Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Suva dekorative

Jeni në kërkim të suvasës për suva dekorative? Ne kemi 23,672 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,700 profesionistë të regjistruar
87,679 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Suva dekorative

Keni nevojë për një shërbim në fushën e suvasë dekorative? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë për të projektuar një lloj suvaje dekorative të përshtatshme, realizim betoni dekorativ me kokërr të imët, stuko veneciane. Çmimi i suvave të strukturuara zakonisht varet nga qëllimi i shërbimeve. Shihni më shumë informacion rreth shërbimeve: furçë, shpatull, kovë, shirit maskues, të cilat do të ofrohen nga një prej 23,672 muratorëve tanë në kategorinë e caktuar.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,700 profesionistë të regjistruar
87,679 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Cilat përfitime përdorin suva dekorative në shtëpinë ose zyrën tuaj? Suva dekorative është pikërisht ajo që duket - është dekorative. Roli i këtij suvaje është i vogël. Sa i përket strukturës, sepse qëllimi i tij është ta zbukurosh atë për një kohë të gjatë për të dhënë dinjitetin e shtëpisë, dhomës dhe zyrës me një mënyrë të qëndrueshme. Thyerja nga suva dekorative është përdorur për shekuj për shpërndarjen e strukturës përndryshe sipërfaqja e sheshtë dhe suva mund të pikturohen me ngjyra debug ose kontrast në krahasim me vetë murin sipas efektit vizual të dëshiruar. Muret e suvës dekorative ishin shumë të njohura para qindra dhe dekorimit u jep atyre një ngjyrë tërheqëse. Reliefs dhe bas-reliefs (fotot që duken të gdhendura në sipërfaqen e murit ose nga sipërfaqja e murit të ndërtuar) janë paraardhësi i formimit me suva dhe në të kaluarën e nevojshme për t'u tërhequr direkt në sipërfaqet e gurit. Pas zhvillimit të llaçeve dekorative, kostoja e krijimit të një lehtësim dhe lehtësim bas është shumë më e ulët. Trajtimi i ndryshëm sipërfaqësor i suva dekorative Ka shumë përfundime dhe teknika suva dekorative. Disa, të tilla si një hedh, zhavorr ose sgraffito, disa shekuj të datave të Nazadit. Teknika të tjera të tilla si binarët tradicionale suva, kanë një traditë 200-vjeçare. Ka edhe shumë teknika moderne, të tilla si shtimi i pigmenteve metalike ose aplikacioneve të tekstuara që mund të sjellin rezultate dramatike. Në fund të fundit është e mundur të kuptohet pothuajse të gjithë ju ose projektuesi juaj mund të imagjinoni, me kusht që përdorimi i një kombinimi të përshtatshëm të materialeve dhe teknikave tradicionale dhe moderne. Suva relieiefna Suva e Ndihmës është një fund tre-dimensional i bërë nga gips me cilësi të lartë. Kombinimi i një zeje tradicionale me teknikat e fundit të dizajnit dhe të prodhimit siguron modele luksoze të përshtatshme për sipërfaqet e brendshme. Ekziston edhe një zonë e lakuar për shumicën e dizenjove tona për shtesë. Si të krijoni llaç dekorativ Metodat e aplikimit të suvës dekorative janë të ndryshme. Duhet të ndërmerren rregulla të përgjithshme për të përgatitur sipërfaqen: - Merrni nga dhoma të gjitha mobilje dhe sende të tjera - pastroni plotësisht muret nga veshja e vjetër - hiqni pluhurin nga sipërfaqja - sipërfaqja e thurur dhe e thatë Përbërja e shtresës bazë varet nga lloji i sipërfaqes. Nëse muret janë të shtrembër, është e nevojshme të përballosh. Plasters të veçantë përdoren për këtë