Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Vatra zjarri, soba

Po kërkoni një prodhues oxhaku për të ndërtuar një oxhak apo pllakë? Ne kemi 21,810 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,805 profesionistë të regjistruar
87,885 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Vatra zjarri, soba

Keni nevojë për shërbim në fushën e kaminave, sobave? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në fokusin, prodhimin, instalimin dhe instalimin e vatrave dhe sobave. Çmimi i sobave me fireplace zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shihni më shumë informacion rreth shërbimeve: shërbimi pas garancisë, kostot e transportit të ofruara nga një prej ekspertëve tanë 21,810 në kategori.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,805 profesionistë të regjistruar
87,885 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Si për të drejtuar një instalim të fireplace
Ndërtimi i një fireplace me ajër të nxehtë për dru
Zjarrit të nxehtë të ajrit janë pjesë e ndërtimit të shtëpisë tuaj, kështu që zbatimi ose riparimi i tyre, nëse një fireplace ose oxhak është shpesh një proces kompleks. Tekniku juaj për punën e ndërtimit për zbatimin e fireplace do të përdorë gur, tulla, gurë, pllaka / pllaka, por edhe materiale të tjera si gips ose dru. Hartat - vendos një sistem të përshtatshëm të oxhakut të bazuar në rrjedhën e ajrit optimal, kullimin e gazit të zjarrit, për të siguruar rehati termike në ndërtesën tuaj, siguron ngushtësinë e saj për të shmangur shlyerjen. Hidraulik fillon duke e vendosur fokusin tuaj (zakonisht nga tulla, pllaka qeramike ose betoni) për të siguruar një bazë të fortë dhe të sigurt për ngrohjen tuaj për dru. Ajo do të instalojë më tej njësinë tuaj dhe do të lidhë gripin (brenda dhe jashtë, në çatinë tuaj) për të marrë tymin nga shtëpia juaj.
Instalimi i një fireplace gazit
Kur zgjidhni fireplace më të mirë të gazit për hapësirën tuaj (qoftë në mur, ndërtuar, duke qëndruar lirshëm ose brenda strukturës tuaj ekzistuese të fireplace), instaluesi do t'ju ndihmojë të lidhni gazin. Nëse ju nuk keni një stacion benzine, ajo do të organizoni një lidhje shishe me gaz ose shpërndarje. Për më tepër, instaluesi juaj fireplace ndërton të gjitha pjesë duke përfshirë njësinë e fireplace dhe tymin. Ai shkurton vrima për të vendosur tymin përmes tavanit dhe çatisë dhe do të sigurojë që të gjitha boshllëqet janë të mbyllura fort për të shmangur rrjedhjen dhe dëmtimin. Së fundi, ajo lidh gazin dhe testoni fireplace tuaj të sapo instaluar.
Instalimi i fireplace elektrike
Hidraulik juaj elektrik i fireplace fillon të përfshijë dhe të provojë një fireplace për të përcaktuar nëse funksionon. Pastaj lidh fireplace në mur në destinacion, ose shkurton hapjen në mur për të bërë një fireplace ndërtuar atje. Më tej lidh furnizimin me energji elektrike (mund të keni nevojë për një elektricist të licencuar për këtë hap). Së fundi, ajo do të instalojë të gjitha dekoratave (të tilla si shkrimet) që vijnë me një fireplace dhe pajisur panelin e qelqit të përparme.
Pyetjet e bëra shpesh
Pse të rezervoni instalimin ose ndërtimin e fireplace përmes Wilio?
Ka pak gjëra që do të ishin më të këndshme sesa të shpenzonin një mbrëmje dimri në nxehtësinë e fireplace. Megjithatë, do t'ju duhet të largoheni së pari në fireplace. Ka shumë detaje që e bëjnë fireplace tuaj të sigurt, funksional dhe estetik. Prandaj, montimi i fireplace është puna që ju duhet t'i besoni dikujt që ka përvoja të pasura dhe mjete të nevojshme për ta trajtuar atë. Pra, rezervoni instalimin e fireplace përmes Wilio dhe ju do të gëzoni atmosferën e saj magjepsëse në një kohë të shkurtër. Nëse keni nevojë për të instaluar një fireplace të ri ose duhet të riparoni fireplace tuaj aktual, ju jeni në vendin e duhur. Thjesht dërgoni kërkesën tuaj, zgjidhni instaluesin tuaj dhe ju lejon të instaloni ose të rregulloni fireplace që ju përshtatet.
Çfarë lloji i fireplace duhet të instaloj?
Kjo varet nga ato prioritete tuaja, qoftë estetikë, ngrohje, efikasitet apo rehati. Zjarrit të drurit ofrojnë efikasitet të shkëlqyer të ngrohjes në krahasim me alternativat, ata kanë një pamje klasike, ndërsa gazit dhe zjarrit elektrikë janë një alternativë moderne dhe janë të lehta për mirëmbajtje.
Është gjithashtu e nevojshme për të zgjidhur oxhakun kur ndërtoni një fireplace?
