Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Tapiceri mobiljesh

Jeni duke kërkuar për tapiceri mobiljesh? Ne kemi 17,029 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,788 profesionistë të regjistruar
87,834 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Tapiceri mobiljesh

Keni nevojë për një shërbim tapiceri mobiljesh? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë të cilësisë për veshjen e mobiljeve të vjetra, veshjen e pjesëve individuale të mobiljeve, zëvendësimin e mbushjes me shkumë, llogaritjen e çmimit. Çmimi i mbulesave të mobiljeve zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shihni më shumë informacion mbi shërbimet: shkuma, pëlhura, kostot e transportit të ofruara nga një prej tapicerëve tanë 17,029 në kategori.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,788 profesionistë të regjistruar
87,834 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Pyetjet e bëra shpesh
Pse të punësojë një ekspert për të riparuar tapiceri përmes Wilio?
A keni nevojë për tapiceri pa probleme dhe pa probleme? Wilio është këtu për ju! Ne ju lidheni me upolsters lokale që kanë aftësitë dhe ekspertizën e duhur në mbushjen e divanit. Nga heqja e njollave të vogla për të riparuar çarje të mëdha, furnizuesit tanë mund të trajtojnë të gjithë këtë në komoditetin e shtëpisë tuaj. A nuk jeni i sigurt për cilësinë e shërbimeve të tapiceri në dispozicion për ju? Ju nuk duhet të shqetësoheni. Ju mund të kontrolloni rishikimin tuaj të çdo zejtari, të lexoni punën e tyre të mëparshme dhe të krahasoni vlerësimet me të tjerët. Kjo është se si mund të jeni të sigurtë që zgjidhni profesionin e duhur për të realizuar punën tuaj. Me Wiliom ju nuk duhet të flisni me ekspertët e tapiceri. Vetëm të hyni në një detyrë, zgjidhni datën dhe kohën dhe zejtarët më të afërt do t'ju dërgojnë menunë nga e cila mund të zgjidhni. Libri me ne sot çfarëdo nga zona e riparimit të tapiceri dhe ne do të garantojmë një tapiceri cilësor që do të jetë i rehatshëm pas ditës së gjatë dhe sfiduese.
Si mund ta gjej nëse nuk kam mobilje poshtë në vend të riparimit?
Nëse dëmi juaj divan është shumë i dallueshëm, rregullimet e thjeshta mund të mos jenë të mjaftueshme. Një mënyrë e mirë për të gjetur nëse duhet të vendosni mobiljet tuaja të rrjedhin është të kontrolloni burimet në kornizë. Sofas me cilësi të lartë kanë një Pranverë spirale të lidhur me një spatom në një model që i ngjan snowflakes ose asterisks. Nëse ky është rasti juaj, divani juaj është lehtësisht i drenazhuar. Megjithatë, nëse divani juaj përmban panele gome në vend të paneleve të gomës, e konsideroni zëvendësimin e tij.
Sa kohë zgjat mobiljet e veshur me susta?
Mobilje të mbuluara me cilësi zakonisht mund të zgjasin shtatë deri në pesëmbëdhjetë vjeç. Mobilje shtëpiake me fëmijë dhe kafshë shtëpiake mund të jenë subjekt i një barrë më të lartë dhe vuajnë dëm më të madh dhe kështu kanë jetë më të shkurtër. Megjithatë, mobiljet tuaja mund të durojnë në mirëmbajtje dhe kujdes të mirë. Sapo të vëreni ndonjë paqëndrueshmëri, dëgjoni tingujt e plasaritjes ose kur divan do të ndihet "rënia" është më e mira për të lënë orenditë tuaja të fiksohen ose të zëvendësohen për një të re.
Sa kohë zgjat tapiceri?
E gjitha varet nga fushëveprimi dhe ashpërsia e divanit ose karriges tuaj. Në përgjithësi, kryengritja është një proces i thjeshtë dhe i drejtpërdrejtë që mund të zgjasë disa orë. Megjithatë, nëse keni nevojë për divan tuaj plotësisht, është e mundur që puna të zgjasë më shumë. Për më shumë informacion në kornizën kohore të shërbimit të tapiceri, pyesni hartimin tuaj se orari i punës do të jetë i lumtur t'ju konvertojë.
Si duhet të kujdesem për tapiceri?
Mirëmbajtja korrekte e seancave dhe karrigeve të tua me susta do t'ju ndihmojë të zgjasni jetën dhe të mbani cilësinë e mobiljeve. Para së gjithash, ne inkurajojmë shmangien e dritës së drejtpërdrejtë të diellit në mobilje të veshur me susta për të shmangur çrregullimet. Rregullisht gjithashtu vakumimi i mobiljeve për të parandaluar pluhurin, pluhurin dhe papastërtitë në tapiceri fibra. Burimet e specializuara të mbrojtjes së njollës janë gjithashtu një mënyrë efektive për të ngadalësuar procesin e plakjes së mobiljeve tuaja.
