Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Veshje kabine

Jeni duke kërkuar për një tjegullues trungjesh? Ne kemi 23,442 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,708 profesionistë të regjistruar
87,691 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Veshje kabine

Keni nevojë për një shërbim në fushën e veshjes së trungjeve? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë për përgatitjen e sipërfaqes në të cilën do të shtrohet profili i trungjeve, montimi i nënstrukturës, shtrimi i veshjes së trungjeve. Çmimi i veshjes së jashtme prej druri zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shihni më shumë informacion rreth shërbimeve: veshje mbrojtëse për prizmat kundër dëmtimit nga insektet ose kërpudhat që shkatërrojnë drurin, fiksues që parandalojnë rënien dhe lëvizjen e pllakës, ofruar nga një prej pllakave tona të 23,442 në kategorinë e dhënë

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,708 profesionistë të regjistruar
87,691 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Çfarë kam mundësitë e pllakave të regjistrit? Blerja e shtëpisë së logarit është një gjë serioze kështu që ka kuptim që ju doni të redaktoni atë. Më së miri ju filloni kur e dini se çfarë doni të përdorni për të. Nëse doni të përdorni gjatë gjithë vitit, është mirë të zgjidhni një tjegull të ashpër. Për këtë, ne shikojmë këtu - duke përdorur veshjen më të trashë, mundësi të ndryshme në dispozicion dhe përfitime që mund të kenë. Çfarë duhet të merret parasysh kur zgjedh një veshje Tjegulla mund të ketë trashësi dhe përfundime të ndryshme. Kjo do të thotë që ju jeni duke kërkuar për ndonjë gjë, ju jeni të mundshëm për të gjetur diçka të përshtatshme. Pastrimi specifikon pamjen e kabinës së logit të përfunduar. Nëse përdoret druri, do të sillen të ndryshëm. Ju dëshironi dru që do të jetë shumë pak për të ndryshuar për të parë dhe do të pranojë një morfë ose një sipërfaqe të pikturuar apo diçka që do të duken bukur edhe me një kohë në rritje? Buxheti është një tjetër gjë që duhet të merret në konsideratë. Sa mund të kaloni në veshjen tuaj të regjistrit? Investimet në të mirë që mund të merrni është gjithmonë mënyra më e mirë, veçanërisht nëse planifikoni të përdorni atë gjatë gjithë vitit. A mund të izolosh dyshemenë dhe çatinë e kabinës së logut? Izolim i Clabel Shembujt e mësipërm kanë një çati të hollë dhe prishje dyshemeje në shumicën e rasteve. Megjithatë, ne e dimë se ajri i ngrohtë po rritet dhe nëse doni të përdorni shkrimet tuaja gjatë gjithë vitit, duhet të shmangni këtë humbje. Për fat të mirë, mund të bëhet duke izoluar çatinë dhe katin e anulimit tuaj, pavarësisht se çfarë dizajni po investoni. Sepse shumica e nxehtësisë do të humbasin në këto dy vende, duhet të përfshini izolimin në çmimin e përgjithshëm. Është e mundur të blini kuti izoluese. Kështu, mos harroni membranën që parandalon lagështinë nga hyrja në kabinën e regjistrit. Pastaj ju mund të prerë bordet izoluese për t'u vënë në hapësirat dysheme dhe tavan. Këto pastaj mund të mbulohen me bordet prej druri që mund të zbukurohen më pas me diskrecionin tuaj. Si të zgjidhni kabinën e saktë të regjistrit Natyrisht, do të ketë një rol kyç në buxhetin tuaj këtu, por gjithmonë duhet të zgjidhni mantelin e lëkurës, i cili do të lejojë buxhetin tuaj - natyrisht për ta balancuar atë me nevojën për të zgjedhur madhësinë e saktë të taksive. Nëse keni ndërmend të përdorni kabinën e regjistrit të jetë e mundur, le të jeni pjesë e buxhetit tuaj të izolimit. Sidomos nëse doni të kaloni kohë gjatë gjithë vitit. Siç mund ta shihni, rreshtimi është një nga elementet më të rëndësishme të çdo kabina log. Mund të duket e mirë, por jo të gjitha pllakat janë identike. Trashësia luan një rol kyç në mënyrën se si do të merrni shkrimet tuaja me kalimin e kohës. Falë shtimit të izolimit të cilësisë, shkrimet bëhen më tërheqëse dhe mund të ndiheni