Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Transport materialesh

Jeni duke kërkuar për një transportues materiali? Ne kemi 19,176 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Transport materialesh

Keni nevojë për një shërbim transporti materiale? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në transportin e materialeve të ndërtimit, mobiljeve dhe mallrave të mëdha. Çmimi i transportit zakonisht varet nga qëllimi i shërbimeve. Shihni më shumë informacion mbi shërbimet: pajisjet e tërheqjes, rripin e tensionit, ngarkimin dhe shkarkimin e mallrave të ofruara nga një prej transportuesve tanë 19,176 në kategorinë e caktuar.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Pyetjet e bëra shpesh
Pse të rezervoni dorëzimin tuaj në lagjen tuaj nëpërmjet Wilio?
A keni nevojë të rezervoni shërbimet e shpërndarjes në mënyrë që të mund të transportoni paketa, dokumente, fletëpalosje, mobilje ose materiale ndërtimi? Ruani kohën tuaj dhe le dorëzimin tek ne - dushe për të transportuar dhe transport për të rregulloje orarin tuaj dhe të dorëzojë gjithçka në kohën e duhur në vendin e duhur. Shërbimet e shpërndarjes ju lehtë mund të rezervoni përmes Wilio. Me shoferët me përvojë të cilët janë të gatshëm të marrin përsipër dhe menjëherë të dorëzojnë në dërgesë ju mund të organizoni lehtë. Kjo metodë është sigurisht më e rehatshme dhe më e lehtë.
Çfarë e bën shoferin e van?
Shoferi furnizon mallrat tuaja do të marrin dhe të sigurojnë shpërndarjen e saj të sigurt në një vend të paracaktuar. Shumica e shoferëve trajtohen duke përdorur të dyja furnizimet dhe kamionët më të mëdhenj ose kamionë që ju japin hapësirë ​​të mjaftueshme për dërgimin e dërgesave më të mëdha ose një sasi më të madhe të mallrave.
Pse e rezervoni shërbimet postare ose të ngarkesës nëpërmjet Wilio?
Dorëzimi Wilio është i rehatshëm dhe i përballueshëm. Falë kostos së ngarkesës së ulët dhe të kontrollit, ju mund të porositni dhe kur mallrat do të dorëzohen për ju mund të jeni i sigurt që ju të merrni shërbimin më të mirë për një çmim super.
Cilat janë shërbimet e marrjes dhe shpërndarjes janë më të përdorura?
Shërbimet më të zakonshme përfshijnë materiale ndërtimi, mobilje të mëdha dhe pajisje shtëpiake.
Si do të furnizohet teli që të sillet në porosinë time?
Shoferi i van do të trajtohet me porosinë tuaj me kujdes, duke siguruar që artikujt e brishtë të jenë të paketuara dhe të mbrojtura siç duhet dhe të mbeten në një pozicion vertikal nëse është e nevojshme.
Sa kohë do të marrë dorëzimin?
Disa kompani ofrojnë shpërndarje në të njëjtën ditë si ju urdhëroni mallrat, kështu që ju do të keni mallrat tuaja në shtëpi për disa orë. Megjithatë, nëse dorëzimi zhvillohet ndërshtetëror ose doni të urdhëroni për një periudhë / datësh, dorëzimi i dërgesave tuaja mund të zgjasë më shumë.
Sa do t'ju kushtojë dorëzimi?
Shpenzimet e marrjes dhe të shpërndarjes do të varen nga distanca që shoferët do të duhet të kalojnë dhe sasinë e materialit të transportuar. Çmimi gjithashtu ndryshon në varësi të llojit të artikujve, sipas madhësive të tyre dhe kohës së dorëzimit. Këto kritere vendosin nëse shpërndarja do të kushtojë më shumë ose më pak.
A kam nevojë për një dërgesë të veçantë të kartës?
Në lloje të caktuara të transportit, transportuesi nuk do të duhet të zbulojë ndonjë kartë të veçantë ose shpërndarje të mallrave. Kushtet mund të ndryshojnë në varësi të llojit të mallrave. Para se të pranoni, nuk do të harroni të siguroni që furnizuesi i përzgjedhur zotëron licencën e aplikueshme dhe gjithashtu ka sigurimin e nevojshëm të mallrave.
Shërbime
Çfarë përfshin shërbimin e marrjes dhe shpërndarjes?
Ju mund të merrni me qira një shërbim të marrjes dhe shpërndarjes për pothuajse çdo gjë. Lexoni atë që mund të porositni për këtë shërbim:
Dorëzimi i mobiljeve dhe pajisjes
A keni nevojë të dorëzoni një pjesë të madhe të mobiljeve, pajisjeve apo mallrave të tjera shtëpiake? A nuk keni një kamion, kamion apo rimorkio? Me qira një shërbim të shpërndarjes me një automjet më të madh që e bën shoferin që transferon mallrat nga shtëpia ose lëviz në një shtëpi të re. Shoferi i van do të kontrollojë detajet si numri i artikujve që ju nevojiten për të lëvizur, madhësinë e mallrave dhe brishtësinë e saj të mundshme. Dorëzimi i mobiljeve gjithashtu mund të jenë mallra nga dyqanet e njohura si IKEA. Thjesht njoftoni furnizimin e shoferit se çfarë dhe ku dëshironi të merrni dhe të bëni marrëveshje që ju përshtaten.
Dorëzimi i paketave dhe fletushkave
Lejoni paketat tuaja për biznesin tuaj dhe kurseni para për akuzat e ndërlidhjes. Nëse keni nevojë të dorëzoni dërgesën në një kohë të caktuar vetëm të thoni. Furnizuesit duan t'ju japin këtë shërbim. Është ideale për ditëlindjen kudo që paraqet dhurata të tjera. Shoferi do të kontrollojë paketën tuaj, gjen ose aksidentalisht jo të brishtë dhe nëse po, do ta trajtojë atë me vëmendjen dalluese. Rreth dorëzimit në kohë do të kujdeset gjithashtu. Ju mund të aplikoni për shpërndarjen e fletushkave dhe shpërndarjen e tyre të katalogut për të mbështetur biznesin lokal. Për të organizuar një shpërndarje për promovimin e biznesit, distributori juaj do të duhet të njohë numrin e fletëpalosjeve ose katalogëve, ku ju doni të dorëzoni ato dhe kohën e dorëzimit.