Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Tapeta

Jeni duke kërkuar për një krijues të letër-muri? Ne kemi 23,351 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,722 profesionistë të regjistruar
87,719 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Tapeta

Keni nevojë për një shërbim në fushën e ngjitjes së letër-muri? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë për shënjestrimin, blerjen dhe ngjitjen e tapeteve të personalizuara. Çmimi i letër-muri dekorativ jo të endura zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shihni më shumë informacion rreth shërbimeve: kostot e transportit, ngjitës, konsultim, të cilat do të ofrohen nga një nga ekspertët tanë të 23,351 në kategorinë e dhënë.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,722 profesionistë të regjistruar
87,719 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Lidhja e letër-muri Falë teknikave të reja, nuk është duke u përballur aq fizikisht ose kohë që dikur ishte një herë. Me letër-muri "Paste Wall" është lodër në krye dhe ju do të kurseni deri në 30% të kohës në krahasim me metodat tradicionale të përzierjes. Para se të filloni Ju do të duhet të bëni disa detyra para se të varni sfondin. Sigurohuni që muret janë plotësisht të gatshme për letër-muri. Hartoni se sa më së miri për të vazhduar dhe për të shmangur surpriza aq të pakëndshme në punë. Vë disa pyetje. A keni hequr disa sfonde ekzistuese? A janë muret tuaja të suvatuara fllad? A e shkundni tclozë në mur? Nëse jo, kontrolloni statusin e mureve dhe përgatitni ato në mënyrë që asnjë ndërlikim i paparashikueshëm të mos ju ftoj në ndonjë gjë, asgjë nuk është rimbursuar. Muret duhet të jenë të qetë, të thatë dhe të privuar nga të gjitha papastërtitë. Përdorni letrën e rreshtimit nëse doni të heqni qafe pabarazitë më të vogla. Gjeni diku në llogaritësin e uebit për të llogaritur dhe siguruar ju saktësisht sa më shumë sfond që ju nevojitet. As më pak a shumë. Merrni diçka në rezervë, por mos e merrni atë pa nevojë. Mos harroni të kaloni dritaret dhe dyert në dhomë kur matni muret dhe llogaritjen e konsumit. Zakonisht rekomandohet të marrë 10% shtesë. Kur përdorni një letër me një model të madh të përsëritur, gjithashtu shtoni diçka shtesë të përsëritjes së modelit zakonisht renditet në etiketën e diskut ose informacionin e produktit. Kryesisht, me shitjen e letër-muri mund të pajtohet që disqet e papërdorura mund të kthehen (shih Termat dhe Kushtet). Kur blejnë sfondin, sigurohuni që të gjitha disqet të kenë të njëjtin numër grumbull dhe të njëjtin numër të shtypur në etiketë, sepse ngjyrat dhe disa raste mund të ndryshojnë në shumë të ndryshme. A keni planifikuar se si ju varni letër-muri? Rekomandohet ta instaloni vertikalisht nëse modeli nuk kërkon pezullim horizontal. Nëse e vendosni atë në letrën e rreshtimit, bëni atë në drejtimin e kundërt si një letër në rreshtim në mënyrë që nyjet të mos takohen në të njëjtin vend dhe të mos krijojnë grooves. A keni diçka të bashkangjitur ose të siguruar në mure? Nëse po, jepni para se të aplikoni letër ose letër-muri, hiqni vida dhe magjitë në vend. Etiketoni secilën prej tyre (p.sh., futja e ndeshjeve). Lëreni ndeshjet paksa për të gjetur më vonë spacers dhe mund të përdoren më vonë. Si të varni sfondin. Sigurohuni që siguria. Mbajini ngjitësit, kimikatet dhe gërshërët nga shtrirja e fëmijëve. Gjatë aplikimit dhe tharjes ngjitëse për letër-muri gjithmonë sigurojnë ventilim të mirë në qoftë se ju linjat letër-muri