Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Ventilim

Jeni në kërkim të teknologjisë së ajrit të kondicionuar? Ne kemi 16,659 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Ventilim

Keni nevojë për shërbim në fushën e kondicionimit? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në fokusin, projektimin, furnizimin dhe instalimin e ajrit të kondicionuar në inxhinieri ndërtimi, ndërtesa multifunksionale, sallat e prodhimit. Çmimi i ventilimit zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shiko më shumë informacion rreth shërbimeve: kostot e transportit, shërbimi, paneli i kontrollit, të cilat do të ofrohen nga një prej ekspertëve tanë të 16,659 në kategorinë e dhënë

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Shërbime
Çfarë përfshijnë shërbimet e ngrohjes dhe ftohjes?
Sistemet HVAC luajnë një rol vendimtar në rehatinë tonë të brendshme. Duke shtypur thjesht butonin, ata janë plotësisht të aftë të na mbajnë në dimër të ngrohtë dhe në verë në një ftohtësi të ftohtë. Shërbimet e ngrohjes dhe ftohjes përfshijnë instalimin profesional, por edhe mirëmbajtjen dhe riparimin në mënyrë që të mund të përdorni avantazhet e tyre për sa kohë të jetë e mundur. Ekspertët e ngrohjes dhe ftohjes dinë pothuajse të gjitha markat dhe objektet nga kompani të ndryshme të ventilimit. Nëse preferoni të punësoni një teknikë të trajnuar për trajtimin e një marke të veçantë, ne do të gjejmë një person të kualifikuar për ju. Këtu janë disa nga shërbimet që mund të rezervoni me ne:
Ngrohje dhe ftohje.
Specialistët në instalimin e ngrohjes dhe ftohjes mund të ndihmojnë në instalimin e sistemeve me një ose më shumë sisteme të shpërndarjes, sistemeve të tubacioneve, ngrohës hidraulik, kondicionerët e avullimit ose pothuajse çdo sistem ngrohjeje dhe ftohje që ju nevojitet. Si rregull, ata fillojnë punën e tyre duke llogaritur se sa hapësirë ​​do të mbulojë ngrohësin ose pije freskuese. Nëse është e nevojshme, ata gjithashtu mund t'ju ndihmojnë të gjeni vendet më të mira për të siguruar efikasitet optimal. Disa sisteme HVAC kërkojnë udhëzime elektrike, ujë dhe tubacione, prandaj është e nevojshme të punësohen një ekspert për këtë punë. Ata gjithashtu mund të kryejnë kontroll përfundimtar para se të përdorni të plotë të ngrohësve tuaj të rinj ose coolers për të shmangur rreziqet e mundshme në të ardhmen.
Mirëmbajtja e ngrohjes dhe ftohjes
Kur është fjala për ngrohje dhe ftohje, ajo duhet të jetë gjithmonë prioritet më i lartë i rregullt / riparimi. Ju mund të arrini një ekspert për të pastruar shfrynjet dhe spoolet dhe ka ndryshuar rregullisht filtrat e ajrit. Përveç kësaj, mund të përdorë gjithashtu teknologji të përshtatshme të trajtimit të sipërfaqes dhe të mbrojë spiralet tuaja kondensuese nga akumulimi i lagështisë dhe korrozionit. Nëse dëshironi të shmangni nxehtësinë e verës dhe të zvarritni ajrin në dimër, mund të planifikoni të planifikoni mirëmbajtjen paraprake për të siguruar që ajri juaj do të funksionojë në mënyrë të qetë dhe me efikasitet para se të rritet ose të ulet papritmas në temperaturën e jashtme.
Riparimi i ngrohjes dhe ftohjes
Ashtu si çdo pajisje tjetër, sistemet HVAC nga të gjitha kompanitë e ngrohjes dhe ftohjes po plaken me kalimin e kohës, përkeqësohen dhe prishen. Disa pjesë për t'u kujdesur janë: sensorë të papërgjegjshëm, kanale të bllokuara dhe mbështjellje të korruptuara. Disa pajisje përfundimtare gjithashtu vuajnë rrjedhjet, mbinxehjen dhe korrozionin. Pa kontrolle të rregullta, këto raste mund të çojnë në dëme edhe më të gjera. Nëse kjo është për shkak të moshës së vjetër, mirëmbajtjes së tepruar ose joproporcionale, ekspertët e riparimit mund t'ju ndihmojnë të gjeni burimin e problemit dhe të riparoni sistemin tuaj të ngrohjes ose ftohjes sipas nevojës. Ata lehtë mund të vijnë tek ju dhe gjithashtu janë të përgatitur për aplikime urgjente në rast të çrregullimeve të papritura. Në kohë të shkurtër ata mund t'ju ndihmojnë të merrni sistemin tuaj në normale dhe do të fillojë përsëri në mënyrë efikase.
Pyetjet e bëra shpesh
Pse të rezervoni ngrohjen dhe ftohjen përmes Wilio?
