Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Suva gipsi

Jeni duke kërkuar për suvasë? Ne kemi 24,470 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,712 profesionistë të regjistruar
87,704 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Suva gipsi

Keni nevojë për shërbim në fushën e gipsit? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë për përgatitjen e mureve për suvatim, suvatimin e mureve të brendshme dhe tavaneve. Çmimi i fshirëseve të gipsit zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shihni më shumë informacion rreth shërbimeve: mistri, shpatull, të cilat do të ofrohen nga një prej 24,470 muratorëve tanë në kategorinë e dhënë

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,712 profesionistë të regjistruar
87,704 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Suva e gipsit: vetitë e saj, avantazhet dhe disavantazhet Suva është një nga teknikat më të zakonshme dhe më të vjetra të përfundimit. Është aplikuar për të krijuar një sipërfaqe të qetë të këndshme që bllokon ose mbron muret e murit të tullave. Suva jo vetëm që rrit bukurinë, por gjithashtu shërben si një mbulesë mbrojtëse mbi tulla dhe gurë dhe i mbron ata nga shiu dhe era. Në varësi të përfundimeve të dëshiruara, përbërësve, popullaritetit dhe raportit të dëshiruar, lloje të ndryshme të llaçit përdoren për vepra të ndryshme. Plasters të ndryshme janë në dispozicion në treg: suva çimento, suva gëlqere, suva balte, suva baltë, suva gips, etj. Në dekadat e fundit, suva e mbledhjes ka fituar popullaritet dhe në një masë të madhe të limonit dhe çimentos. Këtu do të diskutojmë veçoritë, mënyrën e aplikimit, avantazhet dhe disavantazhet e suvasë gips. Sadra është një mineral i butë i sulfatit që përmban dihidrate sulfat kalciumi (Caso4: 2H20). Të vendosura në natyrë në formën e një shkëmb me ngjyrë të bardhë. Është përdorur gjerësisht mineral në plehra, forma, plastikë dhe si material suva. Historia e Rainerit të Gipsit. Suva e gipsit nuk është një shpikje e re për veçoritë e saj të shkëlqyera në ndërtimin e përdorur për shekuj. Ata përdorën egjiptianët e saj të vjetër për të suvtuar piramidën në Cheops. Përdorimi i suvasë së gipsit si një suva e brendshme në piramidë në Giza në Egjipt, është dëshmi e qëndrueshmërisë dhe performancës. Gjatë dekadave të fundit, përdorimi i suvasë gips u rrit ndjeshëm si një bazë dhe suva e mbarimit, në një masë të madhe gëlqere dhe çimento. Çfarë është një suva gips? Në suva të gipsit, suva përdoret në vend të çimentos Portland në vend të një gipsi. Suva e gipsit është një material i bardhë çimentues i prodhuar nga një dehidrim i pjesshëm ose i plotë i gipsit mineral. Kur pluhuri i thatë gipsi është i përzier me ujë, ajo prishet. Ky material mund të aplikohet në blloqe, tulla ose sipërfaqe betoni dhe të krijojë një sipërfaqe të lëmuar. Është në dispozicion në format gati për përdorim dhe nuk ka nevojë për rërë, vetëm shtoni ujë. Ajo ofron vetitë e shkëlqyera akustike dhe termike duke ofruar mure të balancuara me përfundimin më të mirë. Suva e gipsit siguron një sipërfaqe të brendshme të butë dhe është një bazë ideale për ngjyrat e cilësisë dhe trajtimin sipërfaqësor të Wallpapers. Mund të aplikohet në një sipërfaqe të qetë dhe të përafërt. Suva e gipsit aplikohet lehtësisht dhe kërkon punë më pak të kualifikuar në krahasim me llaçin tradicional të çimentos. Përgatitja e sipërfaqes dhe suva e mbjelljes duhet të jenë të përshtatshme për të shmangur të çara dhe lëkurë. Sadry Storage Sipërfaqet e ekspozuara ndaj lagështisë zvogëlojnë ngrirjen dhe forcën e suvasë shalë. Çanta pllaka duhet të ruhen në një platformë të thatë, si dhe në një platformë të thatë të drurit, tullave ose betonit. Sadrovy përdorshmëria e suvës është zakonisht 3-4 muaj nga data e prodhimit. Për ruajtjen e duhur në kushtet e duhura të temperaturës dhe lagështisë, është e mundur të shtrihet qëndrueshmëria e saj me 6 muaj të tjerë. Grow-suva trashësi Mund të aplikohet në një trashësi prej 6-20 mm. Trashësia e veshjes themelore nga suva është zakonisht 11 mm për mure dhe 8 mm për tavan, ndërsa trajtimi sipërfaqësor i suva është 2 mm. Rekomandohet të aplikoni suva gips me një trashësi minimale prej 6 mm për të shmangur plasaritje. Nëse më shumë se 20 mm suva të trasha është e nevojshme në mur, atëherë dash fillestar nga suva e rërës së çimentos aplikohet në një trashësi prej 8-12 mm, dhe pastaj suva e gipsit aplikohet në trashësinë e