Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Streheza dhe tenda

Jeni duke kërkuar për një ndërtues strehimi? Ne kemi 27,730 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,326 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Streheza dhe tenda

Keni nevojë për një shërbim strehimi? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në fokusin, projektimin dhe ndërtimin e strehimoreve. Çmimi i gazebos dhe pergolas zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shihni më shumë informacion mbi shërbimet: kostot e transportit, punët e gërmimit dhe veglat e ofruara nga një prej marangozëve tanë 27,730 në kategori

Shiko gjithashtu:Çmimet
33,326 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Shërbime
Çfarë përfshin strehimin e shërbimeve dhe riparimit?
Këto shërbime përfshijnë gjithçka që nevojitet për të ndërtuar një strehë të re të jashtme në kopsht ose në oborr ose riparimin e një strehimi ekzistues. Ofruesit tanë mund të vlerësojnë nëse riparimi është i mundshëm dhe i favorshëm ose ose nëse nuk është një strehë më e mirë për të hequr dhe shkatërruar atë për të liruar një vend të ri. Në portalin tonë ju do të gjeni ofruesit për t'ju ndihmuar të ndërtoni një strehë të re dhe të shëroheni.
Vlerësimi dhe riparimi i strehimit
Ky shërbim është një opsion i lirë që duhet të konsiderohet përpara deponimit të vjetër të strehimit. Ofruesi ynë mund të shikojë strehën tuaj dhe të shohë nëse dhe çfarë riparime janë të nevojshme. Nëse ndërtimi kërkon riparime më të lehta, p.sh. Riparimi i kulmit, ofruesi do t'ju angazhojë me riparime të rekomanduara dhe materiale të nevojshme. Nëse këto materiale janë në dispozicion, ata do të bëjnë riparimet dhe strehimin e nevojshëm do të jenë më rezistente ndaj dëmtimit të ardhshëm.
Disassembly dhe asgjësimin e një strehë të vjetër
Nëse strehimi nuk është më i qëndrueshëm dhe nuk do ta ndihmojë atë apo riparimin, ofruesi ynë mund të sugjerojë gjithashtu mundësinë e çmontimit dhe asgjësimit. Ky opsion është i mirë për të zgjedhur nëse keni vendosur të ndërtoni një strehë të re. Ofruesi çmonton dhe hidhni një strehë të vjetër dhe i lë themelet për një të re. Gjithashtu mund të heqë bazat nëse doni të vendosni një strehë të re diku tjetër ose nëse ato janë tashmë në një gjendje të papërdorshme. Muret, dyert, izolimi dhe mbetjet e tjera hiqen nga komploti juaj dhe ruhen në shporta të mbeturinave për asgjësimin.
Instalimi i strehës së re
Ju keni disa mundësi për riparimin e një strehimore pasi mund të rinovohet. Por ju doni të ndërtoni një strehë plotësisht që nga fillimi? Tregoni në mënyrë specifike se çfarë lloj strehimi jeni të interesuar. Strehim i montuar është i thjeshtë për t'u mbledhur dhe më pak i kushtueshëm, i paontrolluar kërkon më shumë kohë, mjete, pajisje dhe ndërtues me kualifikime dhe kufoma në fushën e zdrukthtarisë dhe ndërtimit.
Redaktimet e fundit
Disa ofrues mund të ofrojnë shërbime shtesë për tërheqje, duke përfunduar strehimin tuaj të parafabrikuar. Si për shtratin e ri ose trajtimin e terrenit në mjedisin e saj? Në Wilio ju do të gjeni ekspertë për çdo gjë!
Pyetjet e bëra shpesh
Pse të punësojë një mjeshtër për të ndërtuar një strehë / belveder nëpërmjet Wilio?
