Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Suva restauruese

Jeni duke kërkuar për një suvatues për suva korrigjuese? Ne kemi 23,601 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Suva restauruese

Keni nevojë për një shërbim në fushën e suvasë korrigjuese? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në diagnostikimin e përshtatshmërisë së suvasë korrigjuese, sipërfaqes, përgatitjes së mureve, aplikimit të suvasë. Çmimi i suvasë për avullimin e lehtë të lagështirës nga muratura zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shihni më shumë informacion rreth shërbimeve: kostot e transportit, mulli riparimi, prerësi riparimi i ofruar nga një prej 23,602 muratorëve tanë në kategorinë e dhënë

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Ngritje suva Si të gjeni një specialist të përshtatshëm për suva të rehabilitimit nëpërmjet Wilio? Gjeni një kampion të dobishëm në suva përmirësuese nuk është e lehtë. Megjithatë, në sajë të Wilio, ju mund të trajtojë atë dukshëm më të lehtë dhe më të shpejtë. Vetëm të hyni në një kërkesë Wilio dhe të prisni që Wilio të kontrolloni dhe të kërkoni të gjithë ekspertët të cilët janë të përshtatshëm për kërkesën tuaj, kanë aftësitë e nevojshme, kohën dhe janë të vendosura në zonën përreth. Pastaj do të mbetet vetëm një kandidat i përshtatshëm për ju, ju nuk duhet të shqetësoheni për këtë, sepse bazuar në rishikimet dhe vlerësimet e klientëve, zgjedhja juaj do ta bëjë atë dukshëm më të lehtë. Me Wilio ju jeni të sigurt për të marrë punë cilësore me një çmim të arsyeshëm. Ju do të paguani për punën tuaj të bërë pasi të përfundoni kur jeni të sigurt se jeni të kënaqur me punën. Cila është suva e ripunuar? Suva përmirësuese shërben si një element i rehabilitimit plotësues. Suva Sanalizing është një lloj i veçantë i suvasë që aplikohet për dokumentet e dëmtuara paraprakisht të trajtuara në mënyrë profesionale dhe kripërat e dëmtuara. Suva e tillë karakterizohet nga vetitë e mëdha të tilla si poroziteti i lartë, absorbueshmëria e ulët kapilare dhe rezistenca e difuzionit të ulët. Falë këtyre karakteristikave të veçanta, masoneri duket optikisht i thatë dhe pa kripëra në sipërfaqe. Suva Sanalizing është zgjidhje praktike dhe ekonomike për të lagur dhe kripë të trëndafiluar. E cila lejon tharjen e shpejtë të muraturës së lagur duke parandaluar lagështinë dhe kripërat në sipërfaqen e llaçit. Si lindin masoneri? Lagështia në Masoneri lind kryesisht për shkak të saliamit dhe lagështirës. Në avullim të kripës që përmbajnë kripë e avulluar kristalizuar. Këto kristale të kripës mbushin poret e muratorit dhe kështu formojnë një sipërfaqe të kripur të gëlltitjes. Kështu, gjatë dimrit dhe muajve të ftohtë, ata shtrembërojnë muraturën e lagur dhe suva, të cilat do të shkaktojnë shkatërrimin e tyre. Një lagështi e tillë shfaqet sidomos në ndërtesat e vjetra të tilla si kishat ku mund të shihen suva të dekaduara ose të thyera. Lagështia gjendet gjithashtu në hapësirat e bodrumit ku hartat e lagura gjenerohen në suva, e cila nuk është vetëm estetikisht, por edhe sipërfaqja shkatërron suva dhe kështu një objekt të caktuar zhvlerësohet. Si për të mbrojtur masoneri? Në veçanti, një suva e rehabilitimit përdoret për të mbrojtur muraturën, e cila ndihmon avullimin e ujit