rreth shkallëve, kërkoni nga dikush që t'ju ndihmojë, sepse ju do të punoni në lartësi. Hapi 1: Muret duhet të jenë të pastra, të thata, të drejta dhe të lëmuara. Nëse keni suvatuar suva, plasterboard ose dru, aplikoni ditën në avancimin e abetare universale për të ngjitur mirë në mur. Nëse muret tuaja janë të mbuluara me ngjyrë të shkëlqyeshme ose të lëmuar, bluajnë ato dhe pastaj përdorni një abetare universale. Në vend të kësaj, në vend të kësaj janë të mbuluara me një ngjyrë të mati, lani me një detergjent që përmban një sode bikarbane dhe të lënë muret 24 orë për të thatë. Hapi 2: Tani është koha për të përgatitur paste tuaj (zam) nëse nuk e përdorni tashmë të përzier. Hapi 3: Niveli linjë vertikale 50 cm nga këndi i murit (nëse thika ka një gjerësi 53 cm), duke siguruar që ju të filloni sfond nga tag përkryer të barabartë për të varur dhe mbetur 3 cm ju lejon të shmangni nyjet e papërsosur qoshe (nëse Nuk ka qoshe të drejtë) që ju mund të përqendroheni kur të përfundoni murin tuaj të Wallpapering. Hapi 4: Përdorni një furçë ose rul për të filluar aplikimin e zamit në mur në një shtresë të hollë uniforme nga vija vertikale që sapo shënoi. Filloni nga lart dhe ndiqni gjerësinë e rulit. Përdorimi i shkallës që të arrini në tavan. Hapi 5: Vendosni sfondin në dysheme, align atë me vijën vertikale dhe filloni të lëshoheni në majë të murit. Lëreni 2 - 3 cm në tavan. Hapi 6: Wallpaper zmadhoni me kujdes në mur dhe ri-kontrolloni shtrirjen në korsi kundrejt markës vertikale. Nëse jeni të kënaqur me vendosjen, përdorni letër-muri në letër-muri nga qendra në buzë për të zbutur të gjitha flluskat e ajrit dhe pabarazitë. Wallpaper "Paste Muri" mund të lëvizet lehtë. Nëse rrip nuk është vendosur saktësisht se si ju doni, ngadalë kuptim dhe lëvizni atë ngadalë. Hapi 7: Hiqni letrën e tepërt në krye dhe në fund me thikën e thesarit dhe sundimtarët, lidhni nyjet duke përdorur një rul dhe pastaj përsërisni në të gjithë muret, çdo herë që të kontrolloni se lidhjet janë të përafruara. Hapi 8: Për të aplikuar letër-muri rreth kaloni ose fole, mbuloni ato me rripin e sfondit dhe prerë hapjen e thikës së hapjes rreth tyre. Hapi 9: Nëse doni të sfondit rreth derës dhe dritareve, të mbuloni kornizën e derës dhe një pjesë të sfondit të rripit të derës, shënoni këndin dhe hiqni letrën e tepërt duke përdorur gërshërët. Mos harroni se ju duhet të lini disa centimetra në dritare ose në derë. Pritini sfondin në 45 ° në shenjën në të majtë. Ulët në sfond në letër-muri dhe thikë zbardhues prerë letër të tepërt. Hapi 10: Në mënyrë ideale, ju do të keni radiatorë para se të përgjigjeni, por nëse nuk është e mundur, ju mund të kurdisni pas tyre. Matni dimensionin nga tavani ose buzë e dritares për të rregulluar radiatorin, duke shtuar 2 deri në 3 cm për nyjet rreth kornizave të dritares / tavanit. Nëse letër-muri ka modele, shtoni gjatësinë e kërkuar për të lidhur me rripin e ngjitur. Hapi 11: Përdorimi i gërshërëve, sundimtarëve dhe thikave delikate prerë gjatësinë e nevojshme të letër-muri dhe varet në mur. Align atë rreth lidhjes radiator. Hapi 12: Nëse ju doni të letër-muri rreth tubave, aplikoni zam në mur, pastaj matni dhe prerë pjesën e letër-muri që ju nevojitet. Vendosni sfondin prapa tubit dhe e qetësoni atë. Muri juaj i zgjedhur, i zgjedhur dhe i ëndrrave në mur tani është ngjitur në mënyrë të përkryer dhe ju mund të shijoni dhe të shijoni dizajnin tuaj të ri dhe modelin në mur. Dhe të ndjehen të madh dhe të kënaqur. Si keni planifikuar.