Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Transport, sherbime transporti

Jeni duke kërkuar për transportues apo korrier për transport? Ne kemi 27,692 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,708 profesionistë të regjistruar
87,691 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Transport, sherbime transporti

Keni nevojë për shërbim në fushën e transportit, transportit, korrierit? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në transportin e paketave, sigurimin e mallrave të transportuara, ofertën e çmimeve. Çmimi i dorëzimit zakonisht varet nga qëllimi i shërbimeve. Shiko më shumë informacion rreth shërbimeve: komunikim shtesë, ndryshime në transport të ofruara nga një prej korrierëve tanë 27,692 në kategorinë e dhënë.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,708 profesionistë të regjistruar
87,691 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
ProvidersMë shumë se 27,692 profesionistë në afërsinë tuaj

Taxi Tirana

kompani
5,0
Transport, sherbime transporti

Taxi Tirane

I verifikuar
I certifikuar
Top Professional
Fillo

Taxi Dallas - Transportation Service

kompani
4,9
Transport, sherbime transporti

Taxi Service in Prishtina

I verifikuar
I certifikuar
Top Professional
Fillo

GEP - Poste e shpejte

kompani
4,7
Transport, sherbime transporti

Posta GEP ofron sherbime te postes se shpejte me cmime konkuruese ne treg.

I verifikuar
I certifikuar
Top Professional
Fillo

EL TRANS - Transport Nderkombetar

kompani
4,2
Transport, sherbime transporti

EL TRANS - Kompani Transporti ne Shqiperi. Me 12 vite eksperience ju garanton transport te sigurt mallrash ne Shqiperi dhe ne te gjithe Ballkanin. Transport Nderkombetar Mallrash

I verifikuar
I certifikuar
Top Professional
Fillo

Transport automjetesh

kompani
5,0
Transport, sherbime transporti

Karrotrec 24h

I verifikuar
I certifikuar
Top Professional
Fillo

Besniku Transport

kompani
4,7
Transport, sherbime transporti

Transportues in Tiranë

I verifikuar
I certifikuar
Top Professional
Fillo

Sherbime Transporti Arbor

kompani
4,8
Transport, sherbime transporti

Transportation Service in Tirana

I verifikuar
I certifikuar
Top Professional
Fillo

Premium Taxi Shkoder - Low Cost

kompani
4,0
Transport, sherbime transporti

Taxi Service in Shkodër

I verifikuar
I certifikuar
Top Professional
Fillo

Teniks Taksi

kompani
4,9
Transport, sherbime transporti

Professional taxi service in Skopje

I verifikuar
I certifikuar
Top Professional
Fillo

ORBIT

kompani
4,3
Transport, sherbime transporti

Based on a tradition of 90 years of professional moves and transportation throughout the world, we... Pero Nakov 144, 1000 Skopje, Republic of Macedonia

I verifikuar
I certifikuar
Top Professional
Fillo

Medcargo International Forwarding & Logistics Dooel Skopje

kompani
4,1
Transport, sherbime transporti

Medcargo International Forwarding & Logistics Skopje specializes in air, sea and inland transport, as well as logistics and customs services offering the ideal combination of quality and cost, bringing to you service that reinvents the definition of excellence.

I verifikuar
I certifikuar
Top Professional
Fillo

ABEDINI Transport Prizren

kompani
4,3
Transport, sherbime transporti

Abedini Transport bën transportin e mallrave tuaja nga Zvicrra në Kosovë dhe anasjelltas. Shpejt, sakt dhe sigurt në çdo kohë.

I verifikuar
I certifikuar
Top Professional
Fillo

Taxi Skopje - Airport , Ohrid , Thessaloniki , Sofia , Belgrade , Prishtina , Tirana

kompani
5,0
Transport, sherbime transporti

TAXI Skopje, Skopje. 161 pëlqime. Profesional taxi service

I verifikuar
I certifikuar
Top Professional
Fillo

Skopje Airport Taxi - Private Transport

kompani
4,2
Transport, sherbime transporti

Taxi Service in Skopje

I verifikuar
I certifikuar
Top Professional
Fillo

INTERNATIONAL TRANS 06

kompani
4,4
Transport, sherbime transporti

International Trans 06 - Kompani Transporti Tirane, Shqiperi - Sherbime Doganore, Transport Nderkombetar Mallrash, Detar, Tokësor, Ajror

I verifikuar
I certifikuar
Top Professional
Fillo

Taxi Gjovalin Qershija

kompani
4,3
Transport, sherbime transporti

Taxi Service

I verifikuar
I certifikuar
Top Professional
Fillo

Larikom Impex Skopje

kompani
4,2
Transport, sherbime transporti

Трговско друштво со меѓународна шпедиција ЛАРИКОМ-ИМПЕКС ДОО Скопје БУЛ. КУЗМАН ЈОСИФОВСКИ-ПИТУ 28 ЛОК. 17, 1000 Skopje, Republic of Macedonia