dhe parandalon që Soliam të depërtojë në sipërfaqe me një strukturë të veçantë. Me aplikimin e suvastrës së rehabilitimit, jeta e sipërfaqes së murit shtrihet. Sistemi i suvasit të rehabilitimit përbëhet nga shtresa të shumëfishta. Këto shtresa kanë kompozime të ndryshme dhe secila plotëson funksionin e tij të veçantë. Për shkak të përhapjes së lartë të tërheqjes së llaçëve lejojnë avullimin e mirë të ujit nga masoneria gjatë refuzimit të ujit. Çfarë procedure dhe çfarë suvaje përmirësuese duhet të përdoret në mënyrë të vendosur një profesionist bazuar në një studim të veçantë të objektit dhe notën e masonerisë. Përzgjedhja e suvastit të duhur të rehabilitimit përcaktohet nga testet laboratorike. Çfarë lloj suva të rehabilitimit mund të përdoren? Ekzistojnë 3 kompozime themelore që zgjedhin një profesionist bazuar në sondazhin dhe testin laboratorik. 1. Sanalizimi i llaçit për lagështinë e lartë dhe muraturën e kripës Ky lloj i suvas rrëshqitës është një shtresë e vetme dhe ka reduktuar absorbimin kapilar. Ky nxitje funksionon suva bazuar në gëlqere hidraulike dhe është e përshtatshme kudo që kërkohet përdorimi i një sistemi suva takimesh. Avantazhi i këtij suva është fakti se nëse i përshtatet grurit të saj, i cili ka rreth 1 mm kështu që aplikimi i pike suva nuk do të jetë më i nevojshëm. Ky lloj i rimëkëmbjes mund të zbatohet me dorë ose makinë dhe trashësia varet nga përdorimi, domethënë, nëse përdoret në brendësi ose në të jashtme. Kjo suva e rehabilitimit është e përshtatshme për përdorim në rehabilitim, për shembull, kishat. 2. SUMALIZIMI Suva për emigrant me lagështi të moderuar dhe kripë Kjo suva e rehabilitimit përmban një numër të madh të poreve, duke e bërë sipërfaqen e suvas në mënyrë të konsiderueshme dhe pa dëmtime të kripërave. Ky suva është universal dhe kështu është i përshtatshëm për përdorim në brendësi dhe të jashtme. Është i përshtatshëm për përdorim në zgjidhjen e mureve të lagura dhe të kripura të shtëpive familjare ose të shtëpive. Suva përmirësuese gjithashtu ofron vetitë izoluese termike, që do të thotë se ngrohja vazhdon dhe kështu kursen. Mund të aplikohet në 3 cm të trasha në një shtresë. Megjithatë, ju duhet të jeni të kujdesshëm që nuk janë të përshtatshme për përdorim për Soklov dhe për pjesët ku ekziston rreziku i spërkatjes së ujit. 3. SUMVERING Suva për lagështi të ulët dhe murature të kripës Kjo suva e rehabilitimit është e përshtatshme për përdorim në jo të brendshme dhe mund të aplikohet me dorë ose makinë. Përdoret për zona që janë të ekspozuara ndaj një ngarkese më të lartë mekanike të tilla si një pjesë plastike ose një pjesë ku uji duhet të mbulohet. Përdoret në rastin e Masonerisë, e cila është etiketuar si një shkallë e ulët e lagështisë dhe kripërave pas eksplorimit laboratorik. Falë bazës së saj të çimentos, ky suva është i përshtatshëm për pjesë të theksuara të ndërtesave të tilla si hapësira e bodrumit. Si është realizimi i rehabilitimit? Së pari, ju duhet të hiqni llaket ekzistuese të lagura, ngjyrat dhe veshjet e tjera nga masoneri rreth 1 metër mbi nivelin e dukshëm të dëmit. Lartësia reale e rehabilitimit është e përcaktuar nga lagështia e muraturës, vlerësimet përcaktohet duke përcaktuar se një 1,5 herë trashësia e muraturës shtohet në lartësinë e gjurmëve