dritareve
Hekurosje
Sherbimet komunale dhe ndertimi i infrastruktures
Trajtimi i ujerave te zeza
Lidhja e sherbimeve komunale
Rezervuar i ujit te shiut
Rruga e hyrjes, trotuari
Shtrimi ose zevendesimi i dyshemese
Dysheme betoni
Bluarje parketi
Dysheme epoksi
Dysheme laminati
Dysheme e shtruar
Parket
Dysheme druri
Shtrimi i dyshemese se lirshme
Dyshemeja me tape
Instalues ​​i dyshemes
Shtrim parketi
Dysheme industriale
Terrene sportive (tenis, fusha dhe bari sintetik)
Dysheme linoleumi
Dysheme me vinyl
Streheza dhe tenda
Tende oborri
Kanope druri
Garazh me celsa ne dore
Garazhe te parafabrikuara
Garazhe metalike
Porte te makinave
Suvatim
Suva gëlqere me një shtresë
Fasade plastike
Suva gipsi
Suva restauruese
Makina per suvatim
Suva gelqere cimento
Tapiceri
Tapiceri mobiljesh
Transport, sherbime transporti
Transport materialesh
Mbledhja e mbeturinave
Kontejner me qira
Magazina, depo
Levizja dhe largime
Transport
Xhampreres
Sera
Filtroj

Zgjidhni cilat punë që dëshironi të merrni

Në Wilio ju jeni shefi juaj. Mësoni më shumë për mënyrën se si funksionon.

Si punon

Qëllimi ynë është suksesi juaj

Ne duam t'ju ndihmojmë të filloni biznesin tuaj. Mësoni se si nga pyetjet tona të shpeshta.

Shihni të gjitha FAQ-të

Mos e humbisni mundësinë, Wilio është i lirë

Zbuloni më shumë rreth shërbimeve shtesë dhe funksioneve të avancuara.

Më shumë rreth shërbimeve shtesë