Përveç tapiceri të mobiljeve, cilat shërbime të tjera të mirëmbajtjes së shtëpive mund të librit në Wilia?
Me Wili, ju mund të rezervoni praktikisht çdo shërbim në shtëpi. Nëse keni blerë mobilje të reja, por ju jeni shumë të zënë ose të lodhur për të kompozuar atë së bashku, ju mund të punësoni një teknikë të montimit profesional që do ta bëjë këtë për ju. Nëse jeni të interesuar në lulëzimin ose përmirësimin e tarracës tuaj, kuzhinë ose dhomë të gjallë, ju do të gjeni një furnizues të ndërtimit lokal ose zejtar për t'ju ndihmuar me renovimin e projektit.
A do të më ndihmojë zejtari me pajisje hidraulike dhe elektrike?
Sigurisht! Me Wiliom ju mund të gjeni lehtësisht një riparues lokal për të vërtetë ndonjë punë që ju nevojitet. Nëse jeni duke kërkuar për vula, tuba ose pastrim të tualeteve të bllokuara, ne kemi instalues ​​të kualifikuar të cilët do t'ju ndihmojnë me këto probleme. Nëse është një kontroll dhe riparim i sistemeve të lehta dhe elektrike, ju gjithashtu mund të punësoni një elektricist të licencuar që do të bëjë punën në mënyrë të sigurtë.
Shërbime
Cilat janë shërbimi i riparimit përmirësimit?
Në një tapiceri të mirë qëndron dhe bie pamjen e mobiljeve tuaja dhe madje edhe të gjithë hapësirën. Prandaj, sapo të gjeni ndonjë dëmtim tapiceri, është mirë të lejoni të kontrolloni dhe ta rregulloni sa më shpejt që të jetë e mundur. Riparimi i tapiceri përfshin të gjithë trivia, por edhe riparime më të mëdha të nevojshme për të bërë tapiceri tuaj të dëmtuar ose të vjetër përsëri në një gjendje të mirë. Zejtari vlerëson gjendjen aktuale të tapiceri tuaj, do të ofrojë një zgjidhje të shpejtë dhe efikase dhe do të kryejë kontrollin përfundimtar për të garantuar punë të mirë. Për një ide më të mirë të procedurës së riparimit, ne ofrojmë detaje shtesë.
Vlerësimi i statusit të tapiceritetit
Zejtarët duhet së pari të vlerësojnë statusin e tapiceri tuaj, i cili përfshin kontrollin e një pëlhure, tapiceri, kornizë dhe sistem mbështetës të karrigeve dhe sofas. Kontrollon çdo shenjë dëmtimi të tilla si njollat, çarje ose vende me veshin më të lartë. Gjithashtu informoni artizanat nëse keni ndodhur në incidentin tuaj të mobiljeve të veshur me susta që mund të rezultojë në dëm. A e bëri të dashurën tuaj të brendshme në aksident me shtrat? A keni ngjyrosur ngjyrën tuaj stol për flokët apo bojë? Nëse jepni një hartim në këto situata për të dini, ju do t'i ndihmoni ata të përcaktojnë problemin dhe të ofrojnë shpejt zgjidhjen më efektive.
Riparoni tapiceri
Riparimi i tapiceri mund të përfshijë një gamë të gjerë të proceseve të ndryshme në varësi të llojit dhe ashpërsisë së dëmit të mobiljeve tuaja. Nëse keni probleme të çara, zejtari mund të përshtatet përsëri dhe të fshehë thurjen duke përdorur një copë toke më të madhe. Nëse ata janë në tapiceri të spotes tuaj rezistente stol nga uji i lëkurës, ngjyra, ushqime ngjitëse dhe lëngje të tjera, është e mundur për të prerë të gjitha mbetjet dhe për të përdorur prodhuesin e pastruesit të rekomanduar. Nëse jeni të interesuar për spinning mobilje, ata gjithashtu mund të ndihmojnë këshilltarët tanë! I gjithë procesi i matjeve të sakta për të përdorur materialin e tekstilit të përzgjedhur për të lënë ekspertët tanë tapiceri.
Kontrolli përfundimtar i tapiceri
Pas kryerjes së riparimeve të jastëkëve të nevojshëm, nevojitet kontrolli përfundimtar i riparimit të tapicerisë. Zejtari kontrollon nëse të gjitha dëmet janë korrigjuar dhe problemet e mëparshme zgjidhen, ju kërkon të provoni shtratin tuaj dhe të siguroheni që jeni të kënaqur me punën e tij. Në rast se doni të lini mobilje të veshur me susta për të prodhuar rrobaqepësi, ju gjithashtu do të na gjeni një stakare të dobishëm që do të kujdeset për projektin tuaj.