Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Suva gelqere cimento

Jeni duke kerkuar nje suvatues per suva gëlqere-çimento? Ne kemi 23,573 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,712 profesionistë të regjistruar
87,704 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Suva gelqere cimento

Keni nevojë për shërbim në fushën e suvasë gëlqere-çimento? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në trajtimin dhe pastrimin e sipërfaqes, fitimin dhe aplikimin e suvasë së çimentos. Çmimi i përzierjes së suvasë së thatë zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shihni më shumë informacion mbi shërbimet: mistri, niveli i frymës, marrja me qira e makinerive të ofruara nga një prej 23,573 muratorëve tanë në kategori

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,712 profesionistë të regjistruar
87,704 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Si të zgjidhni një suva për ndërtimin tuaj A do të rindërtoni brendësinë ose të jashtme të shtëpisë tuaj dhe të zgjidhni suva të drejtë? Shumë prej nesh mbështeten në ndërtimin ose rindërtimin për t'u mbështetur në uzinën e ndërtimit dhe për të blerë një suva që është më e lirë ose vetëm në veprim. Por ata harrojnë se përzgjedhja e saktë e llaçit është e rëndësishme. Suva mbron muraturën nga dëmtimi dhe rrit qëndrueshmërinë e saj. Platers gjithashtu përmirësojnë izolimin termik, akumulimin dhe parametrat e murit akustik. Ato ndihmojnë në përmirësimin e pronave të mbrojtjes nga zjarri dhe për të parandaluar formimin e mykut. Funksioni i rëndësishëm i suvas është gjithashtu rregullimi i lagështirës së brendshme dhe duke kontribuar kështu në një mjedis të shëndetshëm në shtëpi. Mendja se suva mund të mos jetë gjithmonë e lehtë. Ka disa ndarje suva dhe ndërtues pa interes mund t'i humbë ato. Megjithatë, nuk ka nevojë të kesh frikë, llaçët e sotëm janë të ndryshëm, por mund të përdoren praktikisht për të gjitha llojet themelore të sipërfaqeve - në tulla, pinever dhe beton. Dallimet midis llaçeve janë në aplikimet e tyre, rendin e shtresave të shtresave ose në përgatitjen e substratit. Zgjedhja për ndërtimin tuaj mund të jetë gips, gëlqere ose limon-çimento suva. Kthimet aktualisht po përjetojnë llaç të balta. Disa faktorë duhet të merren parasysh kur zgjedhin suva, të tilla si: substrati që unë dua të pikturoj, strukturën përfundimtare të suvasteve, llojet e mjedisit ku llaçi do të shkojë. (Brendshme, e jashtme, lagështia, stresi mekanik, etj.). Lime - suva çimento Lainno - plasters çimento janë një mënyrë e mesme ari dhe janë gjithmonë një zgjedhje e mirë. Është një histori e materialit të vërtetuar, mund të krijohet qetë, por edhe një mur i strukturuar. Ato karakterizohen nga forca më e lartë dhe janë të përshtatshme për çdo mjedis si hapësira rezidenciale, kuzhina, banjo dhe garazhe. Vetëm gërmoni sistemin e suvas siç duhet. Nahropobo shkarkuar janë gjithashtu të përshtatshme nën tjegulla qeramike. Ky lloj suva është i përshtatshëm jo vetëm në brendësi, por edhe në fasadën e jashtme, pasi ato përshtaten me të gjitha materialet themelore të ndërtimit (tulla, pinhone, beton.). Falë përmbajtjes së çimentos, llaçi i limonit është më i fortë dhe më rezistent, rregullon më mirë lagështinë si një suva e gipsit. Sipërfaqet e strukturuara të llaçit të gëlqeres-çimentos përmirësojnë vetitë akustike të murit, me këtë material po punon mirë dhe sipërfaqja e saj është lehtësisht e dred. Përfitimet e llaçit të limonit Kjo tradicionale, vite të materialit të vërtetuar grumbullon ngrohje dhe përmirëson mirëqenien akustike të shtëpisë