rehat. Si të montoni pllakat e drurit Ata shpesh na pyesin se si është montuar një veshja prej druri. Megjithëse çdo projekt është unik dhe detajet do të ndryshojnë nga ndërtimi në ndërtim, ne kemi skicuar disa udhëzime të përgjithshme për të na ndihmuar të imagjinojmë procedurën për montimin e pllakave prej druri. Lightweight Lighter se me materiale të tjera të ndërtimit është duke punuar me materiale të tjera të ndërtimit, duke e bërë atë më shpejt. Tjegulla prej druri ju lejon të ëndërroni modelet dhe format komplekse që mund të priten dhe të formohen sipas shijes tuaj. Kuptimi i procesit të montimit të pllakave prej druri do të ndihmojë në menaxhimin e projektit dhe sigurimin e funksionimit të qetë të të gjithë trafikut. Ne duam të ndajmë me ju aq sa mund të ndihmojmë për të nxjerrë maksimumin prej druri të pllakave prej druri. Filloni dhe përgatitni Sigurinë e drurit Hapi i parë në magjistarin tonë nga montimi i pllakave prej druri është një përzgjedhje e drurit, e cila është e përshtatshme për këtë projekt. Llojet e ndryshme të drurit do të duken dhe do të sillen ndryshe. Në varësi të projektit, kjo do të thotë se disa pyje janë më të përshtatshme se të tjerët. Kjo është një pjesë shumë e rëndësishme e procesit, kështu që nëse nuk jeni të sigurt se çfarë lloj zgjedhjeje, mos harroni të na kontaktoni. Llojet e drurit do të ndikojnë në pamjen, qëndrueshmërinë, ngjyrën, grindjen dhe qëndrueshmërinë, kështu që ata do të kenë një ndikim të rëndësishëm në projektin e përgjithshëm. Profili i veshjes Një tjetër vendim për t'u bërë para se të filloni me instalimin e veshjes është vendimi për të përdorur profilin. Kjo do të ndikojë jo vetëm në pamjen dhe sjelljen e tjegullave, por edhe procesin e Kuvendit. Disa profile të veshjes janë më të lehta se të tjerët. Profilet e veshjes kanë të gjitha përfitimet e tij dhe një do të jetë më i përshtatshëm për projektin tuaj se të tjerët. Nëse doni të dini më shumë për çdo profil të tilling, bisedoni me disa nga ekspertët tanë që mund t'ju çojnë në drejtimin e duhur ose të vizitoni magjistarin tonë të pllakave. Përpunimin e drurit dhe aklimazhimit Dru është një material natyral dhe pasi ai do t'i përgjigjet mjedisit përreth. Të gjitha druri do të fryhet dhe do të tkurret kur lagështia nga druri absorbohet dhe humbet. Është një proces i natyrshëm sepse druri po përpiqet të aklimatizojë dhe të arrijë një lagështi balancuese me mjedisin përreth. Kjo varet nga vendndodhja e ndërtesës. Është thelbësore që druri të jetë plotësisht i aklimatizuar para asamblesë. Kjo do të parandalojë drurin të ndryshojë madhësinë dhe të shkaktojë probleme. Ne kemi informacione shtesë në dispozicion. Dyqani drurin në një vend të thatë dhe të ftohtë me ventilim të mirë përmes paketimit (hiqni paketimin) në mënyrë që druri të mund të aktim. Menaxhimi i projektit Gjithmonë do të vlen të kontrollosh sasinë e drurit gjithmonë pas saj. Ju nuk doni vetëm para se të përfundoni punën për të kuptuar se keni dru të vogël. Ndërsa rrjedhja e vjetër thotë, "Meraj dy herë, një herë e pista". Ju duhet të mendoni për destinacionin për pllakat e drurit. Mbroni pallto nga rrezet e diellit direkte, ekspozimi ndaj ujit, para dëborës, akullit dhe faktorëve të tjerë. Druri duhet të mbahet mbi tokë duke përdorur paketimin e mirë të polietilenit dhe ideale me shumë rrjedhje të ajrit natyror. Përveç planit të paraqitjes, do t'ju duhet një plan i menaxhimit të ndërtimit, duke përfshirë orarogramet dhe detyrat individuale. Është një kohë e mirë për të intervistuar arkitektët ose ndërtuesit në nisjen e dizenjove dhe ideve origjinale në jetë. Ky është gjithashtu momenti i fundit për të kryer ndonjë ndryshim. Ju nuk doni të vendosni një ndryshim të dizajnit në gjysmën e instalimit. Procesi i montimit të pllakave të regjistrit prej druri Procesi i montimit të pllakave prej druri duhet të bëhet nga një profesionist. Megjithëse ne mund të