mbetur prej jo më pak se 6 mm për të arritur një sipërfaqe të lëmuar. Specifikimi teknik i suvasë gips Ngjyra e përfunduar: e bardhë Koha e derdhjes: 25-30 minuta Mbulimi (12 mm i trashë): 21 ft2 / qese Pack Madhësia: 25 kg qese Forca e presionit: 60-70 kg / cm2 Jeta e raftit: 4 muaj Si të aplikoni suva gips Pas përgatitjes së sipërfaqes, suva e gipsit aplikohet si më poshtë. Suva e gipsit zakonisht vjen në çanta të përziera të përfunduara. Ekstrakt pluhur në një enë të pastër të thatë, shtoni ujë dhe përzierje 2-3 minuta. Sigurohuni që trashësia e suva e nevojshme nuk është më e madhe se 13 mm. Vendosni suva për të aplikuar presion të fortë në sipërfaqe. Kur suva solli, të bëjë zgjidhje shtesë. Kur suva është fort i fortë, pastroni sipërfaqen me një kërpudha dhe ujë sipas nevojës. Filloni gradualisht sipërfaqen për të arritur një sipërfaqe të lëmuar. Sipërfaqja e suvatuar duhet të mbrohet nga ekspozimi i vazhdueshëm i lagështirës. Puna e pikturës duhet të fillojë të bëjë pas sipërfaqes së plotë të thatë. Llojet e suvasë gips Ka dy lloje të plastikës gips bazuar në sasinë e nxehtësisë së përdorur në prodhim. Anhidrit gips suva - prodhuar nga ngrohje gips në 1700 ° C Hemihidrate gips suva - prodhuar nga ngrohje gips në më shumë se 1700 ° C. Avantazhet e suvasë gips Furnizuesit dhe ndërtuesit filluan të japin prioritet suva gips n për shkak të karakteristikave të shkëlqyera të saj të përfundimit dhe kohës. Disa nga avantazhet e suvasë gips janë: Aplikimi i lehtë (Procesueshmëria): Sadru mund të aplikohet drejtpërdrejt në punën e tullave / bllokut pa fund të veçantë. Gjithashtu aplikuar shumë lehtë dhe të përafruar me suva gips. Nuk ka çarje të tkurrjes: Reagimi i gipsit prodhon më pak nxehtësi në krahasim me reagimin e çimentos me ujë. Pra, në suva të gipsit ka më pak çarje të tkurrjes në krahasim me suva tradicionale të çimentos. Vendosja e shpejtë e kohës: Sadra solidifikon shpejt, t. j. brenda 25 deri në 30 minuta. Pra, piktura mund të fillojë 72 orë pas suvatimit të suvatimit. Suva duhet të thahet para llak. Nuk nevojitet kohë për shërimin: ndryshe nga suva tradicionale e çimentos, suva e gipsit nuk ka nevojë për ndonjë kurë që kursen ujë dhe kohë gjatë ndërtimit. Fuqia e lartë: forcë e shkëlqyer e lartë pas tharjes, peshës së qëndrueshme dhe të ulët (zvogëlon strukturën e vdekur). Sipërfaqja e lëmuar: mure të përkryer të rreshtuara, të balancuara, të lëmuara dhe qoshet e përsosura drejtkëndore. Mbikëqyrja e reduktuar: Një kontroll i plotë i cilësisë është i nevojshëm për suva të çimentos, sepse çimentoja dhe rëra duhet të jenë të balancuara siç duhet. Në të kundërt, suva e gipsit nuk kërkon të njëjtën sasi të kontrolleve të cilësisë kur zvogëlon përpjekjet e mbikqyrjes. Përbërësit e lehtë në dispozicion: Sadra është një material i gatshëm në dispozicion. Sand natyrore që është një lëndë e parë e përdorur në një suva tradicionale të çimentos, është e vështirë për të marrë. Rezistent ndaj zjarrit: suva e gipsit është shumë rezistent ndaj zjarrit. Gipsi është jo i djegshëm dhe përmban një përmbajtje të lartë të ujit kristalor. Në rast zjarri vepron si pengesë dhe mbron bllokimin e betonit dhe çelikut. Përçueshmëri e ulët termike: gips ka përçueshmëri të ulët termike. Kjo do të kursejë kostot elektrike të dhomave të ngrohjes dhe ftohjes në ndërtesë. Është e lehtë dhe prandaj përdorimi i saj për suvatim nuk rrit ngarkesën strukturore të ndërtesës. Suva e gipsit pengon ndryshkimin e pajisjeve metalike të tilla si tuba dhe rrit jetën e tyre, plus siguron forcë të lartë elastik dhe përkulje. Mund të aplikohet lehtë dhe të formohet në forma të ndryshme për qëllime dekorative, mund të kontrollohen gypsens. Mund të merren struktura të ndryshme sipërfaqësore dhe ngurtësinë sipërfaqësore. Hapësira duket e madhe dhe e bukur, sepse suva e gipsit ka një ngjyrë thjesht të bardhë. Pas rregullimit të suvas dhe tharjes së substratit, suva suva mund të pikturohet me çdo lloj ngjyra përveç çimentos. Suva Sadrová nuk ndikohet nga insektet dhe nuk mbështet rritjen e mykut. Disavantazhet e suvasë gips E njëjta trashësi është një suva e gipsit më e kushtueshme sesa suva e çimentos - në zonat ku është e vështirë për të marrë rërën e lumit, do të ishte një suva e gipsit ekonomik. Suva e gipsit është e padëshirueshme në muret e jashtme, sepse ata janë të prirur për lagështi dhe në vende që janë vazhdimisht të lagura të tilla si një banjo, tualet, lavaman, kuzhinë etj.