qëllim. Është e rëndësishme të mbani mend se abetare të thata tërësisht është pika kryesore e përgatitjes. Tani fillojmë të krijojmë një suva dekorative. Natyrisht, teknikat e aplikimit janë të ndryshme. Cilësi mund të krijohet duke përdorur një kruajtje, rollers lehtësim ose madje çanta celofane. Në rastin e përdorimit të llaçit të llaçit në banjo, është gjithashtu e rëndësishme të respektohen specifikat e mjedisit. Sigurohuni që përzgjedhja e materialit dhe përgatitja e plotë në lidhje me lagështinë e pritshme të lartë në mjedisin e banjës. Para aplikimit të shtresës dekorative, është e nevojshme të aplikoni një hidroizolim cilësor në mur dhe të përdorni vetëm një suva dekorative që është rezistente ndaj lagështirës. Disa këshilla të tjera për suva dekorative: Ne rekomandojmë që suva dekorative të gjitha muret. Për shembull, një mur mund të trajtohet me një llaç me një efekt rërë të shkëlqyeshëm dhe tre muret e tjera do të mbulohen me Wallpapers të errët tonin si suva. Është gjithashtu e mundur të përdoret një suva me një cilësi të shkëlqyer për të gjithë dhomën dhe në një mur në suva të lagur për të krijuar një pikturë. Mundësia është shumë. Rezultati do të jetë elegant dhe i përjetshëm dhe vendos që ju vetëm nuk e bëni. Ju gjithashtu mund të na llogarisni sa suva dekorative do t'ju kushtojë. Ju do të gjeni sa ju ruani dhe nëse jeni të kënaqur me çmimin, të lumtur për të bërë ju një suva dekorative. Tutorials për llaçe dekorative që mund të përgatiten në shtëpi. Metoda "grafit" e dekorimit Mënyra të ndryshme të dekorimit janë të përshtatshme për dekorimin e mureve të brendshme. Një nga më të njohurit është një suva dekorative. Ndryshe nga suva konvencionale, një sipërfaqe e tillë mund të imitojë materiale të ndryshme duke përfshirë dru natyral, tekstile ose metal. Teknika veneziane suva fjalë për fjalë shkëlqen dhe vepron në mënyrë transparente si një mur qelqi. Për të krijuar llaçe të përsosur dekorative, është e nevojshme që të ketë përvojë me një shumëllojshmëri të përzierjeve që përdoren për punën e saj. Një pajtueshmëri e plotë me teknologjinë e aplikimit në sipërfaqe do të rezultojë në origjinal dhe simpatik. Duke përdorur suva dekorative është e mundur të krijoni forma dhe modele - gjithçka varet vetëm nga imagjinata juaj. Teknologjia e suva dekorative Përgatitja e murit është një hap i rëndësishëm dhe i domosdoshëm para se të bëjnë llaç dekorativ. Pa këtë nuk do të jetë e mundur për të arritur një sipërfaqe të bukur dhe të sheshtë. Muri duhet të pastrohet nga veshja e vjetër, të përballojë, të kullojë, të heqë gjurmët e mykut dhe kërpudhave, vrimat e riparimit dhe të çara. Kur përdorni shtresë embossed është e nevojshme të lini parregullsi të vogla për ruajtjen e shprehjes. Penetrimi i murit përdoret për të llaçin më të mirë të përmbyllur në substratin e murit. Prodhuesit shpesh përpiqen të ndërhyjnë një shtresë bazë krejtësisht vetëm markën e saj me pohimin se përzierjet e tjera nuk do të funksionojnë, por ka zgjidhje të ndryshme. Është e nevojshme për të zgjedhur ato sipas materialit mur - për beton, tulla, dru, metal. Llakja themelore dhe aplikimi i tij është gjithashtu jashtëzakonisht i thjeshtë. Holluar një përzierje të thatë duke përdorur një shpatull ose armë të veçantë llak dhe të aplikoni një shtresë në mur. Megjithatë, ky rregull zbatohet vetëm për suva për të cilën një shtresë bazë është e mjaftueshme. Ju