ofrojmë sugjerime dhe udhëzime këtu për arritjen e rezultateve optimale, rekomandohet që veshja të sigurojë një ekspert që do të sigurojë që ajo të përshtatet në mënyrë të përkryer gjithçka në mënyrë të përkryer. Pllakat prej druri janë të dizajnuara kryesisht për përdorim horizontal. Vetëm disa profile janë të rekomanduara për përdorim vertikal, kështu që para se të filloni, kontrolloni atë. Panelet e përballura duhet të montohen duke i bashkëngjitur strukturës themelore sipas udhëzimeve të arkitektit. Çdo panel duhet gjithashtu të bashkëngjitet individualisht. Elementet e fiksimit / fiksimi Të gjitha rikuperimet duhet të bashkëngjiten duke përdorur elementet e fiksimit të çelikut të klasës 304. Kjo garanton përfundimin e cilësisë. Rekomandoni thonjtë unazorë me një shank të sheshtë. Krerët e vegjël nuk janë të rekomanduara për projektet e pllakave të drurit. Fiksimi duhet të jetë në një aeroplan me sipërfaqen e pllakës. Rekomandohet të bashkëngjitni thonjtë në dru manualisht. Kjo siguron që ata nuk janë shumë të zgjatur, duke lejuar prishjen ose dëmtimin e dukshëm të paneleve. Ka dy lloje të fasteners që ju mund të përdorni për të mbledhur një veshur prej druri. Fix fytyre dhe rregullim sekret. Face Fix - Ne rekomandojmë ndreqjen e thonjtë përmes pjesës më të keqe të veshjes, dhe çdo bord rregullon në mënyrë të pavarur. Kjo vlen për çdo gjerësi të profilit mbi 100 mm. Fix sekret - një rritje përmes vijës së pjerrët mund të përdoret për profilet tona të fshehta të rregullimit. Kjo vlen për çdo gjerësi të profilit deri në 100 mm. Kjo do të kërkojë rregullim të fytyrës kur instaloni bordet e para në çdo kreshtë. Ndërtimet e murit. Instalimi i pllakave prej druri do të ndryshojë pak në varësi të strukturës primare të murit. Çdo projekt do të kërkojë një ekspert për të eksploruar natyrën e projektit në një masë, por më poshtë është një udhëzues i përgjithshëm për çdo lloj muri. Muri i jashtëm - për prishjen e murit të jashtëm, duhet t'i bashkëngjitet murit latenal dhe më pas të bashkangjitur këtyre lathes. Muri nga një kornizë druri - muret e kornizës prej druri duhet t'i bashkëngjiten brews në mur. Më pas, ju mund t'i bashkëngjitni këto lathes. Gjithashtu, duhet të siguroheni se ka një membranë të frymëmarrjes që lejon rrjedhën e ajrit. Muri i zgavrës - për të mbuluar murin e zgavrës është e nevojshme për të bashkëngjitur latry duke përdorur prizën dhe bulonat. Pastaj ju mund të bashkëngjitni pllakat e Lath. Kuptimi i strukturës së murit dhe karakterit të ndërtesës mund të sigurojë që ajo të trajtohet me lagështi dhe avull të ujit efektiv dhe nuk do të ndikojë në tjegullën e drurit. Karakteristikat e murit Trajtimi sipërfaqësor i elementeve të ndryshme të murit të tilla si dritaret, dyert, qoshet dhe redging, do të jetë thelbësore për të krijuar përfundimin profesional. Ju do të dëshironi të zgjidhni elementet që e vërtetojnë atë, dhe duhet të diskutohet me arkitektin tuaj. Jo vetëm që këto karakteristika janë të rëndësishme për pamjen e ndërtesës përfundimtare, por janë gjithashtu të rëndësishme për sigurimin e kullimit efektiv të ujit dhe se nuk ka hapësira të ujit / papastërtitë prapa tjegullave. Përdorni vulë të performancës së lartë për të nënshkruar çdo hapësirë ​​rreth dritareve ose dyerve. Mirëmbajtja e pllakave prej druri Nëse rreshtimi është pikturuar në vend, rekomandohet ta bëni atë përpara asamblesë. Nëse tjegulla prej druri trajtohet, mbrohet dhe montuar mund të durojë kohë të gjatë. Është padyshim vlen të përmendet se si të trajtojmë dhe të kujdeset për të që të mirëmbahet mirë. Përzgjedhja e specieve të drurit gjithashtu do të ndikojë në të. Disa lloje gjithashtu me rritjen e ngjyrës së ndryshimit të moshës, prandaj mendoni kur jeni duke konsideruar se si ndërtesa ka shikuar në vitet e ardhshme. Nëse keni nevojë për ndihmë për të ringjallur idetë dhe vizionet tuaja, ju lutemi kontaktoni ekspertët tanë.