të lagështisë. Ne do të heqim plasterët dhe veshjet e vjetra në një lartësi të tillë. Ne pastrojmë boshllëqet dhe llak nga llaçi i lagur me furçë teli dhe mbeturina sa më shpejt të jetë e mundur për të parandaluar kalimin e kripërave të tretshme në masoneri. Ndërsa e dyta duhet të hiqet të gjitha materialet e ndjeshme të lagështisë të nevojshme për të zëvendësuar llaçin e fiksimit. Hapi i tretë është aplikimi i suvës së rehabilitimit për të njomur sipërfaqen në trashësinë e dëshiruar. Kjo shtresë duhet të shërohet dhe pastaj të aplikojë shtresa shtesë. Pas vendosjes së shtresës së fundit të llaçit, është e nevojshme të prisni deri në tharjen e saj të plotë. Për tharjen e duhur është e nevojshme të sigurohet ventilim i mjaftueshëm. A mund të mbetem për të bërë veten time? Ka shumë udhëzime në internet për të aplikuar një suva të rehabilitimit. Është vetëm për ju si ju vendosni. Sidoqoftë, është zgjidhja më e mirë për ta lënë atë në një ekspert i cili do të përcaktojë në bazë të përvojës si një suva e rehabilitimit është e drejtë dhe e di saktësisht se si të ndjekë dhe ndjekin vetë realizimin. Sa kohë merr aplikimi i suvaut të rehabilitimit? Aplikimi i suvës së rehabilitimit kërkon kohë me durim. Pajtueshmëria me rregullat e përshkruara është vendimtare nëse duam të arrijmë rezultatin më të mirë. Në përputhje me të gjitha procedurat, aplikimi i suvës së rehabilitimit zgjat rreth 3 ditë, sigurisht që varet edhe nga madhësia e objektit. Megjithatë, ju duhet t'i kushtoni vëmendje gjatësisë së thatë të tharjes. Profesionistët me përvojë do të kenë mjete të pajisura me një metër të lagështisë profesionale, bazuar në një normë lagështi para se suva të hidhet. Përpunimi i llaçit të rehabilitimit merr 14 ditë. Natyrisht, varet nga kushtet e motit dhe të motit. Në verë, suva do të thahet shumë më shpejt se në dimër ose gjatë shiut. Prandaj, patjetër do të lejoni që profesionistët të jenë në gjendje të merren me rehabilitimin e objektit tuaj. Sa është emërimi i suvaut të rehabilitimit? Çmimi për aplikimin e suvastrës së rehabilitimit varion në bazë të përzgjedhjes së suvastrës korrekte të rehabilitimit dhe madhësisë së objektit ku nevojitet rehabilitimi. Çmimi për punë dhe materiale është diku rreth 35-45 € në rast të punës së rehabilitimit. Natyrisht, varet nga sa metra katrorë të suvateve të vjetra dhe veshjeve duhet të hiqen, të cilat shtresa e suva e rehabilitimit duhet të përdoret dhe sa e madhe është një objekt i caktuar ose shtëpi familjare. Këshilla dhe Këshilla 1. Përfitimet Mos e humbni kohën duke kërkuar një ekspert për aplikimin e suva të rehabilitimit pas ofertave të njohura dhe të kërkuara nga kompani të ndryshme. Shkruani kërkesën tuaj dhe filloni të merrni oferta nga Smart Professional me përvojë në problemet e suvasë të rehabilitimit direkt nga mjedisi juaj. 2. Mos e tejkaloni buxhetin tuaj Çmimet për aplikimin e llaçeve të rehabilitit mund të jenë të ndryshme. Megjithatë, thjesht mund të krahasoni oferta të shumta dhe të zgjidhni të tillë që i përshtatet buxhetit dhe nevojave tuaja. 3. Gjeni më të mirën për ekspertët e suvës së rehabilitimit Urdhëroni profesionistët më të mirë të vlerësuar për rehabilitimin e plastës nga mjedisi, ju merrni një punë cilësore që mund të mbështeteni. Me një çmim të arsyeshëm.