Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Suvatim

Jeni duke kërkuar për një suvaxhi? Ne kemi 25,317 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,324 profesionistë të regjistruar
90,145 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Suvatim

Keni nevojë për një shërbim gipsi? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë për të synuar dhe llogaritur sasinë e kërkuar, shitjet dhe shërbimet e suvasë. Çmimi i llaçit për suvatimin e sipërfaqes së mureve zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shikoni më shumë informacion rreth shërbimeve: shpatull, rul, furça, kovë, elemente dekorative të ofruara nga një prej 25,317 muratorëve tanë në kategorinë e dhënë.

Shiko gjithashtu:Çmimet
33,324 profesionistë të regjistruar
90,145 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Zgjedhja e suva e saktë Ju duhet të mendoni për disa gjëra të rëndësishme kur zgjedhni suva të drejtë. Në këtë artikull ne do t'ju marrim hap pas hapi. Së pari, byrek me njohuri themelore: • Pyetni në kualifikimin e Mason • Zbuloni se si do të përgatiten çdo murator në menynë për projektin tuaj • Zbuloni se si planifikon procedura e punës • Zgjidhni dikë me përvoja specifike • Gjeni se çfarë mendonin klientët e mëparshëm për Mason • Merrni një kuotim të detajuar nga çdo murator mbi të cilin po shqyrtoni • Asnjëherë mos paguani paraprakisht të gjithë shumën! Le të shohim secilën prej tyre pak më të thellë. Ulur së pari me njohuritë themelore. Mundohuni të mësoni disa rregulla për suva në fillim të procesit. Nëse keni të paktën se çfarë ide do të jeni në gjendje të bëni pyetje specifike. Karol V. është anëtar i Wilio që nga viti 2019. Me suvatimin e saj merret nga 17 vitet e saj dhe faqja e internetit u vlerësua pozitivisht më shumë se 160 herë. Karol V. shpjegon: "Njerëzit duhet të bëjnë vetëm një studim të vogël hyrës dhe të zbulojnë se çfarë punojnë në lloje të ndryshme të suvatimit. Ka shumë forum online për mjeshtrat vendas, forume për llaç - ku mund të vendosni pyetje në lidhje me punën dhe aftësitë e tyre të nevojshme për lloje të ndryshme të projekteve të suvave ". Gjeni se si çdo Mason do të përgatitej për projektin tuaj. Dy mure suvatuar në dy mënyra të ndryshme, ata mund të duken të njëjta, por cilësia e tyre me siguri do të ndryshojë. Prandaj, sipas Karola V. me të vërtetë të rëndësishme për të kërkuar çdo zanat ndërsa planifikon të përgatisë muret ose tavanet në të cilat do të funksionojë. Merrni një kuotë të lirë në Wilio. Ne do t'ju ndihmojmë të përmbushni succoists profesionale në lagjen tuaj për të marrë oferta reale sot. Masonët e cilësisë janë shumë të lira, sepse në llaç të mirë shkon kryesisht në lidhje me përgatitjen e plotë. Aeroplani mund të jetë gjithçka dhe fillimisht gjithçka duket të jetë në rregull - ajo shkon për sa kohë do të zgjasë! Çdo zejtar mund të suvojë dhomën e gjumit krejtësisht ndryshe, disa madje edhe gjysmën e kohës dhe gjysma e çmimit. Dhe në fillim mund të duket e mirë, por ka të ngjarë të krijohen një çarje. Për shembull, nëse aplikoni një suva të re në të vjetër, gëlqere, e cila gjithashtu mund të ketë 100 vjet dhe mund të jetë e gabuar, kështu që mund të ndodhë përfundimisht që suva është duke kërkuar mirë, por është dëmtuar pas shtyrjes së saj. Dhe gjithçka fillon Nanovë. Ju duhet përsëri të jetë plotësisht i suvatuar, kështu që në fund të fundit ju definitivisht nuk e bëni. Kështu, mjeshtrit duhet të shqyrtojnë desktopin, në të vërtetë kalojnë çdo inç katror çdo mur dhe tavan për të zbuluar ndonjë çarje. "Para se të filloni të punoni në shtypjen e murit dhe bang - para se të filloni të punoni, duhet të dini se çfarë është substrati. Kjo është vendimtare ". Karol V. shpjegon se veshja e shtresës së sipërfaqes së shkëlqyer është