I verifikuar
I certifikuar
Top Professional
Fillo

B&E Albania Travel & Transport

kompani
4,7
Transport, sherbime transporti

Perfitoni nga ofertat me te mira me Bruno Eni Travel

I verifikuar
I certifikuar
Top Professional
Fillo

Murataj 2012 Transport

kompani
4,3
Transport, sherbime transporti

Transport me nga Murataj 2012 Profili kompanisë Falë një dekade eksperiencë, Murataj 2012 poseidon mjete transporti të ndryshme dhe në gjendje mjaft të mirë. Mundëson transportin e mallërave apo të konteinerëve në tonazhe të rënda, brenda dhe jashtë vendit.  Për sigurinë e transportit, kompania jonë ka mundësuar një kontratë “All inclusive” me Sigal Uniqua Group. […]

I verifikuar
I certifikuar
Top Professional
Fillo

Merr Taxi

kompani
4,0
Transport, sherbime transporti

Merr Taxi Tirana, 24h taxis in Tirana. National toll free number to call a taxi cab in Tirana 0800 5555. Taxi transfer at Tirana International Airport Nene Tereza Rinas, Albania. Taksi 24 ore ne Tirane. Telefono taksine falas 0800 5555. Taksi ne Aeroportin te Tiranes Nene Tereza Rinas. Taxi 24 ore a Tirana Albania. Chiama un taxi a Tirana al numero verde 0800 5555. Navetta taxi all'Aeroporto Internazionale di Tirana Nene Tereza Rinas, Albania.

