Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Ulluqe

Jeni duke kërkuar për një hendek? Ne kemi 22,164 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,802 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Ulluqe

Keni nevojë për një shërbim ulluku? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë të cilësisë në prodhimin dhe instalimin e ulluqeve dhe aksesorëve. Çmimi i sistemeve të ulluqeve zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shiko më shumë detaje rreth shërbimeve: veglat, sistemi i ankorimit, kostot e transportit dhe riparimet e vogla të ofruara nga një prej specialistëve tanë të 22,164 në kategori.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,802 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Si është pastrimi i qepëve? Vetëm libri i pastrimit të hendekut në faqen e internetit ose në aplikacionin Wilio dhe lini pjesën tjetër në profesionistët tanë. Falë pajisjeve të avancuara që përdor ekspertin e pastrimit të hendekut është i aftë të pastrojë ulluqet tuaja nga niveli i terrenit. Kështu që ju eliminoni nevojën për shkallët e larta, si dhe rrezikun e rënies ose dëmtimit të pronës suaj. Këtu është një demonstrim se si shërbimi zakonisht zhvillohet kur është fjala për pastrimin e qepëve në vend: 1) Kontrolli: Eksperti i pastrimit do të kontrollojë tërësisht sistemin tuaj të hendekut për të zbuluar statusin e saj. Në rast se vëreni se ai ka nevojë për një riparim, ai do t'ju njoftojë. 2) Pastrimi i ulluqeve dhe tubave të plumbit: Një fshesë me korrent të veçantë për vakumin e lagësht me një shufër teleskopike përdoret për pastrimin e veshit. Mund të ngrihen deri në katin e 4 të çdo ndërtese. Koha mund të gjitha llojet e mbeturinave të tilla si gjethe dhe twigs, fund në ulluqe, por makina do t'i heqë ato lehtë. Ekziston edhe një aparat i vogël i bashkangjitur në shufrën teleskopike në fund të fundit kamera e vogël e përdorur nga teknikat për të marrë fotografi / xhiruar ulluqet tuaja. 3) Raportimi: Kur bëhet puna dhe buzët dhe çon do të pastrohen, tekniku i pëlqen të tregojë fotografi "para" dhe "pas" pastrimit për të parë rezultatet e punës së tij. Pyetjet e bëra shpesh Pyetje: Si mund të bëj ndryshime në kërkesën time për Wilio? Përgjigje: Vetëm hyni në llogarinë tuaj Wilio dhe klikoni projektet e mia. Klikoni projektin që dëshironi të modifikoni dhe përzgjidhni Edit Project në menunë e opsioneve. Kjo është e gjitha që duhet të bëni. Ju gjithashtu mund të na telefononi për të biseduar me një nga përfaqësuesit tanë miqësor të shërbimit të klientit që mund të bëhen për ju. Pyetje: A do të pastroni edhe tubat e plumbit? Përgjigje: Po, ekspertët tanë të pastrimit të hendekut kanë pajisje që mund të pastrojnë të gjithë sistemin e hendekut duke përfshirë tubat kryesorë. Pyetje: A mund të rregulloni ose instaloni qepezët? Përgjigje: Po, megjithatë, nuk do të bëjë një ekspert që pastron hendekun. Nëse keni nevojë për të rregulluar ose montuar qepët, futni kërkesën Wilio për këtë shërbim. Pyetje: A duhet të jap diçka për teknikët? Përgjigje: Po. Ne do të kemi nevojë për qasje në energji elektrike ose qasje në ujë të rrjedhshëm. Pyetje: A ka qepalla që nuk mund të pastroni? Përgjigje: Po. Ky shërbim nuk është i përshtatshëm për ulluqet që kanë mbulime mbrojtëse dhe çon që të çojnë drejtpërdrejt në tokë për shkak të problemeve me qasjen. Pyetje: A duhet të jem i pranishëm në ofrimin e shërbimeve? Përgjigje: Jo domosdoshmërisht, vetëm nëse siguroni një qasje teknik në buzë. Pyetje: Si shërbimi i pastrimit të zorrëve? Përgjigje: Kjo varet nga shumë faktorë, të tilla si lloji i pasurive të paluajtshme, numri i çon, gjatësi të hendekut dhe nivelet e ndotjes. Pyetje: A ka mot të keq për ju ose problemet e shiut? Përgjigje: Gjithçka varet nga sa e fortë është shiu. Prerja e ekspertëve do të vlerësojnë situatën në ditën e zbatimit.