A keni një strehë të vjetër, të dëmtuar / bower ju duhet të rinovoni? Dëshironi të dizajnoni një belveder të re kopsht me dizajn origjinal? Në Wilio do të gjeni mjeshtra që plotësojnë të gjitha dëshirat tuaja. Renditni këtë shërbim me ne është financiarisht i dobishëm, kursim kohor dhe i rehatshëm. Riparimi i strehimit, duke përfshirë montimin dhe ndërtimin, është një detyrë sfiduese. Megjithatë, Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni një Kutila të dobishëm që mund të rregullojë ose të ndërtojë një strehë në një kornizë kohore të arsyeshme dhe mund të përqendroheni në çdo gjë tjetër. Shkruani kërkesën për platformën tonë dhe lini punën në një nga ofruesit tanë. Në kërkesë, ju lutemi jepni të gjitha detajet si lloji i strehimit, adresa juaj dhe korniza kohore ideale. Ofruesit do t'ju kontaktojnë pa pagesë dhe do të fillojnë të punojnë menjëherë pas pajtimit. Filloni me riparimin ose ndërtimin e strehimit tuaj të ëndrrave tani dhe përdorni Wilio!
Cilat janë përfitimet e ofrimit të ofruesit për të mbledhur dhe riparuar strehim?
Nëse vendosni të urdhëroni ofruesin tuaj, ju nuk duhet të kaloni kohën tuaj për të kryer këtë detyrë kërkuese. Ju mund të planifikoni aktivitete të tjera dhe të shmangni problemet me heqjen e sendeve të rënda dhe rrezikun e lëndimeve që mund të ndodhin kur përdorin mjete.
A duhet të jap mjetet dhe pajisjet e mia për instalimin dhe riparimin e një strehimore?
Sigurimi i mjeteve dhe pajisjeve nuk është i detyrueshëm. Ofruesit shpesh vijnë me mjetet dhe pajisjet e tyre për të kryer një shërbim të caktuar dhe të gjithë ju duhet t'i furnizoni ato për të riparuar materiale, montim ose ndërtim. Megjithatë, nëse keni disa mjete ose pajisje të posaçme që mund të bëjnë më të lehtë punën, mund t'i huazoni me ofruesit.
Sa kohë duhet një strehë në rritje apo riparim?
Koha e nevojshme për të kryer këto shërbime varet nga natyra dhe kompleksiteti i punës. Nëse strehimi juaj kërkon riparime të vogla, është e mundur të jetë e mjaftueshme për një ditë. Nëse kjo është asamble më e komplikuar, ofruesi juaj do të ketë nevojë për një javë minimale.
A mund të më ndihmojë një ofrues me një strehë në rritje dhe riparim?
Po, nëse keni nevojë për ndihmë për montimin, riparimin ose strehimin e ndërtimit, ju mund të punësoni një nga ofruesit tanë për të ndihmuar. Nëse bëni biznes dhe shisni këto shërbime, gjithashtu mund të punësoni ofruesit tanë në çdo kohë kur keni nevojë për duar të zgjuara. Gjithmonë specifikoni se çfarë pune nga ofruesi që ju nevojitet.
Pse është një riparim i rëndësishëm i strehimit?
Zhvlerësimi i strehimit jo-mirëmbajtja e saj përfaqëson zgjidhjet e ardhshme. Mjetet e kopshtit dhe pajisjet e ruajtura në strehim të mirëmbajtur keq shpesh zhvlerësohen për insektet dhe brejtësit për të cilët një strehë e tillë shpesh bëhet në shtëpi.
A mund ta rregulloj vetëm strehën?
Po, ju gjithashtu mund të rregulloni strehën tuaj, por bëni kështu vetëm nëse keni aftësitë, përvojën dhe mjetet e nevojshme. Zbatimi i riparimeve Strehim është në rregull nëse ato janë më të vogla dhe mund të bëhen brenda një dite dhe para se të arrijnë shirat dhe të prishin punën tuaj. Nëse puna juaj duket shumë e vështirë ose nuk keni kohë, ne ju rekomandojmë të punësoni një nga ofruesit tanë.