I verifikuar
I certifikuar
Top Professional
Fillo
Trego më shumë
Shërbime
Cilat janë shërbimet e ndërlidhjes?
Zgjedhja është shumë dhe nuk është e nevojshme për të kufizuar përzgjedhjen tuaj vetëm për kompanitë e mëdha të ndërlidhjes. Këtu janë disa opsione të anijeve që mund të zgjidhni:
Dorëzimi i shprehur
Nëse keni nevojë për një urdhër të klientit për të ofruar urgjentisht ose ju lejon të nënshkruani dokumente të rëndësishme ligjore, kështu që ju mund të pajtoheni me shpërndarjen e shprehur përmes ndërlidhësit. Shërbimet express përdoren zakonisht për sendet me një njoftim të vonuar që mund të merret lehtë dhe të dorëzohet. Shumica e korrierëve do t'ju ofrojnë midis marrjes dhe ngarkimit 2 - 3 orë, në varësi të vendndodhjes suaj. Courier vjen tek ju në shtëpi ose për ju për kompaninë, merrni paketën dhe dorëzoni atë sa më shpejt të jetë e mundur për të destinacion.
Dorëzimi urban në të njëjtën ditë
Dorëzimi komunal në të njëjtën ditë është një zgjidhje e përshtatshme për ata konsumatorë që dorëzojnë mallrat në vendet që nuk marrin lehtë. Ky lloj i dorëzimit mund të përdoret gjithashtu për të ofruar transferim të ushqimit ose mobiljeve. Ndërlidhësi patjetër do t'ju ofrojë disa herë për të marrë dhe shpërndarë në mënyrë që t'ju përshtatet.
Dorëzimi në ditën tjetër
Ky lloj i dorëzimit është një zgjedhje e përshtatshme për një shpërndarje të tillë kur mallrat tuaja nuk mund të marrin nga pika dhe në pikën b urgjentisht shpejt. Dorëzimi në ditën tjetër është më i lirë se dorëzimi në të njëjtën ditë. Ai përdoret kryesisht në shërbimin e mobiljeve, qilima ose vepra automobilistike. Zakonisht, do të ketë një kohë dhe kohë për ngarkim në varësi të pikës së dorëzimit. Ju mund ta përdorni këtë shërbim një herë ose të urdhëroni një ndërlidhës të rregullt që të përputhet me nevojat tuaja të biznesit.
Transporti ndërshtetëror
Disa shërbime ndërshtetërore kanë furnizimet e tyre ndërshtetërore ose bashkëpunojnë me shërbime ndërshtetërore ndërshtetërore që mund të sigurojnë që parcela të mbërrijë në destinacion. Mallrat janë në shtëpi duke mbledhur një shërbim lokal, e kryen atë në depo ku mallrat janë të renditura, ngarkon shpërndarjen e furnizuar dhe shkon në pikën e dorëzimit. Ky artikull do të jepet në vendin e dorëzimit brenda pak ditësh në javë në varësi të vendit të dorëzimit.
Dorëzimi për jashtë shtetit.
Ndoshta ju bëni në internet ose dëshironi të kënaqni familjen jashtë një pakete. Ajo po shfrytëzon vetëm shërbimin e një shërbimi të shpërndarjes së ndërlidhjes së huaj do të jetë e drejtë. Me ndërlidhjen tuaj ju e dini para se të merrni për të rënë dakord për çmimin, peshën e mundshme të paketave për të qenë të vetëdijshëm për kostot që lidhen me anijet. Për disa shërbime jashtë shtetit, ju mund të përballoni dërgesën tuaj në depo për dërgimin e mëtejshëm.
Pyetjet e bëra shpesh
Pse me qira shërbimin ndërlidhës përmes Wilio?
A keni një paketë apo dokumente dokumentesh, por nuk keni kohë për të shkuar në qytet? A keni nevojë të dërgoni mallra ndërshtetërore ose jashtë shtetit? Kur dërgoni dokumente, ju nuk duhet të mbështeteni në "slimetrin e postës" ose kompanitë e mallrave që ju transportojnë dërgesa më të mëdha. Courier mallra juaj do të marr dhe të dorëzohet në një kohë që do t'ju përshtatet vetëm. Shërbimet më të mira të ndërlidhjes mund të gjenden në Wilio. Thjesht futni kërkesën tuaj dhe lidheni me një ofrues të shërbimit të korrierit të përballueshëm që do të dorëzojë paketën tuaj ku keni nevojë për të.
A keni nevojë për një ndërlidhës me një licencë të veçantë?
Për disa lloje të transfertave, mund të keni nevojë për një ndërlidhës me një licencë të veçantë që nevojitet për të kryer. Para konfirmimit të dërgesës, mos harroni të siguroheni që ndërlidhësi ka licencën dhe sigurimin përkatës.
Cila është shërbimi i ndërlidhjes?
Shërbimet e ndërlidhjes nxjerrin në pah dhe dorëzojnë postë, dokumente, paketa të vogla dhe dërgesa të mëdha. Mallrat po rriten nga adresa juaj e banimit ose e biznesit dhe dorëzoni atë në destinacion duke përdorur një automjet të zgjedhur dhe të pajisur.
Cilat artikuj janë më të zakonshmet e ofruara përmes shërbimeve ndërlidhëse?
Korierët mund të dorëzojnë pothuajse gjithçka. Artikujt më të zakonshëm janë dokumente ligjore, dhurata, furnizime zyre, libra, pjesë të makinave dhe instrumente muzikore. Disa korriera mund të ofrojnë objekte të mëdha si mobilje ose sasi më të madhe të mallrave. Megjithatë, ekziston edhe një listë e artikujve që ndërlidhësit nuk do të ngarkohen dhe nuk dorëzojnë. Ka, për shembull, kafshët e gjalla, armë zjarri ose mallra të rrezikshme.
Cilat përfitime sjellin me qira të shërbimit të transportit përmes Wilio në krahasim me kompaninë ndërlidhëse?
Duke kërkuar për një shërbim të transportit nëpërmjet Wilio ju do të keni më shumë kontroll mbi marrjen dhe kohën e dorëzimit, sepse ka më pak të ngjarë që ky shërbim të kufizohet nga një orar i caktuar.
Si mund të përgatis gjërat për ndërlidhës?
Artikulli i saktë i paketimit do të ndihmojë në dhënien e mallrave në mënyrë të sigurtë dhe të padëmtuar. Zgjidhni një kuti të përshtatshme dhe plotësoni të gjitha boshllëqet me material paketimi për të mbrojtur mallrat tuaja. Nëse ka më shumë artikuj në paketim, pakësoni çdo artikull individualisht për të arritur një mbrojtje më të mirë. Mbrapa kuti dhe të gjitha skajet e lirë për të siguruar që ajo nuk është e hapur gjatë dërgesës. Emri dhe adresa e dorëzimit duhet të shënohen dukshëm.
Sa kohë zgjat?
Si rregull, ju mund të zgjidhni kornizën kohore të dorëzimit që ju përshtatet. Shërbimet më të shoqëruara ofrojnë shpërndarje të shprehjes në të njëjtën ditë, ditën tjetër ose shpërndarjen standarde. Disa korriera mund të ngarkojnë më shumë nëse keni nevojë të dorëzoni mallrat më herët.
Sa kushton shërbimi i ndërlidhjes?
Çmimi përfundimtar do të varet nga madhësia e sendit, vendit dhe shprehjes së dorëzimit.