Me Wili është më e lehtë për të gjetur në rrethinat e tyre ekspertë të përballueshëm dhe të besueshëm të cilët mund të punojnë në ngrohjen tuaj, ventilimin ose ajer te kondicionuar. Nëse keni nevojë të shihni një sistem të veçantë ose të plotë të shërbimit HVAC, ju mund të gjeni dikë që t'ju ndihmojë përmes platformës sonë. Shumica e instaluesve tanë mbajnë licencat dhe certifikatat përkatëse që garantojnë aftësitë dhe aftësitë e tyre. Ju mund të punësoni ata për të inspektuar njësitë e vjetra të HVAC dhe një zgjidhje për çdo shtrembërim të pjesëve të ndryshme. Nëse është e nevojshme, ajo gjithashtu mund të zgjidhë avujt toksikë që mund të prishin komoditetin tuaj të brendshëm dhe cilësinë e ajrit. Nëse keni nevojë të zëvendësoni ose instaloni një grup të ri të ajrit të kondicionuar, ju gjithashtu mund të kontaktoni ndihmën tuaj për ne. Filloni duke futur detyrën tuaj me të gjitha detajet e kërkesave tuaja. Në një moment ju merrni oferta falas nga specialistë të cilët janë të gatshëm të vijnë tek ju. Rezervoni punën tuaj me ne sot dhe të shijoni strehim komod brenda me ftohje efikase dhe ngrohje gjatë gjithë vitit.
Sa shpesh duhet të rregulloj sistemet e ngrohjes dhe ftohjes?
Ekspertët rekomandohen fuqimisht që sistemet e ngrohjes dhe ftohjes tuaj të inspektohen dhe trajtohen të paktën një herë ose dy herë në vit. Ideal është gjithashtu shumë i lejuar për t'i rregulluar ato një ose dy muaj para sezonit më të lartë për t'ju ndihmuar të kapërceni nxehtësinë ose dimrin. Nëse dëshironi të siguroni efikasitet optimal, gjithashtu mund t'i merrni me qira ato në pastrimin mujor ose dy mujor të spiraleve të sistemit ose zëvendësimin e filtrave.
Si mund ta di nëse kam nevojë për një riparim ose zëvendësim të ajrit të kondicionuar?
Replace sistemet e ngrohjes dhe ftohjes që janë prodhuar dhe instaluar 10-15 vjet më parë. Për shkak të moshës së lartë, ata punojnë më pak efektive sesa modelet e reja, të cilat mund të shkaktojnë rritjen e llogarisë suaj të energjisë elektrike. Ne gjithashtu rekomandojmë që ata të zëvendësojnë nëse ata ende përdorin ftohjen e vjetër të njohur si R-22. Jo vetëm që janë të vjetruara, por gjithashtu lëshojnë gazra toksike që janë shumë të dëmshme për mjedisin.
A mund të më ndihmoni të instaloj izolimin e shtëpisë?
Definitivisht po! Për të shkuar "Green" dhe për të zvogëluar konsumin e HVAC, ju mund të punësoni punëtorët tanë që montojnë izolimin e cilësisë. Nëse nuk keni një ide se ku duhet të filloni, mund të këshilloni lloje të ndryshme të izolimit dhe së bashku të bëni zgjedhjen më të mirë të materialit bazuar në buxhetin dhe prioritetet tuaja. Ju mund të instaloni izolim në kulmet, tavanet, muret e brendshme ose të jashtme, dysheme ose të gjitha vendet që qëndrojnë në mes të ajrit të ngrohtë dhe të ftohtë.
Cili është ndryshimi midis ajrit të kondicionuar dhe ftohjes?
Ndërsa ajer te kondicionuar dhe ftohje janë të dizajnuara për të transmetuar gaz në kontrollin e lëngët dhe të temperaturës, këto sisteme kanë qëllime të tyre, të ndryshme. Air conditioning ndihmojnë në mbajtjen e temperaturës së brendshme ose duke shpërndarë ngrohje ose ajër të ftohtë rreth dhomës. Frigoriferë mbajnë gazra në një hapësirë ​​të kufizuar të kufizuar dhe zakonisht përdoren për ruajtjen e ushqimit dhe produkteve.
Si mund të reduktoj konsumin e sistemit tim të ngrohjes dhe ftohjes?
Përmirësoni performancën e sistemit tuaj HVAC me pastrim të rregullt dhe zëvendësimin e filtrave të ajrit dhe vrimave të ventilimit. Instalimi i termostats Smart është gjithashtu një mënyrë efektive e sistemeve kontrolluese, sidomos kur nuk jeni në shtëpi. Për të mbajtur temperaturën e brendshme pa u mbështetur shumë në sistemet HVAC, duhet gjithashtu të konsideroni instalimin e varetave dhe rrotullimeve, izolimit ose dritareve të xhamit me dyfish në lustrim të trefishtë dhe duke shmangur ajrin e ftohtë ose të ngrohtë nga dhoma.
Cilat pajisje të tjera mund të rezervoj përmes Wilio?
Wilio është vendi ku do të gjeni një njeri të besueshëm për t'ju ndihmuar me ndonjë riparim, instalim dhe pajisje të mirëmbajtjes. Përveç sistemeve të ngrohjes dhe ftohjes, zejtarët nga Wilio mund të mblidhen edhe pjatalarëse tuaj të re, të instaloni një mikrovalë dhe të riparoni makinat e larjes që nuk duan të tjerr. Të gjithë ju duhet të bëni është të shkoni në platformën tonë dhe të gjeni shërbimet që ju vetëm nevojë.