një zonë ku shumë zanate vijnë: "Ka disa çështje teknike që sigurisht janë të nevojshme për të kërkuar vetë procesin. Për shembull, disa succoates aplikojnë vetëm një shtresë. Duket mjaft e bukur, por pas bojës është pikturuar në dritë të mirë për të shqetësuar kruajtësin origjinal. Pra, pyesni se sa shtresa suva janë planifikuar! " Zgjidhni dikë që ka shumë përvoja specifike! Disa zejtarë specializohen në punën me lloje të veçanta të llaçit ose të punojnë në fusha specifike të njerëzve. Karol V. tërheq vëmendjen: "Ju mund të mendoni se të gjitha succoats po kryejnë të njëjtën punë - por ka disa succoats të cilët vetëm e dinë të njëjtën përfundon kështu që është me të vërtetë e rëndësishme për ta kontrolluar atë". Është më mirë të zgjidhni një hartim i cili ka përvojë të mjaftueshme me kryerjen e këtij lloji të punës. Në varësi të projektit tuaj, ju mund të dëshironi të kërkoni ndonjë murator disa nga këto çështje: • A keni më shumë përvojë me ndërtime të reja ose ndërtesa tradicionale? • A jeni të specializuar në suva të brendshme apo të jashtme? • A keni përvojë me projekte të llaçit si shtrydhja? • A keni përvojë me suvatim dekorativ, duke arritur përfundime dhe ngjyra të ndryshme? • Gjeni se sa klientë të kënaqur ishin të kënaqur me punën e tij. Nëse jeni duke punësuar dikë në një projekt të madh, ka të ngjarë që ju të kaloni disa ditë në shtëpi. Littering gjithashtu mund të jetë punë jashtëzakonisht e pakëndshme, sepse ajo është krijuar shumë pluhur dhe sipërfaqet janë të mbuluara lehtë me një suva të lagur. Prandaj është e rëndësishme të zgjidhni një zejtarë të cilët do të marrin qasje profesionale për të punuar dhe do të zbritet pas punës. Kërkojuni që t'ju tregojë punën tuaj për klientët e mëparshëm - dhe nëse është e mundur, ju lutemi kontaktoni një nga këta klientë vetë. Kërkoni jo vetëm në cilësi, por edhe qasje në hapësirën përreth në shtëpi dhe pastrim pasues. Kërkoni kualifikime. Vlen të kontrollosh nëse Mason ka disa kualifikime formale në terren - për shembull shkollën profesionale ose gjykatën e rikualifikimit. Ky është një tjetër karakter që ai e merr seriozisht punën e tij. Megjithatë, është gjithashtu e rëndësishme të përjetoni - kështu që nëse mund të zgjidhni një hartim i cili i kushton artizanatit të saj për të paktën disa vjet. Merrni një kuotim të detajuar nga çdo murator që po shqyrton. Merrni një citat nga të paktën tre. Në rastin e një projekti të ri, ku klienti do të ofrojë një specifikim të qartë dhe të detajuar të punës, kuotat mund të përcaktohen në telefon. Por zejtarët mund të shihen vendi i performancës. "Unë jap një vlerësim në telefon - për shembull nga 350 në 440 euro. Më konkretisht, unë jam duke thënë se shuma pas inspektimit të vendit. Kjo do të jetë e sigurt për t'u siguruar që ju do të ndiqni këto parametra, edhe nëse ka probleme të papritura në punë. Ka mjeshtra të cilët do t'ju tregojnë një çmim të lirë qesharake - por pastaj në mënyrë dramatike të rritet kur puna me të vërtetë të shohë - dhe nuk është e mirë për askënd ". "Sigurohuni që çmimet e ndryshme që merrni nga punëtorët janë të krahasueshme; Secili prej tyre duhet të përfshijë të gjitha shpenzimet e mundshme si fuqia punëtore tjetër, heqja e sfondeve të vjetra dhe gips, duke siguruar që çdo pllakë të re të lërimit, deponimit të mbeturinave dhe shpenzimeve të skelave. Asnjëherë mos paguani përpara! Për veprat më të mëdha, Mason mund të kërkojë një depozitë para fillimit të punës. Megjithatë, ju kurrë nuk do të paguani më shumë se 25% paraprakisht dhe të paguani ekuilibrin kur keni shikuar punën dhe jeni të kënaqur me punën e përfunduar. Është e përshtatshme për të siguruar që kushtet e pagesës janë të shënuara me shkrim dhe se ju të dy nënshkruani ato si pjesë e ofertës së hapjes.