tuaj. Suva e gëlqeres-çimentos është më e mirë ndaj dëmtimit dhe lagështisë sesa Sadrová. Kur zgjedhni një suva të tillë ju mund të zgjidhni nga lloje të shumta të kokrrave - nga bruto pas një varianti të mirë që vepron në mënyrë elegante. Plasters dore vs. Suva e makinës Lainno-çimento plastet mund të pikturohen në sipërfaqen e brendshme ose exteriors të dorës së shtëpisë ose makinës. Është vetëm për ju se çfarë lloj ju zgjidhni. Disa ndërtues nuk duan të dëgjojnë ose dëgjojnë për plumbat e makinës. Nëse jeni master në shtëpi dhe doni një suva të aplikoni vetëm, llaçët e duarve janë zgjedhja e duhur për ju. Edhe pse puna do të shkojë më ngadalë, por ndjenja e mirë nga puna e shkruar me dorë është e vlefshme. Me një suva të lëshuar me dorë, ju gjithashtu mund të ju ndihmoni mjeshtër lokal që mund të gjeni përmes Wilio për punën tuaj, plagët e duarve ende kanë mbështetësit e tyre midis tifozëve të zejtarisë së saktë. Suva e përgatitur kështu është ideale për rindërtim dhe sipërfaqe të vogla. Nëse planifikoni një rindërtim më të gjerë, ndërtesë të re ose rindërtim të përgjithshëm të fasadës së jashtme, ju mund të porositni një biznes nëpërmjet platformës Wilio që do të përzierje suva tuaj të limonit. Aplikimi i suvasit të makinerisë është kaq i pakrahasueshëm më i shpejtë, i cili mund t'ju kursejë kohë, por edhe para. E gjithë shtëpia mund të bëhet në më pak se një javë. Për shembull, 500m2 mund të realizohen në 4 ditë. Koha e kërkuar për makineri është rreth gjysma më e shkurtër në krahasim me suvatimin manual. Avantazhet shtesë të llaçeve të makinës gjithashtu përfshijnë cilësinë e projektimit. Materialet që përdoren në këtë mënyrë janë të përziera me saktësi në prodhim, kanë të njëjtën përbërje dhe prandaj nuk ka rrezik për luhatje cilësore në përgatitjen e suvasë në ndërtesë. Makineria e brendshme Lime-çimento Platers kanë një universalitet të madh dhe në afat të gjatë janë verifikuar nga koha dhe konsumatorët e kënaqur janë të përshtatshme për shumicën e ndërtesave, janë të frymueshme, rezistente ndaj dëmtimit dhe moulds. Megjithatë, plasterët e brendshëm të limonit të makinës gjithashtu kanë disa disavantazhe - janë të papërshtatshme për efektet e drejtpërdrejta të karkalecave ose të lehta. Nëse dëmtimi lokal, vetë-ndihmës është më i keq. Si të përgatisni një substrate për suva? Sipërfaqja për aplikimin e llaçeve në brendësi duhet të jetë e thatë, e fortë, mbështetje, jo-furi dhe e qëndrueshme, e privuar nga papastërtitë, pluhuri, mbetjet e veshjeve të vjetra, afërsisht gërryes dhe absorbimi në mënyrë të barabartë. Substrate nuk duhet të jetë i papërshkueshëm nga uji. Si të përgatisni ndërtimin para zbatimit të llaçit - Uji nën presion min 2.5 bar (250 kPa) ose enë 1000 litër me pompë dhe presion - rrymë elektrike me 400 v dhe me disa faza 25b, 32A - 3 faza (pesë-pin) - Rruga e qasjes së shtruar për kamion me dorë hidraulike - Vendi i ndërtimit duhet të mbyllet, që do të thotë: kanë montuar dritaret, dyert e hyrjes, porta e garazhit dhe gjithashtu e përshtatshme është çatia e çatisë - Pajisur të gjitha instalimet e ujit dhe instalimet elektrike - Domurior dhe kryejnë të gjitha pjesët e zhdukura të muraturës Nëse planifikoni të rindërtoni ose të ndërtoni një ndërtesë dhe dëshironi të merrni mjeshtra cilësorë me çmime të volitshme, ju lutemi kontaktoni ekspertë nëpërmjet Wilio! Jo vetëm që mund të gjeni kampionët nga rrethinat tuaja të ngushta, ndër të cilat mund të zgjidhni për të hyrë në kërkesën tuaj dhe t'ju lejojë të dërgoni citate. Zgjidhni ekspertin e duhur për projektin tuaj nuk ka qenë kurrë më e lehtë!