keni nevojë për shumë shtresa gjobë bazë në Venecia që krijon ngjyrën e dëshiruar të gjysmës së ngjyrosur. Prandaj, kjo teknikë mund të krijojë vetëm specialistë, nuk ka gjasa që ju të arrini vetë efektin e dëshiruar pa përvoja të duhura. Veshje e fundit është një shtresë e jashtme teknikat e aplikimit të të cilit varet plotësisht nga procesi i suvatimit. Në disa raste, është e mjaftueshme për të formuar një kruajtje dhe pastaj një mur për të polish. Ndonjëherë një hap tjetër është i nevojshëm dhe se pallto me një llak të veçantë. Mjete për të punuar Nëse doni të krijoni një suva dekorative në mur, është e nevojshme t'i kushtoni vëmendje jo vetëm përzgjedhjes së një përzierjeje, por edhe përgatitjen e mjeteve për punë. E gjitha varet nga teknologjia e dekorimit që zgjidhni. Ndonjëherë ju duhet të përdorni një shabllon të veçantë për të krijuar një model të pazakontë. Lista e veglave kryesore: - një enë në të cilën përzierjet mund të ndahen. Duhet të jetë mjaft e thellë dhe e përshtatshme për hollimin e përzierjes dhe të arrijë konsistencën e duhur për të përdorur një mikser ndërtimi. - Punëtori për punë, varre dhe screeds në fund. - Spatula të ndryshme që mund të nevojiten për të aplikuar shabllone dhe për të krijuar cilësi të dëshiruar. Është një shpatull i thjeshtë ose i ngushtë metalik, i dhëmbëzuar, me onde, etj. Kur zgjedhni një shpatull, është e rëndësishme të shqyrtoni qëllimin për të cilin do të përdoret. - Brushes, fiston, kontejnerë të gjerë dhe të ngushtë. - Stërvitje të veçantë fisnike - "ndërtim ndërtimi". Kur zgjedhni mjetet e bëra prej metali, është e nevojshme të përqendroheni në ato të bëra nga çelik inox. Në të shtëna çeliku konvencionale, spote të ndryshkur mund të zbulohen me kalimin e kohës që është e vështirë për të hequr nga sipërfaqja. Metodat e aplikimit të suvasit dekorativ Teknologjia e suvas dekorative mund të ndryshojë, është e nevojshme të përqendroheni në rezultatin përfundimtar. Ka një numër të madh të metodave të aplikimit relevante, për shembull, si vijon: Kur aplikoni modele duke përdorur një rul rrjet, thellësia e modeleve është rreth 0.5 cm. Metoda e llakës konsiderohet më e lehtë dhe shpesh nuk e kapërcejnë atë apo kampionët më me përvojë. Nëse mund të punoni me materiale të ngjashme, është e mundur të aplikoni këtë lloj suva për vetë ndihmë. Kjo teknikë është jashtëzakonisht e thjeshtë: Së pari, substrati aplikohet së pari, shtresa e parë uniforme që duhet të thahet plotësisht. Shtresa e dytë nuk zbaton spatula, por instrumente të tjera, nga brushat pas furçës, e cila është e mbuluar në sipërfaqe. Kjo teknologji quhet edhe "mbledhje", sepse pas tharjes është muri sikur të mbulohet me dëborë. Hidhni zgjidhjen në një enë të përshtatshme dhe zhytni furçën. Ne do të marrim një furçë në njërën anë dhe në shiritin e dytë. Kalojmë nëpër furçë në mënyrë që masa të shtrëngojë murin. Madhësia e "thekoneve" individuale mund të jetë ndryshe, gjithçka varet nga rezultati që ne duam të arrijmë. Për ta bërë sipërfaqen e murit me të vërtetë mbresëlënëse mund të përdoret një ngjyrë si shtresa kryesore dhe për një ngjyrë krejtësisht të ndryshme në shtresën e llakut. Teknologjia italiane kujton metodën e mësipërme. Hapat individualë janë të njëjtë, deri në një. Shtresa e parë pas aplikimit dhe vendbanimit nuk mund të thuhet; Shtresa e dytë aplikohet menjëherë dhe zona që rezulton do të jetë kaq e fortë.