Po. Nëse ndërtoni një fireplace druri, ju gjithashtu do të duhet të instaloni oxhak si pjesë e shërbimit. Kur futni kërkesën Wilio, ndryshoni dhe konfirmoni me teknikën e zgjedhur.
A mund të instaloni një fireplace pa një oxhak?
Po. Gas dhe zjarrit elektrikë nuk kërkojnë oxhaqe sepse nuk prodhojnë tym.
A keni nevojë për një kompani të kualifikuar të instalimit të fireplace?
Ndërtesa ose montimi i fireplace nuk është i kontrolluar dhe shpesh e bëjnë atë mjeshtër të aftë, por është mirë të zgjedhësh një furnizues me kompetencë profesionale të regjistruar në shtrat të shkallëve. Minimumi është e rëndësishme që zejtari tashmë kishte disa realizime të suksesshme të fireplace - ne rekomandojmë kontrollimin e saj. Megjithatë, është vetëm një çështje familjare potencialisht e rrezikshme që mund të shkaktojë një zjarr dhe në këtë mënyrë të konsiderojë. Një rishikim i oxhakut është i nevojshëm kur ndërtohet një oxhak. Zbatimi duhet të jetë në përputhje me rregulloret e sigurisë në fuqi.
Sa kohë duhet një fireplace?
Ndërtimi i një fireplace klasik druri është në thelb një proces ndërtimi i lagësht dhe merr shumicën e ditëve në një javë kur gjithçka shkon pa probleme. Fireplace është e interesuar në mënyrë ideale për rreth 2-3 muaj para afatit të dëshiruar që të ketë kohë të mjaftueshme për të konsultuar dhe përgatitur dokumentacionin. Përzgjedhja e llojit të duhur, vendndodhjen e përshtatshme në hapësirë, lidhja me furnizimin me ajër të jashtëm, zgjidhja e gazit të zjarrit në oxhak - të gjitha dhe madje edhe më shumë duhet të konsiderohet për t'ju dhënë një fireplace pa probleme për të shërbyer vite të gjata. Zakonisht kërkon inspektimin e ndërtesës ose konsultimit me projektuesin e shtëpisë. Më pas, është zhvilluar një dokumentacion i projektit të fireplace, si dhe për të raportuar ndërtimin në zyrën e ndërtesës në fshatin / qytetin tuaj. Gjithashtu kërkohet opinioni emergjent për dosjen e projektit si një shtojcë. Ju gjithashtu do të keni nevojë për pëlqimin për ndërtimin e një burimi të vogël të ndotjes së ajrit nga komuna juaj, ku dorëzoni dokumentacionin e projektit kur kërkoni. Kur ndërtimi i oxhakut, rishikimi - sepse do të duhet një chiquet që mund t'ju ofrojë një furnizues të fireplace ose ju mund ta urdhëroni veten. Kur ndërtoni një shtëpi të re, është e këshillueshme që të mendoni për fireplace tashmë në hartimin e saj dhe ta inkorporoni atë direkt në dokumentacionin e ndërtesës së shtëpisë. Instalimi i një fireplace elektrike ose gazit është relativisht e thjeshtë dhe mund të marrë vetëm 4 orë.
Sa është instalimi i fireplace?
Çmimi i fireplace është një çështje shumë individuale. Sa i përket ndërtimit të plotë të një fireplace të ajrit të nxehtë me oxhak, shpenzimet lëvizin rreth 3000 - 15000 euro në varësi të kompleksitetit të fireplace dhe shtrirjes dhe punës së ndërtimit konkret. Për ndërtimin e nevojshëm të oxhakut, ky çmim ende mund të rritet. Çmimi mund të jetë shumë më i ulët në varësi të para-përdorimit, të cilin tashmë keni ose nëse është vetëm një grup i thjeshtë i fireplace (rreth 500 euro). Shpenzimet e rregulluara varen nga fushëveprimi i punimeve të zbatuara, respektivisht. Shtrirja e dëmit. Riparimi mund të përmbajë akte të tilla si riparimi i rreshtimit, oxhak, zëvendësimi i fireplace, varet e derës së riparimit të futjeve të fireplace. Është ende e nevojshme të pajtoheni me furnizuesit nëse oferta e çmimeve duhet të përfshijë materiale dhe punë.
Çfarë tjetër përfshin instalimin e fireplace?
Struktura e fireplace përfshin një vetitë e këshillave të ekspertëve nga përzgjedhja e futjeve të fireplace dhe soba, dizajnimi i dokumentacionit të projektit, dokumentet për raportin e ndërtimit ose lejen e ndërtimit, zbatimin e punës së ndërtimit, duke përfshirë rishikimin e oxhakut nëse është pjesë e Ndërtesa. Një i aftë në art nuk do t'ju shesë një futur fireplace, por edhe përvojën, strukturën e cilësisë së çelësit që korrespondon me standardet dhe tendencat aktuale. Është e rëndësishme të jesh në mënyrë të qartë me furnizuesin të zhduket, gjë që ka shpërndarjen e saj për të përmbajtur. Përmbajtja e punës do të varet nga lloji i fireplace.